--------------------

ne usch javet att jag lova er massa bloggning nu när ja är hemma tidigt , men just nu mår ja bara piss allmänt dåligt så orkar inget sprängande huvudvärk oxå ne de är bara tungt men ja ska försöka fixa några tiddinställda tills imorrn då ja inte är hemma ska sova med klassen på kinnekulle så blir de nollning oxå usch är sjukt nervös :o men ajaa vi hörs sen !


♥ Dag 22 – Det här upprör mig

Folk som tror att dom är störst bäst och vackrast , , har en i skolan som jag stör mejj as mycket på asså guuud vill bara strypa henne ne men nästan iaf , går runt och bitchblickar hela tiden man bara guuud byt skola liksom ! sådant upprör mejj sen finns de massa annat oxå.


roligast på länge !

sådär hemma från stallet ovanligt tidigt faktiskt :o  de gick hyfsat okej med barngruppen oxå gjorde inte så mycket men ja var otroligt trött och inte alls på humör faktiskt usch för sådana här dagar !! -.-

Träffade även linnea där oxå , hon skulle rida bobby åsen behövde Rockan ridas så ja fick rida honom lite så vi red vid gräspaddocken en stund och de gick bra faktiskt bara att han var såå himla stooooooor ! as stor var han att rida men väldigt mjuk och fin ! vi red ut på fältet lite vid terränghindren och gick lite i vattnet sen så fick han lite smått damp och bockade massor haha så himla roligt var de ! :D vi red även på de stora fältet och där så skulle jag arbeta lite i galopp och jävlar vad han taggade på , när linnea och bobby försvann shiit han blev dubbelt så stor typ spände upp sig och gick faktiskt as bra i formen bara att han gjorde världens bocksprång igen ! haha fast de va roligt ;)

har ingen bild på honom så de får bli en på LadyMary<3


bara somna om ...

hemma från skolan , as trött som vanligt -.--.-  ska snart gå och byta om för att sedan dra till stallet och ha min barngrupp inte så direkt taggad faktiskt vill bara va hemma idag :( ne ska kolla klart på titanic sen så åker jag iväg , ska lägga upp lite Outfits och sånt när jag är hemma igen ! puuss så länge !



Lady Mary 30 Augusti

så hemma från stallet sent som vanligt :o usch ne de börjar bli lite väl sent att komma hem nu speciellt när de är skola och så dagen efter ;/ menmen vad ska man göra ;)

iaf vi hade dressyr idag och jag hade LadyMary<3 och de gick faktiskt bra idag hon blev mycket mer lösgjord ön sist jag red ! vi red lite öppnor på långsidan och på volterna gjorde vi om till 4kanter och gjorde framdelsvändningar och sådant , de gick helt okej faktiskt sen träna vi mycket böja och ställa och att få dom så mjuka som möjligt! och jag fick en underbar känsla ibland alltså mest i slutet då de mesta lossnade och hon blev som jag ville ha henne sen så har vi ju massa mer vi behöver träna på men de kommer efterhand sen ;)
vi gjorde även massa serpentinövningar nu på slutet och hon kändes väldigt bra i dom med , sen så va båda lite trötta men de blev bra ändå ! ;) hon är så duktig min lilla häst !


Usch vilken seg Tisdag !

God eftermiddag , haha ! 

har varit hemma en lite stund nu och hunnit äta och sitta lite här , har varit en riktigt seg tisdag idag usch höll på att somna på ett flertal lektioner faktiskt as seeegt !!
franska förhöret gick helt okej faktiskt hon tog inte med alla ord som tur var haha ! ,, ne nu ska jag dricka upp teet och kolla klart på M A D E och sedan dra till stallet ;) men bloggen kommer jag inte glömma bort heller !


♥ Dag 21 – Den här veckan

Måndag - skolan och sen stallet

Tisdag- skolan, barnvakt en stund sen stallet vid 18,30

Onsdag-skolan ,stallet ?

Torsdag-läger med klassen på kinnekulle ! ! :D

Fredag- fortfarande kinnekulle sen ridning 17,00

såhär kommer min vecka se ut ungefär helt okej ändå faktiskt , slipper franskan på torsdag weehooo !


Dagen i text + Degen 29 Augusti

är nyss hemkommen från stallet belv lite senare än vanligt (a) men vi red ut på degen och alf igen de va riktigt härligt skrittade i skogen vid ridskolan och hittade massa kantareller som vanligt men dom tog vi när vi gick hem sen igen ;) han skötte sig mega bra idag oxå och han har blivit mycket roligare att rida de va väll några gånger han trassla men ändå inte så mycket vi va till och med först några gånger !



när vi var på väg tillbaka så ringde matilda och fråga vart vi var så vi gick ner och mötte henne vid E20slingan så tog vi E20 oxå , sen så skulle vi få ner Rania i vattnet och de lyckades vi med efter typ en halvtimme men de funka sen så galoppera/trava vi längs vägen och sen gick vi ner i vattnet igen ;)
sen så när ja kom ner till ridskolan igen så va de värsta fikakalaset i klubbstugan så då stanna jag där ett tag och nu är jag här hemma , och nu ska jag sova så vi hörs imorgon då har jag även tid för bloggen innan jag drar till stallet ! :D

Här har ni bildbevis på att hon gick ner i vattnet !



Svar På Tal

måste bara svara på en fråga som jag sätt att ni kommit med , de där med franskan ja testade med google men de kom fram helt fel ord jag sökte på ett jag hade i läxa och då kom de fram landsväg när kapitlet handlar om judo så då våga ja inte skriva ner de för då är säkert de mesta osant ;)

så en FEEEEEET  diss till google översättningslexikon !

bara såååååå typiskt mejj !

nu när ja ska vara duktig och plugga på franskan så slå man upp blocket och inser att man bara skrivit upp dom franska orden och inte dom svenska !! och jag har ingen aning om vad dom betyder gaaaaahhh blir så trött på mejj själv alltså usch fy på't ! 

ne bakar chokladbollar istället och pluggar på ngn rast istället , ja kan vissa ord iaf ! sååå typiskt mejj alltså ............


redan 3 prov .....

hejjsan , kom nyss hem och har precis käkat lite , allmänt trött och seg efter skoldagen usch nu börjar man tycka de är lite småjobbigt att gå upp ut sängen på mornarna igen ;/ ajaa bara kämpa på !

innan jag drar ut till stallet för dit ska jag ju oxå ska möta upp linnea så ska jag plugga lite franska glosor till imorrn ;/ sen så ska jag baka några chokladbollar att ta med llr om jag har dom för mejj själv haha ! men bloggar när ja är klar !


♥ Dag 20 – Den här månaden

jadu vad har jag gjort denna månaden ;)

typ börjat skolan , jobbat lite , sen har jag fyllt år och även min mamma + min lillebror har även firat en kompis födelsedag ;) sen har jag nog hittat på massa annat bus ja inte kommer på nu ;)


Godnatt Bloggen !

ne bloggen nu ska ja vara lite osocial och lägga mejj framför tvN och kolla klart på Dexter ! så vi hörs imorgon igen då ska jag försöka blogga lite mer ! Godnatt !

Degen 28 Augusti & Linnea+Bobby

förlåt för denna usla uppdatering men so sagt har ju inte varit hemma på hela dagen ;)

åkte med Linnéa till skara när hon tävlade och de gick faktiskt riktigt bra må ja säga ha hoppade fint lite stort på vissa men de va på plan k och sådana hinder ;) de va ju deras första tävling någonsin tillsammans så de gjorde dom riktigt bra !
vi stanna till lite vis mcdonald's när innan vi åkte hem oxå , väl hemma så va stallkampen i full gång och denna gången var de Fors som vann om ja inte är helt ute och cyklar haha ;)

linnea&bobby


red även degen när de va slut och Matilda alf ;) vi tog skogen vid marieäng och red lite småstigar , och guud vilken skillnad de va att rida honom utan krav på sig så underbart han skötte sig riktigt bra faktiskt ! gick vissa steg jättebra och arbetade uppåt med ryggen i både skritt trav och galopp , men man får vara riktigt vaksam för han går lätt brakom hand tyvärr , även om man inte har nånting i händerna , men annars går han riktgit bra ! han hoppade över alla vattenpölar han såg dom är livsfarliga tt kliva i !haha , sen så tog vi en liten galoppsträcka efter vi hade arbetat dom lite ordentligt , så idag var han  duktig ! hoppas han kan vara lika härlig imorgon med !


♥ Dag 19 – Detta ångrar jag

Finns egentligen mycket jag ångrar tyvärr men var vore världen utan alla dessa misstag de är ju utav dom vi lär oss , eller hur ? vill helst inte gå ut med de i bloggen eftersom de är ganska privat och att de blir lätt invecklat om de kommer ut till fel personer ;)

I made a mistake and I stand for it ♥


Frågestund !

ser att ja har fått måna nya läsare vilket jag tycker är skitskojj ! så tänkte att eftersom ni följt mejj ett tag så kanske några frågor dykit upp , så därför tar vi en F R Å G E S T U N D och självklart svarar jag på allas sorters frågor , hästar,killar,intressen jaa & mycket mer ! :Dså fråga på nu ;) svaren kommer på onsdag eller kanske redan ikväll !


09,12

Godmorgon allihopa ! vaknade lite tidigare idag kan ju bero på att ja ska med linnea till skara idag när hon tävlar ;) givetvis kommer kameran med så de blir lite bilder idag oxå ska försöka filma lite llr iaf 1 runda ! kommer även inte bli så jättemycket update's men några tidinställda har jag gjort synd att ja inte kan mobilblogga men ska kanske köpa mejj en iPhone ngn dag ;)

ska även till Degen och rida idag både jag och matilda får se hur de går va ett jäkla tag sen jag red honom :o ajaa de får ni reda på ikväll ;)

♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag

de var nog när jag fyllde 10 , då jag fick en utlandsresa till G R E K L A N D  sjuuukt härligt var de ! har massa härliga minnen därifrån , när jag gick på sightseeing när farmor sov och ja massvis med minnen och våra utflykter , älskar Grekland där är en plats jag skulle kunna bo i framtiden ;)


haha , ja garva bara en ANING när ja såg detta !!


Hemma Från Karnevalen

sådär nu har jag varit hemma ett tag faktiskt men har fixat med lite grejjer ;) .

jag och matilda drog som sagt ner till stan för att kolla lite på karnevalen och de fanns en del att titta på en del va helt bara vad är de där liksom men de va kul ! ;) haha , så nu har vi bestämt att vi ska va med nästa år fast på hästar (får se hur de går) men de skulle va grymt roligt om de gick att genomföra ! :D

vi gick en sväng till hemmalväll oxå och köpte lite gott (ja som skulle hålla igen med sådant ?:o)  som jag nu sitter och smaskar på tillsammans med en kopp te ! :)

ne nu ska jag fortsätta att titta på ARN såbloggar mera sen ! puuss så länge ;)


VECKANS HETASTE

glömde utav detta i fredags så nu kommer den idag istället.


Dagens Outfit



haha ser allmänt sur ut men ajaa ;)

*pippitröja-ginatricot

*svarta midjebyxor-veromoda

*svart strumpor-okänd härstammning ;)


Hemma från skara !

sådär hemma från skara hästsport nu , de blev ett par JW byxor ååhh  äntligen mina haha ! åsen lädertvål , skulle köpa JW hjälmen med bling på men den fanns inte i min storlek så nu har man beställt den iaf så ska ringa om 2 veckor igen för att se om den har kommit vilket jag hoppas på ! ;)

men de blev alltid ngt ;) , just nu så väntar jag på att Matilda ska komma så ska vi åka ner till stan en sväng för att kolla på karnevalen se om de är nånting att ha ;) har egentligen stoor lust att åka till skövde och träffa ''C'' men aaah vi får se vart kvällen slutar ;) bloggar mer snart ska lägga in dagens Outfit oxå ;)


Just nu framför tv:N


man vänder lätt på dygnet ;)

godmorgon , har precis duschat och fixat iordning ngt att äta ;) de blev te flingor baguette och sen ägg ;)



idag händer inte så mycket faktiskt , mer än att åka till skara och införskaffa lite grejjer ! :D ÄNTLIGEN liksom !sen om de inte blir försent , så ska jag iväg och rida en sväng oxå . men måste gå och lägga mejj hyfsat tidigt iaf ska med linnea till skara igen när hon tävlar ;)

men just nu blir de lite bloggtime !

Rubriker nivet ?? (a)

ne nu får de nog bli sista inlägget för idag är såå sjuuukt trött efter idag , så ska nog sova snart skulle jag tro , ska kolla klart på filmen som går på tvn ingen aning om vad den heter :o haha men den är inte så vidare värst bra iaf ska se om jag hittar ngt annat ;)

imorgon åker jag och matilda ut till skara för att införskaffa liter grejjer i ridväg vad jag ska köpa får ni se imorgon ! så sjukt glad över de iaf haha   ! :D

men jag bloggar så fort jag vaknat Godnatt på er kära bloggläsare !


Lady Mary 26 Augusti

vi red ut på E20 slingan idag bara för att notera va de riktigt varmt idag ! , och de gick bra jag jobbade henne inte så mycket eftersom vi skulle stå i fältsits hela tiden så vi stod upp typ hela ridpasset , jag tog bara 3 ''vilopauser'' så mina ben bara skaka sen när ja släppte stigbyglarna och dom var även som spaghetti as jobbigt var de efter en stund men riktigt bra träning ;) sen mot slutet så jobbade jag henne lite försökte ställa loss henne i bägge sidor eftersom hon är rätt så stel nu tyvärr :/ hon skulle behöva ett rejält lösgörande dressyrpass för att hon ska komma igång , men ajaa ja försökte göra de bästa utav situationen . och de funkade hyfsat bra och hon gick rätt fint sen , vi jobbade lite i galopp i paddocken och då gick hon rätt bra fakitskt hon fick även till några minibocksprång haha gullig häst !


Dagen går mot sitt slut

hejjsan ! nu har jag äntligen tid att sitta ner en stund och ägna mejj åt de jag tycker är roligt just de bloggen ! :D har varit full rulle hela dagen , kvart i 3 så skulle vi ha fotografering skulle bara ta enskilda kort helt onödigt enligt mejj jag vill ju ha på klassen i helhet ju ! ajaa de får vi oxå ta hoppas jag ;) sen efter skolan så skyndade jag mejj ner mot stan för att ja skulle klippa mejj + färga håret och kan säga att de blev riktigt bra faktiskt ;) ska ta kort på de imorgon så ni oxå får se resultatet , ja blev nöjd iaf . Efter klippningen va de fort hem byta om och dra till stallet för att rida och jag skriver mer om ridpasset i ett annat inlägg ;)


Tidinställt !

Sädär nu har jag slutat skolan rätt skönt faktiskt äntligen fredag !! men dagen är inte slut än och just nu är ja påväg ner till stan eller till klipp er ska ju klippa mejj + färga mitt hår spännande va ??

den som gissar på rätt färg ja ska färga får en länkning !

sen så efter de så ska jag skynda mejj som bara den till stallet för att rida vid 5 men de lär ja inte hinna så ja får komma lite senare än dom andra men ajaa får skynda mejj så gott jag kan ;)

de blir nog inget mer inlägg förrens jag kommer hem så ni får eran update då ;)
puusss&kraaam

♥ Dag 17 – Mitt favoritminne

ojj , ja just nu kommer jag faktikst inte på ngt som jag gillar speciellt mycket :o llr jo de va när ja var jätteliten kanske 6 år då bodde jag i Lidköping och red på knatteridning , ja fick en häst som hette Lina den piggaste utav dom och jag fick henne 2 ggr i rad ( vilket inte var vanligt) och jag va sååååå glad älskade den shettisen , men de va inte de som va minnet utan de va när vi skulle rida barbacka för första gången och jag hade henne och jag höll på och skumpa av hela tiden i traven , åkte på sidan och framåt åt alla möjliga håll helt enkelt , och jag bara satt och skratta ! de va sååå himla roligt , de är nog mitt favoritminne :D

har tyvärr ingen bild på henne så de får bli en på mig istället ;)


Sådär ja ;)

sådär nu är jag färdigfixad och klar för skolan de ända som saknas är skorna på sen så drar jag ! :)  vi har franska nu på morgonen får se vad vi ska göra hoppas att de inte är ngt komplicerat bara ! !
 lägger in en bild på dagens Outfit oxå de fick bli långbyxor men tröjan ska jag ha på mejj som ja visa igår ;) de får duga ;)


stressig dag imorgon -.-

sådär nu får de bli sista inlägget för ikväll , har ju inte sovmorgon imorgon , ska ju ha franska som första så får nog sova lite nu ska försöka blogga innan jag åker iväg + lite tidinställda då ja inte kommer kunna blogga emellan skolan och när ja kommer hem eftersom jag ska klippa mejj + färga så åker jag direkt till stallet efter de ;) men skriver mer om de imorgon PusssGodnatt så länge !


Duget Outfiten ?? säg era åsikter !

sådär nu har jag testat klart ! och skorna gillar jag mer och mer ju mer ja har dom på mejj , jumpsuiten ska tillbaka usch gillar den verkligen inte ! den såg bättre ut på bilden , så de får bli ngt annat fast från butik här hemma istället ;)

men sen så kom jag ju på att jag har skolfoto imorgon kvart i 3 :o:O:O:O:O:O ne får ju panik vafan ska man ha på sig liksom !!!! så har testat massa olika saker nu men tror jag bestämt mejj lägger upp en bild så får ni säga vad ni tycker ;) ??


sådär nu har mitt paket äntligen kommit !

sådär nu har jag varit och hämtat ut mina skor + jumpsuit ! :D ska tetsa de tillsammans eftersom jag hade tänkt att ha de imorgon så får vi se hur de passa ;) kan lägga upp en bild så får ni se hur de ser ut ;) så bloggar snart igen !


Skolgrejjer

sådär nu har jag tid för bloggen ;) sitter lite halvtrött och lyssnar på skön musik med taylor swift ! väldigt skön röst har hon tror jag ska ladda ner lite låtar med henne och ta en promenad innan man ska sova igen ;)

efter skolan va ja nere på stan en sväng med ebba och köpte mejj en kalender och 2 anteckningsböcker som jag kan ha i skolan ! egentligen ska man ha 1 för varje ämne men ajjaa vi får börja såhär iaf ;)



sen så händer de nog inte så mycket mer idag faktiskt , ska nog dra ut på en promenad hämta ut paket jaa sen ska jag läsa igenom en grej vi fick på franskan oxå men de tar ju inte lång tid ;) så de blir bloggdag idag med !:D

Taylor Swift


♥ Dag 16 – Min första tävling

ojjdå , de här var ett tag sen , men de va nog när ja precis börjat här på ridskolan i mariestad va kan de va kanske 5 årsen llr ngt , men då hade jag en häst som hette  M I LL I E , 155 i manken tror jag och fux färgad , jättensäll och mysig häst var de , de va en liten clear round bara tror jag hoppade 50 eller 60 och de gick inte så bra minns jag , hon stannade på nr 5 och de hade hon gjort med alla andra innan oxå så de va ju lite synd , men henne tävlade jag ettlitet tag där fakiskt innan jag gick över till Faxe ;) lägger upp en bild på henne oxå ;)



Bloggning+Frukost

godmorgon på er ! vissa kanske redan är i skolan eller blivit lite lyckligt lottade att ha sovmorgon ! :D sitter just nu och äter lite frukost de fick bli te och rostade mackor !

idag är de nog bara skolan som är på schemat ska kanske ner till stan och fråga om ******************** sen så ska jag köpa kalender pennor och ngt att skriva på ! vi får ju inte våra datorer förrennästa vecka ngn gång ;) men  nu ska jag fortsätta äta och läsa tidning , jag kanske hinner med ett till innan jag drar iväg , annars kommer lite tidinställda upp över dagen ;)

Månadens ekipage hos :











http://emblems.blogg.se/hast/2011/august/manadens-ekipage-september.html#comment

villl haaa ! as snygga !

                                          

Älskar dessa transportskydd , från HÖÖKS har stor lust att beställa hem dom , men ska kanske åka till HÖÖKS i örebor så får se vad man kommer hem med då isf ;) , ger dessa skydd en STOR hiss iaf ! :D kostar 599:-


vanor&ovanor

börjar bli en väääldigt dålig vana dehär , på dagarna är de inga problem att hålla sig borta från de men på kvällarna usch de är jättejobbigt man blir så sugen ibland alltså ;) ! de enda som är bra i bilden är väll teet , as goott te förrästen kommer inte ihåg vad de hette men kan ta reda på de imorrn llr ngt ;)


väldigt nöjd faktiskt

sådär nu vart naglarna klara ;) blev rätt nökd faktiskt , tog lite glitternagellack över de ljusrosa innan man tog de vita och de blev rätt bra ;) vad tycks ??


I högtalarna just nu



delar med mejj lite utav min musik oxå så länge ;)

somnade sådär bara :o

vaknade för en liten stund sen :o jo ja somnade när ja la mejj framför tvn i sängen , men de va otroligt skönt om jag får säga de själv ;) så nu håller jag på och fixar mina naglar , de andra försvann ju för ett tag sen så va dags för ett sådant där nagelfix idag igen , medans jag fixar de så kolla ja lite på mitt schema och såg att jag hade världens hål från 10,20-12,55 så undra vad man ska hitta på under den tiden :o sova kanske haha ;) fast de va på fredag kom jag på ;) hha ! ne jag slänger upp en bild på mina nyfixade naglar så fort dom är klara ! och sen så kör jag även dagens Outfit !


HISSAR

Allround schabrak Champion från SchockemöhleGick in på Chevals hemsida och direkt kom detta schabrak upp , tyckte de va riktigt snyggt faktiskt ! gillar de coooola mönstret på rutorna och även kantbanden ,

men snyggast är nog loggan längst ner i hörnet ;)
vad tycker ni ?? H I SS  E LL E R  D I SS ??


Regnigt väder = inget liv

100 frågor om mig 

01. Fullständigt namn: Elin Charlotte Riggmyr
02. Ålder: 16
03. Vart bor du: Mariestad
04. Bor tillsammans med: mamma,pappa+syskonen
05. Husdjur: fiskar
06. Färg på ditt hus: vitt och blått

07. När är du född: 9 Augusti

08. Klass: SA 1a
09. Vilket år tar du studenten: 2014

10. Något jobb: ne , har sommarjobbat på skaraborgsstäd

11. När gick du upp i morse: 06,30

12. När ska du sova: njaaee ikväll ngn gång 
13. Duschat idag: gör de på morgonen istället
14. Kramat någon idag: jaapp

15. Pussat någon idag: neeeejj
16. Vad har du ätit idag: frukost+lunch

17. Dagens klädsel: midjebyxor+USA t-shirt
18. Dagens smink: foundation,puder,ögonskugga.mascara,eyeliner de vanliga helt enkelt

19. Dagens sötnos: min lillebror

20. Dagens roligaste: haha jadu , våran lärare kanske .

21. Har du många vänner: jodå de har jag :)

22. Hur många har du kysst: ojjdå hade jag vetat denna fråga hade jag nog räknat alla
23. Vem kramade du senast: Hhmm, Ebba tror jag

24. Vem saknar du: min häst !

25. Hur många har varit otrogna mot dig: ojjdå de är nog mer än vad jag vet om.
27. Har du pojk-/flickvän: nej , inte än

28. Vem pratade du med i telefon senast: Jonna
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det: Anton: ''menar du senare sen?''


FAVORIT: 

31. Film: PearlHarbor

32. Låt: hmmm , kungsholmens hamn
33. Mat: kina-mat

34. Dryck: bubbelvatten
35. Färg: rosa

36. Tv-serie: ojj många  

37. Stad: Göteborg
38. Land :  Australien &  Grekland 

39. Ämne i skolan: idrott+ engelska
40. Tv program: jadu vet inte.


SENASTE:
41. Personen du tänkte på: Christopher (a)

42. Personen du pussade: Martin

43. Gången du spydde: hmm flera år sedan

44. Gången du grät: förra veckan

45. Pizzan du åt: när ja kom hem från Australien

46. Gången du var i Göteborg: när ja sulle flyga till australien

47. Gången du var i Stockholm: förra året tror jag
48. Gången du duschade: igår
49. Gången du sov: inatt
50. Personen som såg dig gråta: pappa

51. Svart eller vitt: Svart
52. Hund eller katt: Hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa: båda :)

54. Tvspel eller datorspel: dator
55. Singel eller upptagen: singel
56. Pussas eller kramas: kramas
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead: inget :P
58. Ragga eller bli uppraggad: Bli uppraggad
59. Big Brother eller Paradise Hotel: inget!
60. Har du svart hår eller blondt: inget utav de

61. Har du blåa ögon eller bruna: Blågröna

62. Choklad eller lakrits: CHOKLAD

63. Göteborg eller Stockholm: Göteborg
64. Högerhänt eller vänsterhänt: Högerhänt
65. Coca cola eller fanta: Cola
66. Pizza eller kebab: inget!
67. Randigt eller prickigt: randigt
68. Älska eller älskas: båda
69. Leva eller dö: leva

 

ANTAL:
70. Personer du älskar: jadu de är många de ;)

71. Personer du hatar: finns en del 

72. Pojk-/flickvänner du haft:  ojj , har inte kollpå sådant men de är några stycken

73. Personer du sovit bredvid, både tjej och kille: de är oxå många

74. Glassar du ätit på en dag:  kanske 3

75. Nämn en festival du vill på nästa år: ingen jag kommer på

76. Gånger du haft minnesluckor: haha njaaee 1 gång kanske

77. Gånger du varit hög:  ingen

78. Personer du saknar just nu:  en del

79. Gånger ditt hjärta brustit: hmm jaadu , de har oxå funnits dom tillfällen

 

VEM:
80. Vill du kyssa nu:  haha hemligt (a)

81. Träffade du senast: ebba

82. Sjöng du senast för: haha linnea kanske
.
83. Hade du senast en msn-konversation med: linnea

84. Spelade du tvspel med senast:  lillebror

85. Vill du ta med på en romantisk resa nu: kommer inte på ngn

86. Vill du kasta en sten i huvudet på: vill inte ge ut namn

87. Förtjänar att dö: ingen ?

88. Är söt: ojjdå de finns inte tillräckligt med plats för alla !

89. Vill du sova jämte inatt: mitt täcke  

VAD:
90. Gör dig glad: att komma ut till stallet

91. Gör dig ledsen: allt som inte får mejj glad

92. Vill du helst göra nu: mysa under täcket med min kladdkaka och en kopp te 

93. Önskar du att du slapp göra: jobba , bara tjäna pengar

94. Vill du ha nu:  mina skor !

95. Önskar du dig i födelsedagspresent: stövlar , pengar och massa mer

96. Längtar du till:  första snön

97. Tycker du om dina betyg: har inte fått några än , precis börjat 1an

98. Ångrar du i ditt liv: att jag gjorde slut med rätt kille  

99. Är det bästa som hänt dig: hhhmm , när LadyMary gnäggade när ja kom till henne !

100. Hur mycket är klockan: 15,52


Great balls of fire !

fick precis reda på att de brinner nere vid biblioteket i mariestad , helt nybyggt lite surt att dom får börja om men men sånt är ju livet ibland ;)



Byggnaden bakom biblioteket som brinner , så bilden är INTE tagen från G OO G L E

Efter skolan

heejjsan igen , skönt att vara hemma ! blev kortdag idag oxå rätt skönt faktiskt och sen sovmorgon imorrn med till 20 i 10 så då hinner jag blogga lite innan jag åker till skolan ! gick rätt bra idag med ! hade riktigt lektioner idag oxå och även fast dom va 1 timme typ allihopa så gick dom någrolunda fort ändå ;) 

och nu har man lite halvt dö tid men ska kanske upp till stallet sen llr baka en kladdkaka , för de är ju mysväder ute nu ju ;) men hörs snart !


♥ Dag 15 – Mina drömmar

ojjdå de kan jag skriva en hel sida om men ska göra en lång historia kort :

först och främst vill jag gå ut gymnasiet sen så ska jag ta ett sabbatsår , då ja ska jobba och så få lite pengar ;) sen så ska jag faktiskt ta och köpa ut LM :D och efter sabbatsåret ska jag fortsätta plugga på polishögskolan och mitt mål är ju att klara utav den utbildningen oxå ;)

när jag gjort de så flyttar jag till göteborg eller om jag flyttar dit innan jag börjar på högskolan och tar med mejj LadyMary sen så vill jag ju gärna tävla henne och försöka bli så framgångsrik som möjligt med henne , och även betäcka henne med en fin välstammad hopphingst en kolsvart en , och försöka få en svart hingst som ska heta Las Vegas och den ska bli min hopphäst jag ska tävla 150-160 hoppning i globen med :D efter jag fått jobb som polis och varit de några år i sverige så ska jag ta och flytta utomlands antingen australien eller grekland ;)


där har ni mina drömmar , har ni några drömmar ?? berätta gärna !




Lady Mary 23 Augusti

hade dressyr idag som jag sa förrut , och jaf fick min underbara häst ! :D  och de gick rätt hyfsat bra ändå men de har ju gått bättre men de såg inte helt förfärligt ut , dom har ju stått ett tag så hon är fortfarande lite stel ;) höger varvet gick riktigt bra faktiskt , vi gjorde lite öppnor på volter och rakt spår , men höger varv på volten gick bra faktiskt tillslut , och de blev riktigt bra och jag fick till de med hjälperna och så ;)
sen så skulle vi byta volt till vänster varv och de gick katastrofalt dåligt llr ahh inte hela tiden men höger bogen bara flög ut och jag va helt slut och hade världens huvudvärk så de blev inte så bra ;) men trots några missar (mest från min sida) så är jag nöjd !


Nästa hållplats-STALLET

så nu får de bli sista inlägget innan jag åker nu har jag gjort allt jag skulle och inga läxor har jag fått ännu (skööönt!) 

nu ska jag bara byta om och dra mejj bortåt mot stallet för att se om de finns ngt roligt där jag kan göra för hemma kan jag inte sitta och vänta så länge , för börjar ju inte förrens halv 8 ja en timma senare ;) .

idag är de även dressyr på schemat vilket jag ser fram emot och jag tror de blir ganska lungt eftersom en del hästar inte gått så mycket , men jag hoppas på att ja får min underbara vita häst ! men de får ni ju reda på ikväll hur de gick och så ! hejdå så länge ! :)


TJOHOOOO !

då var de beställt ! dom kommer om typ 2-3 dagar ååhh vill ha de nuuuuuu ! :D

Club L - Ponti Safari Playsuit

Jaaa Shoppaholic kanske ?? :O

tror jag har bestämt mejj vad jag ska beställa för ngt , llr ahh antingen Jumpsuiten llr tröjan men de lutar åt en jumpsuit , skorna ska jag defenitivt ha ! :)

Club L - Ponti Safari PlaysuitJeane Blush - Millie Blouse

VINNAREN !

sådär nu är vinnaren dragen ! ! de blev   ANNA med bloggen : www.takenbya.blogg.se : hennes sommarminne :

Mitt BÄSTA sommarminne var när jag skulle till KallesKaviarCup(en fotbollscup som varar i några dagar) Jag åkte dit med min bästa vän + hennes familj! På vägen dit hade vi jätteroligt(som vanligt) och man känner sig nästan som en i famijen när man är med dom! Eftersom att mina förädrar jobbade fick jag även bo hos dom och under denna cup har jag haft underbart kul! Jag har kämpat och skrattat och hela cupen har varit så kuul(!!) & mitt lag har varit så posetivt! Och tack vare den här cupen har jag även kommit närmare mitt lag och även fått otroligt fina minnen!

Grattis !

hemma från skolan

nu är jag hemma från skolan slutade otroligt tidigt vilket är as skönt ! :D och de va faktiskt helgrymt ändå träffade vilka jag skulle gå med och dom verkade trevliga allihopa ! vi började med att presentera oss själva med familj ålder intressen och sådant där sen fick vi skåp och scheman llr ahh jag och ebba har inte bestämt vilka skåp ännu ska göra de imorgon ;) men de va faktiskt helt okej alltihopa , så jaa de ska bli kul att gå tillbaka dit imorgon ! :)

nu ska jag sätta mejj och utse en vinnare utav bloggtävlingen ;)


♥ Dag 14 – Min önskelista

hhmm jaa önskelistan får nog bli till JUL , jaa kan ju lägga upp allt i bilder så ni får se ;)

nummer 1 : ja helst utav allt skulle jag vilja ha Denna underbara häst !



nummer 2 : en macbook data


nummer 3 : PENGAR !

OMG OMG OMG NERVÖST !

godmorgon allihop !  nu så är jag färdigfixad för första dagen i skolan llr iaf på gymnasiet , asså usch vänjer mejj aldrig vid de ordet jag har alltid tyckt att de är låååååååååååååångt kvar  tills jag själv börjar där och nu är de min tur ne man skulle bra gärna gå kvar på tuna ett litet tag till ibland (a) haha !  menmen de ska bli roligt oxå ! :D

när ja kommer hem sen så ska jag dra vinnaren av bloggtävlingen så kika in sen igen i eftermiddag ! :)



dagens outfit - grejjerna från igår ;)


♥ Dag 13 – Min förebild

Jadu ja vet inte riktigt vem min förebild är faktiskt , llr joo lite har egentligen många men kan säga 1 , ni kommer säkert inte hålla med mejj men så är de ;) :

jag har faktiskt K I SS I E som förebild , jaa de är inte för att hon operarer sig och är smal som en pinne utan att stå upp för sig själv och tro på sig själv för de är ju de viktigaste om man ska komma nånstans i livet , och tänk vilka elaka kommentarer hon får på sig och vad folk tycker och tänker om henne , trots de så märks de inte i bloggen eller i bilderna utan dom strålar av självförtroende , så därför är hon en utav mina förebilder hon vågar stå för den hon är och tar inte åt sig utan lever vidare med sitt liv , vi ska ju trots allt dö våran egen död !


Bilder-DEL 2


















Bilder-DEL 1
















Dagens Shopping

så nu är jag hemma från skövde ! vi hade mycket roligt kan jag säga hel skön dag ;)  vi började våran tur på commerce och vi hitta lite saker där llr ahhh 1 tröja tror jag vi köpte därifrån från H&M , sen så gick vi ut på stan lite innan vi började gå mot Elins Esplanad där vi fortsatte våran shopping och vi hittade massa som vi ville ha ! :D hittade även 1 par as cooola skor , ska nog köpa dom llr dom på Nelly som jag visa här i bloggen , tror jag ska beställa dom så fort lönen kommer på torsdag + 1 klänning :D  men nu istället jag tror jag visar allt jag köpt med 1 bild istället ;)



*Randig tröja marinblå-H&M
*Mörkblå Shorts - H&M
*Rosa sportbh- H&M

*T-hirt USA flagga- GinaTricot
*PippiTröja- GinaTricot

*tofsar+spännen- H&M

*Svart tröja- VeroModa
*svart BH - VeroModa

sådär de var allt från idag nu ska jag baka chokladbollar , sista tjockisdagen ju , sen så kommer bildbombER från tävlingen igår !! :D

Filmen från igår ;)


Godmorgon på er !

har precis ätit frukost så ksa göra mejj iordning nu , för ska snart cykla ner till stan och möta Linnéa så ska vi åka till skövde för att shoppa lite ;) vi har bestämt att först commerce sen till Maxi huset , men har gjort en liten lista av vad ja ska köpa :

* tröjor/toppar

* byxor llr ngt liknande

* höstskor (om jag hittar några annars får de bli från nätet )

* jaa sen om man hittar ngt annat roligt , gummistövlar kanske haha !

Svar till anonym !

svar : nej Degen är egentligen ingen unghäst , han är 10 , fast bara riden 2 månader snart , vi har varit ute på terrängbanan flera gånger på träning och då har han hoppat ännu läskigare hinder + myyycket högre utan några problem och då hoppar han själv UTAN draghjälp så de där är bara dumheter !

Putsning på G

vi stanna lite efter tävlingen och putsade alla grejjer oxå , stövlar träns sadlar jaa allt som var gjort utav läder helt enkelt ! , ja säger de med lite för och efter bilder istället ;)

skitigt:



 
<--- rent


Lady Mary 21 Augusti

med LadyMary gick de såååååå mycket bättre , ! hon tyckte de va jättekul verkligen och taggade igång riktigt mycket faktiskt , fick knappt stopp på henne haha älskar den hästen alltså ! :D  trodde hon skulle titta lite llr de gjorde hon och de kan jag förstå va ju ett tag sen hon va där ute ;) hon va nära att stanna lite på 4an de va nåra läskiga tunnor där som kunde äta upp henne men lyckades övertala henne att hoppa sen så va de inga problem resten av banan ! , vi skulle ju igenom vatten oxå och vi kom emot de i galopp fast sakta av i trav ifall om hon skulle stanna men ne hon galoppera rakt i och tog av mot nästa hinder !

så sjuuukt roligt så de hoppas ja att de blir fler gånger !  och vi höll oss inom optimaltiden tror vi fick 2,02 så de va riktigt bra ! tänkte ladda upp lite bilder nu så ska jag fixa filmen innan jag och linnea drar till skövde imorgon !



så underbar !

Lite smått och gott !

5 GODA EGENSKAPER:

* jag har rätt bra tålamod när de gäller ridningen

* jag ger mejj inte om de är något jag verkligen vill

* jag har bra självförtroende

* jag är envis

* jag gör dom bästa kladdkakerna !



haha gammal bild :)


5 DÅLIGA EGENSKAPER:

*
jag kan bli för självgod
 
* har svårt att ge andra komplimanger( fast jag ger de typ hela tiden )

* kommer ofta in i dåliga vanor

* jag känner mejj instängd i ett förhållande :O

* jag dömer oftast folk innan jag träffat dom , ( de har blivit bättre , gör typ inte de längre)


20 Augusti

mamma fyllde år så kunde inte hänga med linnea och hämta hem bobby men jag åkte ut till stallet och filmade lite när hon red honom och tog lite kort tänkte visa filmen här faktiskt ;)

sen så duscha vi LadyMary och så tills idag , de ska jag berätta mer om snart ;)

här är filmen :


Degen 21 Augusti

jaa vad mer kan jag säga en den här filmen , den säger massa om hur de gick , se och njut så gick de båda rundorna och han höll på så hela tiden , så ni förstår nog hur de gick ;)


OMG jag bloggar !

sådär  nu har jag tid att blogga lite , råkade somna när ja kom hem från tävlingen så nu har jag sovit sen 5 och sen har jag fixat med lite bilder + film som ja ska lägga upp här ;) 

men jag tar de i ett separat inlägg eftersom jag har massa att visa + berätta dom senatse 2 dagarna ;)

Ge meeeeejjj !

guuud vad jag vill ha dessa skor dom är så sjukt snygga ! tror seriöst jag ska beställa hem dom när lönen kommer , ja får den ju på torsdag ! llr så beställer jag dom tidigare älskar dom ! :D



♥ Dag 12 – Min första häst/foder/hyr/medryttare

ojjdå e här var ett tag sen undrar om jag kommer ihåg detta men jag gör ett försök !


men jag hade ju en före detta galopphäst som jag  red  ett tag ute i hassle jättefin var hon och snäll men väldigt speciell och full med energi ! men sedan jag trilla av henne de hände en liten olycka llr ahhh hon fick totalt damp och började stegra och bocka sm fasen verkligen så tillslut fick jag släppa tagetannars hade vi vält över de va då hon sparka mej i ryggen så då hörde hon inte utav sig till mejj längre , men fick reda på att hon skicka tillbaka henne till sin riktiga ägare sen för att hon blev så rädd;)
_________________________________________________________________________________________

sen så började jag rida en liten C-ponny i Tidan som hette Hampus och vi har många härliga minnen tillsammans , slutade rida honom förra året eftersom jag växte ur honom men han var verkligen en superhärlig ponny och jag lärde mejj massa på honom , jag tror han lyckades kasta va mejj 2 ggr varav ena gången red jag barbacka haha men guuud vad jag saknar honom tror nog ja ska åka och hälsa på honom ngn dag ska försöka få tag i ägaren först bara men ja tror hon bor kvar på samma ställe ;)
här kommer lite bilder på honom :








underbarare ponny får man leta efter ! ♥


Startlistor för söndag !

  kollade nyss startlistorna för terrängen på söndag och de ser heltokej ut bara att ja ska kolla så ja kan starta degen nära varann och att Lady Mary får starta sist istället för blir enklast att starta samma häst lite närmre varann ;)

Nr.RyttareE.nr Häst
1. SANDRA ANDERSSON WICKSTRÖM, Mariestads RK 12. LILLEMONS DOMINATOR
2. MIA GUSTAVSSON, Mariestads RK 5. DONATELLO
3. FRIDA BEIRON, Mariestads RK 20. ULVA
4. ELIN RIGGMYR, Mariestads RK 7. DREAM OF DON DIEGO
5. OLIVIA BERGSTRÖM, Mariestads RK 22. WILLE
6. MIRIAM OHLSSON, Mariestads RK 19. TIGER WOODS
7. ELIN RIGGMYR, Mariestads RK 11. LADY MARY
8. AMANDA KARLSSON, Mariestads RK 16. QUEENS CANDELA
9. LINNÉA GUSTÉN, Mariestads RK 23. YELLOW HEY
10. EVA BILLBERG, Mariestads RK 18. THE WAY JAM
11. AMANDA DAHLSTRÖM, Mariestads RK 14. MINETT
12. EBBA LARSSON, Mariestads RK 13. LILLEMONS SUPER GLIDE
13. MOA ANDERSSON, Mariestads RK 9. HATTRICKS NOREENA
14. CECILIA ANDERSSON, Mariestads RK 17. SWEET WHISPER
15. MIA GUSTAVSSON, Mariestads RK 5. DONATELLO
16. ELIN RIGGMYR, Mariestads RK 7. DREAM OF DON DIEGO
17. JOHANNA BERGSTRÖM, Mariestads RK 22. WILLE




jag älskar mina chokladbollar ! - jag delar med mejj av receptet

INGREDIENSER:

* 100 gram smör

*½ matsked vaniljsocker

* ½ deciliter socker

* 3 matskedar kakao

* 5 deciliter havregryn

* 2 matskedar vatten

TOPPING:

pälsocker,kokos llr strössel


resultatet = as goda !


Mitt Schema för Vadsbo - helt okej ändå ;)


OM 3 ÅR , OM 3 ÅR ..................

DRAR JA FRÅN DENNA JÄVLA SKITHÅLA ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ ALLT OCH ALLA VILL VERKLIGEN INTE VARA KVAR ORKAR INTE MER NU , HAR MÅTT SÅHÄR LÄNGE OCH KÄNDE NU ATT JA VA TVUNGEN ATT FÅ UR MEJJ DE , SKA BARA DRA ÅT HELVETE OCH GLÖMMA ALLT HÄR HEMMA OCH JAG SKA SERIÖST INTE KOMMA TILLBAKA TILL DETTA SKITSTÄLLE .

SÅ FORT JA FÅR MINA PENGAR DRAR JAG TILL DETTA STÄLLET OCH TAR HÄSTEN MED MEJJ SÅ JÄVLA TRÖTT ! .


♥ Dag 11 – Mina syskon

jaadu ja har ju ganska många syskon då vi är en stor familj men vi är 6 barn allt som allt och då är vi 3 flickor och 3 pojkar så de är ganska likt ;)
men ska berätta lite om dom i bilder och så ;)

barn nr 1 :



jag då som är äldst utav barnen och mejj vet ni ju lite om redan , intresse: killar, hästar , shopping , musik ja och allt som hör där omkring ! :)

barn nr 2 :
JOHANNA:



hon har lite sammaintresse som mejj hästar är de gemensamma och vi rider i samma grupp ;) juste glömde säga att hon är 14 så 2 år yngre än mejj ;)

barn nr 3-4

EMIL&ISAK



iSAK TILL VÄNSTER - HAN FYLLDE NYSS 8 ÅR NU I AUGUSTI , MYCKET HÄRLIG POJK MED MASSA ÖVERSKOTTSENERGI , GILLAR BILAR OCH ALLT SOM HANDLAR OM MOTORSPORT , HAN GÅR INTE I NGN SPORT NU MEN HAN GICK I BROTTNING FÖRRUT.

EMIL-EN MYCKET LUGNARE POJK OCH SNÄLL OCH FÖRSIKTIG , HAN FYLLER 10 NU I NOVEMBER OCH HAN GILLAR OXÅ MOTORSPORTEN , FAST DE ÄR ÄVEN HAN SOM RIDER;)

barn nr 5

REBECCA



GLAD TJEJ PÅ 2 ÅR - HON GILLAR OXÅ HÄSTAR ;)

ELIAS NR 6 :



EN RIKTIGT LITEN GOSEPLUTT HAN FYLLER 1 ÅR I OKTOBER

Filmen från uteritten

                        

Ridningen ;)

red ut en sväng med linnea idag jag på degen och hon på rockan ;) mycket trevlig häst de där . vi tog den långa rundan mot rörsås och den tog lite längre än vad vi väntat åt så kom hem för en liten stund sen och ska äta lite kvällsmat nu innan jag somnar ;) men iförsejj tog vi de i skritt och trav mest men även lite galopp oxå . vi gjorde även en outfit's film som jag tänkte lägga upp här alldeles strax ska bara ladda upp den på datan först så håll ut !


TERRÄNGFILMEN

                            

T O R S D A G

hejjsan , nu var man hemma igen lika skönt som vanligt faktiskt men oxå lika stressigt ska hinna ut till stallet oxå idag ;) sen ikväll vilket jag hoppas kommer bli hyfsat tidigt så kommer filmen från igår upp , den håller på och laddar och de är 1 timma kvar så hinner inte vänta så länge ;/ sen så kommer lite annat upp oxå hade jag tänkt ;) men bloggar snart igen ska nog hinna med ett till innan jag åker ;)


♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag

har ingen bild men idag hade jag arbetskläder och mjukisar sen så hade jag på mejj ridkläder ;) kan visa en annan gång ;)


Degen 17 Augusti

Sådär nu har jag tiden att blogga :D men ja kan ju säga såhär utav träningen att de gick så otroligt bra ! ! så himla glad ! :D ja vi var mer i balans och jag kunde stämma av honom mycket bättre och visst de va lite vingligt ibland och några språng va vi helt ur balans men de ser mycket bättre ut nu än vad de gjorde förra gången iaf ! jaa ni får helt enkelt titta på filmen och säga vad ni tycker ?? :D vill gärna veta era åsikter oxå :)

bjuder på en bild oxå ;) tänkte fixa en stor bildbomb imorgon när ja fixat alla bilder från idag ;) och TACK SÅ MYCLET LINNEA FÖR ATT DU HÄNGDE MED OCH TOG KORT ! :D (vet att du läser detta inlägg hihi) :D




vill ni se mer av dessa bilder ?? har massa mer att visa om ni vill :D (filmen kommer upp så fort den laddat klart ;) )

jobbet-check

sådär nu är jag hemma igen ! förlåt för jättedåligt bloggande men försov mejj lite imorses (som vanligt) så hann aldrig göra några tidinställda ;( men ska försöka fixa de tills imorgon . men nu har ja ¨sådär bråttom igen måste äta sen fort ut till stallet för att göra klart degen till träningen halv 7 men lugn uppdateringen kommer ikväll och även massa bilder eftersom linnea hänger med och tar bilder idag + filmar lite :D sen så ska jag avslöja vat jag var igår ;) hörs senare sen puusss :D


♥ Dag 9 – Min tro

jadu de där var svårt , ja tror egentligen inte på nånting ,varken tomte tandfe gud jesus llr ngt av de andra religionerna , ta inte illa upp om ni tror på ngt av dessa !
ja tror på hoppet och på mejj själv !

men ibland när ja är som emst nere eller gjort nånting dumt llr ngt annat ja vill ha hjälp med så ber jag faktiskt till gud och efter jag gjort de så blir de faktiskt precis som jag sa till ''honom'' konstigt va så även om ja inte tror på nånting så tror jag ändå .


a clue for the surprice :D

hemma igen ! ja ja va tvungen att cykla till ****** igen och åka och ********* . kan säga att de gick väldigt bra ! :D mer om de kommer ni få veta imorgon när jag kommer hem ! , sen imorgon så ska jag ju jobba så då kommer ja inte kunna uppdatera så flitigt jag gjort hela helgen men sluta inte att läsa ja kommer tillbaka ska försöka fixa tidinställda oxå ! :D


StallOutfit+Bilder




* svarta helskodda ridbyxor-HÖÖKS
*Bruna Ridstrumpor-HÖÖKS
*foppatofflor-Vårmarknad
* UndgomsledarJacka-ULK-Kursen

______________________________________________________________________________________________




Degen 16 Augusti




kom hem från stallet för en liten stund sen så vainne och åt lite först ;) de gick faktiskt dunderbra med Degen idag! han har inte gått sen i lördags då ja sist var där ute så han har ju stått ett tag då ägaren har jobbat och så ;) tänkte ta en sväng i ridhuset men han hade så otroligt mycket energi så vi tog 2 varv på E20 slingan i trav och galopp fast fick han bestämma så ville han ta båda rundorna i galopp ;) han va inte så rädd för allt som han brukar vara , de va väll nåra gånger han flög rakt ut på gärdet och sen får ån va han rädd för haha ;) sen så va de ingen fara , när rundan va slut vände vi och galoppera tillbaks !
sen så stanna vi till lite vid vattengraven skulle se om han fortfarande tyckte de va skojj vilket han tyckte så vi stanna där och plaska en stund innan vi gick hem igen ;) men han har varit superduktig !  hoppas han är lika duktig på terrängträningen imorgon ! kommer upp lite bilder så fort jag lagt över dom hit , ni får lyssna på låten så länge ;)

jättemega bråttom !

fick precis jättemega bråttom ut till stallet ska hinna rida innan 4 så måste åka nu ! men de kommer en liten överraskning här på bloggen sen , llr ahh de kommer in en ny sak som jag avslöjar när ja är hemma , vi ska nämligen åka och titta på den sen , men nu får ja inte säga mer då avslöjar jag ju allt ! men vi hörs sen ikväll puuss på er ! :D

I'll always love you- and i'll never forget


ledig ännu en dag :D

vaknade för en liten stund sen , men har haft fullt upp med att svara på lite kommentarer och måste säga att de är jäöttekul för alla kommentarer jag fått ! :D fortsätt gärna så :) 

idag ska jag fortsätta på städningen jag hann inte med golven igår så de ska jg göra ;) sen ska jag ut till stallet för att rida degen de blir nog skogen idag kanske ska kolla efter lite kantareller idag oxå beror vad klockan blir för ska upp och jobba imrogon ;) fick ju ledigt idag igen ! :D as skönt fast ändå inte vill ha pengarna !!

men ska nog sätta fart lite nu vi hörs snart igen ! :D



just nu ...

säger jag godnatt och ska mysa ner i sängen och dricka mitt te + ballerina de får göra min kväll:D


SF BIO

kan ju säga att filmen var faktiskt bra , va ju där med mina bröder och dom tyckte mycket om den men de är ju inte så konstigt ;) , men den va faktiskt spännande ibland de va så att till och med jag satt på nålar ibland haha , men både 1 och 2 är helt klart värda att se på ;) lägger upp trailern oxå men filmen är på svenska ;)

VIKTIGT!VIKTIGT!VIKTIGT!VIKTIGT!

Glömde skriva att ni kan skriva minnet som en kommentar när ni anmäler er till tävlingen ! :) länken till inlägget hittar ni här under .

http://elinriggmyr.blogg.se/2011/august/en-bloggtavling-las-mer-har-under.html



Dagens outfit

tog bara bild lite snabbt har lite bråttom ;)




*lacoste linne

*midjebyxor-veromoda

*hjärthalsband

enkel outfit , perfekt för biosalongen ;)

En Bloggtävling läs mer här under :)

jaa de va ju ett tag sen jag hade de här så tyckte de var dags , och eftersom sommaren snart är över så tänkte ja att tävlingen gick ut på att ni skulle berätta erat bästa sommarminne 2011 ;) en passande tävling va ? och de minnet jag anser är härligast publiceras här och givetvis får sin blogg länkad , och är de mer än 15 tävlande så drar jag 3 vinnare ;) !
_______________________________________________________________________________________________

de ända du behöver göra för att vara med , är att kommentera ''jag är med''   och för xtra vinstchans lägga till mejj på bloglovin, som ni hittar uppe i menyn ;) 

Skriv även erat sommarminne som en kommentar eller skicka de till [email protected] märk de med BLOGGTÄVLING , lycka till !

hoppas ni vill vara med !

( alla kommentarer som inte tillhör inlägget hänvisas till inlägget under kram :)  )


tävlingen avslutas på Lördag den 20 augusti ;)


eld i baken

ne nu får man nog sätta fart , har lega i sängen typ hela dagen och kollat på tv och just nu S M A LL V I LL E ganska intressant ändå ;)

ikväll blir de B I L A R 2  med mina småbröder lovade dom de igår att ja skulle ta med dom på de ;) så nu får jag sätta fart och duscha och fixa mejj måste hinna städa rummet oxå , hinner inte de imorgon då jag jobbar hela dagen och har hästarna på eftermiddagen ;)

sen har ajg fått lite frågor om hur jag bor eftersom jg skrev att jag bor ute ;o så tänkte ta lite kort och visa hur jag bor ;)



the rain won't last




♥ Dag 8 – Ett ögonblick

hhhmmm ett ögonblick , jo javet ett jag aldrig glömmer . De va för typ 6 årsen llr ngt jag var med på en hopptävling med en ridskoleponny som hette Pedro och de va påskhoppning om ja inte minns fel , men iaf hade jag stått och gjort iordning honom jättelänge och sen så var jag tvungen att rida fram lite , sen väl på banan var jag as taggad verkligen ! så vi hoppade hinder efter hinder och allt hade gått bra sen kom vi mot sista hindret och jag blev överlycklig att jag ahde klarat hela banan felfritt ochs en bara hade ett hinder kvar så jag vågade inte hoppas på att han hoppade men när han väl hoppade över de sista oxå och att speakern ropade upp att de va felfritt ja då kunde ja inte sluta le ! , de va den första tävlingen jag va felfri på men just ögonblicket innan han hoppade och när han väl hoppade den känslan i ögonblicket de glömmer jag aldrig !


jag&pedro förra sommaren♥


vad är erat bästa ögonblick ??


regn som faller ner

precis ätit frukost och ska snart gå och mysa in i täcket igen , de är ju allmänt tråkigt väder ute de är vamt fast kallt sen så regnar de :// as tråkigt .

men idag ska jag iaf städa hela rummet ! de behövs nu igen , sen så ska jag nog åka ut en sväng till stallet och rida eftersom ska ju vara med på terräng träningen nu på onsdag så behöver finslipa på lite grejjer innan , sen är de snart tävling får se hur de går ! haha ne men nu ska jag ut till rummet igen och mysa lite till i sängen så bloggar mer därifrån ! puuusss så länge

        

bad-film-varmt täcke !

hemma från sandviken nu som ni aknske märkt , men ajaa , de va faktiskt rätt skönt llr aahh till en början var de skitkallt ! fast vi gick bara till midjan sen så var de för kallt att doppa sig haha :D får bli en annan gång ;) sen så cyklade vi hem igen , och nu var mitt program slut så hade tänkt sätta på en film llr A LL G OO D  T H I N G S  heter den  så får vi se om den är bra ;) kraaam på er !


man go ninja on the computer LOL !

Scared dude goes ninja!


just nu-så bloggar snart


Nu drar jag linnea&linnea och badar hörs när jag är hemma !


mitt löfte

nu ahr jag seriöst bestämt mejj ! nu börjar ju snart skolan och allt och ajg har varit världens lataste + godisgris denna sommar så nu är de slut på allt de goda och från och med imorgon (måndag) så är de slut med allt godis+glass och kakor ja allt de dära onyttiga ! sådär nu var de sagt , nu ska jag verkligen hålla detta !


Nivet ...

ni vet att jag gärna byter bildlänk/länkar och bloglovin ?? säg till om ni är intresserade :)

 


Dagens Outfit





*hår - plattat lite vågigt

*armband-fått utav farfar

*sommarklänning med blomtryck-en affär i Australien

Melissa Horn (L)

har precis börjat lyssna på henne och är otroligt kär i hennes låtar !  väldigt fina texter och ibland så känner man igen sig själv där faktiskt , + hennes fina röst är väldigt härigt att lyssna på !

klicka på länken för att lyssna fick inte upp videon på bloggen :/
http://youtu.be/2f1pWjnfQjk


Bilar 2 på bio !

sitter och kollar på lite  biobiljetter , har lovat mina 2 småbröder att jag skulle ta med dom på bio och kolla på B I LA R 2 så har kollat när den går nu under veckan och de tippar på att de blir imorgon llr på tisdag :) måste bara se den ! ! har ju sett 1an måste se u7ppföljaren :)


Älskar't !

ser att de är många nya som har hittat till min blogg och de tycker jag är jätteroligt ! :D som sagt hoppas jag att ni tycker min blogg är bra och att ni stannar kvar här hos mejj ! de är för er jag bloggar , hoppas ni får en rolig lässtund om mitt liv och allt däromkring  :)

undrar ni ngt är de bara att fråga , svarar gärna på era funderingar !


Skön morgon-musik

SUNRISE AVENUE-SOMEBODY HELP ME


SUNRISE AVENUE-THE RIGHT ONE


CECILIA VENNERSTEN-DE VACKRASTE


LITE SKÖNA LÅTTIPS FRÅN MEJJ LYSSNA GÄRNA !

♥ Dag 7 – Min bästa vän - bilderna säger allt !

♥ÄLSKAR DIG MER ÄN ALLT ANNAT ♥










ställer alltid upp finns alltid där får mejj alltid på bättre tankar jag flyger som på moln med henne Finns bara en sak att säga jag älskar dejj min bästa allra bästa vän och kommer verkligen göra allt jag kan !♥


Godmorgon-llr aahh iaf för mejj

tjohoo nu har jag vaknat skitsent 2 dar i rad nu :o vad lätt man ändrar vanorna när man är ledg helt sjukt haha ! men eftersom jag vakna så sent va de ingen ide att gå in och äta frukost så de fick bli chokladbollar igen haha tjockt jag vet men ska äta sen ;) har en aning bråttom nu oxå vi ska ha kalas här snart typ vid 2 så måste hinna fixa mejj och de innan och gärna städa rummet haha ! men ska hinna blogga oxå hade jag tänkt ;)


epic fail - hur dum får man vara liksom :o


Nu blir de film !




                         

♥ Dag 6 – Min dag

jaa idag har jag väll inte gjort så mycket egentligen , vaknade typ vid 11 bloggade lite , måste göra de är som ett beroende älskar min blogg även om den inte är den största ! älskar den ändå ;)
sen så var de frukost , och efter deså prata jag med matilda i telefon och la mejj i sängen igen och prata sen kvart över 1 fick jag lite smått panik eftersom jag skulle möta felicia halv 2 så flög upp bytte om och åkte iväg , sen så red vi ut på Alf Och Degen och de gick faktiskt riktigt bra båda skötte sig och ingen trilla av ! fast degen har börjat bocka ganska mycket nu när han inte får som han vill haha ! vi red lilla marieäng med skritt trav och galopp , vi tog de ganska lungt eftersom Alf ska tävla imorgon ;)


sen så när ja cykla hem så mötte ja en klasskamrat som jag stanna och prata lite med om allt ;) sen så åkte jag hem skulle ju till Moholm för att träffa några ikväll och vara där resten av kvällen men så blev de inte för de gick inga bussar hem :// så fick bli hemmakväll och nu har jag gjort chokladbollar och ska kolla på Australia så bloggar snart igen ! :D

Nu är naglarna klara såhär blev dom :

rosaglitter nagellack under och vitt på topparna;)



Nagelfix!

sitter just nu och fixar mina naglar och lyssnar på bra musik :D har även gjort chokladbollar igen för att mumsa på när jag ska kolla på film skriver mer om de sen nu ska jag göra klart mina naglar så ni får lyssna på den hära låten istället ;)


S V A R E N ! !

Vem är det som tar hand om Degen?
svar: De är Ylvas häst men Eva är typ delägare i honom , sen så är de jag och Eva som tar hand och rider honom ;)


Hur ofta brukar du rida Lady Mary?
Svar: jadu nu på sommaren ahr de inte blivit så mycket eftersom hon varit skadad + att hon haft semester , men en vanlig vecka är de minst 2 dagar i veckan och denna vecka har jag ridit henne varje dag ;)




Tävlar du med båda hästarna? :)
svar : Degen har vi inte börjat tävla än eftersom han behöver lära sig lite mera men går de bra nästa terrängträning så ska vi starta honom i Terräng Klubbtävlingen nästa helg ! och ja såsmångingom kommer jag tävla båda hästarna , men först och främst ska jag lägga min tid och energi på LadyMary:D



shoppingsugen !

kollar runt på lite kläder och hitta denna cardigan själv tycker jag att den är snygg man blir ju lite köpsugen ! men jag är oxå sugen på en O N E P I E C E  eller en  J U M P S U I T   oxå så vi får se vad de blir ;) 

South Cardigan


Frågestunden avslutas ikväll så fråga på nu !

direktlänk---> http://elinriggmyr.blogg.se/2011/august/nu-kor-vi-en.html


Dagens planer


ägg frukost



scrambled egg

te

kokt ägg

2 mackor :)

jaapp så blir de när mn inte har ngn fantasi på morgonen nu blir de lite bloggning innan jag åker ut till stallet med felicia , tänkte rida ut en sväng idag fakiskt ;) men återkommer snart !


frukost först-blogg sen

vaknat men bloggar snart ska gå in och äta lite frukost ;)

FilmTips ??

Håller på och laddar ner lite filmer , men skulle behöva lite mer filmtips ! så tipsa mejj om era favorit filmer så ska jag kolla på domoch sen skriva lite kort om vad jag tyckte om dom ;) såklart får ni en länkning oxå ;)

ja har hunnit med dessa iaf :


VECKANS HETASTE

ALEXANDER SKARSGÅRD


HIIIISSSS



Hissar denna underbara sadel tvål ! stubben glycerintvål ! den är as bra tar bort svåra fläckar på lädret såsom fettet från hästen när man ridit (de som fastnar på stöveln) ! as bra är de så ja ska nog köra med de ett tag nu trir jag ;) dessutom luktar de otroligt gott oxå ! :D


Visste ni detta ??

visste nu att hästar har bättre syn än katter ?? de visste inte jag heller förrens en kompis till mejj sa de , de är ganska coolt katter ser ju riktigt bra vad borde inte hästarna göra ;) så nästa gång ni är ute i mörkret så om hästen tvärstannar och inte vill gå fram kanske de är dags att vända igen ;)


♥ Dag 5 – Vad är kärlek

den här var svår , ja vad är kärlek ?? man misstolkar ofta ordet och missbrukar de att man oftast är ''kär'' i ngn , men de finns olika sorters kärlek , till exempel kärleken man har till sina föräldrar och syskon sen finns de man har till kompisar och sedan pojk/flickvänner men oxå till djur och i mitt fall hästarna ! Kärlek för mejj är när man tycker om ngn / ngt riktigt mycket och inte kan sluta tänka på den utan man vill vara hos den hela tiden och varje gång man ser den s har man fjärilar i magen och varje gång man ser den så ler man ! de ska kännas ordentligt att man är kär , de finns så många olika sät att tolka ordet på , men annars är de ju bara ett ord som hamnar i fel sammanhang ibland ;)

vad är kärlek för er ??


Lady Mary 12 Augusti

eftersom de va så fint väder så bstämde jag mejj för att rida ute idag ! de va en väldigt skön kväll kan jag ju säga , red id gräspaddocken och de blev dressyr igen , lite av vad vi gjorde igår fast idag vågade jag kräva mer utav henne , och de gav fina resultat hon kändes jättefin och rörde sig på ett trevligt sätt både i trav skritt och galopp ;) i galoppen och traven kände man hur hon tog i med bakbenen för att bära upp sig och ta sig frmåt så hon var jättemysig att rida idag ! ville verkligen inte sluta !! så härligt när man känner så .

eftersom hon hade varit så duktig så skrittade jag av henne på en lite längre runda upp i skogen som finns på slingan , tyckte hon kunde behöva de och sträcka ut skrittstegen lite ;) efteråt gjorde jag iordning henne och red ner till hagen ja dom går ju i sommarhagen och den ligger en bit bort så red barbacka ner dit haha så lat som jag är :)


tjohooo !

sådär hemma igen ! ska bara snabbt in i duschen och sen gå in och äta så kommer uppdateringen från ridpasset ;)


SkaraborgStäd

Slutade jobbet en halvtimme senare idag egentligen skulle jag slutat 10-11 ikväll men som tur har jag ju hästen att skylla på den måste ju motioneras ;) rätt skönt annars hade ja väll aldrig kommit hem ;) men hinner egentligen inte blogga nu ändå för jag vill komma hem någrolunda tidigt idag ändå från stallet ;) ideag får vi se om vi rider utomhus vilket jag tror eftersom dom ska gå i ridhus resten av vintern och de regnar ju inte iaf inte än ;)

men vi hörs när jag kommer hem tänkte lägga ut lite allt möjligt då och lite fakta grejer så håll utkik ;)


Ridpasset i Bilder+Film


















Hon är fortfarande lite stel , men ajaa de rättar vi till dom kommande dagarna så ta lite hänsyn till att formen kanske inte är så bra ;)

Lady Mary 11 Augusti

åkte ut nästan direkt efter jobbet till henne och hon var lika ren och fin som vanligt ! ne skojja bara hon var alldeles grå !  

men eftersom de va så fint väder idag så red jag i gräspaddocken och kvällen var riktigt härlig ! och jag jobbade mycket volter ställa och böja för hon är ju ganska stel inte så konstigt när hon stått så länge ;) jag gjorde samma i trav sen många 8 volter och böja ställa lite skänkelvikningar gjorde vi oxå ;) de började lossna lite tillslut menvi ska jobba där vi slutade imorgon så då blir de lite seriösare dressyr istället ;) sen så skulle jag galoppera lite oxå så tog en liten´grässlingrunda och galoppera på och de tyckte hon var jättekul ! och jag krävde inte så mycket av henne utan jag lät henne galoppera på och länga ut stegen ordentligt ! och hon hade spetsade öron hela tiden ! så söt är hon :) är de fint väder imorgon så blir de utomhus igen !
Har massa bilder att visa + en film 

Degen fick vila idag tyckte han var värd de ;)

provsmakning av bilderna ;)


kvällsmat ;)

Nu är jag hemma igen ! har precis gjort mejj lite kvällsma ;) de blev 2 mackor ägg och te sen så tog jag med hemmagjord maräng + ngn annan godsak , de är ju fortfarande sommarlov ju ?? ! de gick faktiskt riktigt bra i stallet oxå ska lägga över alla bilder så johanna tog och sen så ska jag berätta lite vad jag gjorde ;)


♥ Dag 4 – Det här åt jag idag

FRUKOST:   ÄGG , TE & ROSTMAKOR


LUNCH:  LINGONGROVA+ NEKTARIN


JUST NU : GRÖNA PANNKAKOR


         


Green Pancakes

hemma från jobbet ytterligare ne dag , fast nu jobba jag ända till 4a ! så är hemma lite senare menmen skitsamma ;) de gick rätt bra idag faktiskt gjorde inte så ansträångande saker men jag är ändå as trött !

väl här hemma sitter jag och äter gröna pannkakor ja mamma ville spöka ut dom till syskonen ser lite halvt äckliga ut men dom smakar som vanligt ;)  och snart ska jag ta och byta om för att åka ut och rida LadyMary & Degen innan klockan blir för mycket ;) ska kolla om ja får med mejj ngn som kan ta lite kort :)


Prisvärt Tips !

Tänkte Tipsa om mina stövlar som jag har och rider i , kan säga att dom är värd alla pengarna jag la på dom . dom äör hur sköna som helst älskar dom verkligen kan gå i dom hela dagen om jag känner för de ! läderstövlar är ju lite kända för att vara stela och lite halvt obekväma men dessa har ngt annat läder som är jättemjukt och de gör att dom inte känns stela , visst i början  va dom lite stela vid hälen men efter 3 ridpass så satt dom som en smäck ! Dom är även tåliga jag tror jag har haft mina snart 1 år och ridit med dom typ varje dag sen jag köpte dom och dom har hållit än !

 så jag tipsar nu om mina sköna ridstövlar ett prisvärt tips är de verkligen då dom bara kostar
1299:- på HÖÖKS !! Och dom fina strassstenarna gör att stöveln sticker ut lite extra :)

 
 

♥ Dag 3 – Mina föräldrar

ja vad ska man säga , jag har en mamma och en pappa och dom är 36 & 37 så jag har ganska unga föräldrar ;) mamma växte upp i lyrestad och pappa rörsås så båda är ifrån mariestad kan man säga ;)

pappa har lite samma intresse som jag eller han red oxå när han var liten och jag har även fått honom rida för inte alls så längesen dåvi red på islandshästar i Danmark de kanske va 3-4 årsen ;)
mamma gillar oxå hästar fast hon är ltie smårädd för dom eftersom dom är så stora och hon själv blivit avkastad så har hon varit lite smårädd , men hon gillar att vara i stallet och kolla när vi rider hon ängde ju med igår fast de regna och hon gillar att vara med på tävlingar oxå !

ja vad mer finns de att säga , hursomhelst vi kan bråka ibland men jag älskar dom ändå !

(bilder kommer har inga på datan)


Som sagt vi var i obalans hela träningen , han är inte så stabil ännu så därför ser de ut som de gör !

låter rubriken säga sitt , så vill inte ha elaka kommentarer , tänk på att hästen är riden 1 och halv månad bara och har hoppat 3 ggr med denna under ryttare + att de är första gången han ens är ute på de fältet och absolut de första gången han ser hindren ! Jag är nöjd över gårdagen ändå även om de ser förjävligt ut ;)


Yeeeesss

sådär nu är halva dagen fixad , mer uppdatering får ni när jag är hemma igen ;) för hinner inte mer nu !

måste säga att jag älskar min blogg och den börjar gå bra nu igen ! :D tack vare er !



film+lite annat

ja försov mejj inte ! :D sitter och äter lite frukost de blev rostmackor + ägg + te ;) börjar jobbet vid 9 halv 10 så nu hade jag tänkt att fixa med filmen och lite annat innan jag drar så hejdå så länge !


Godnatt Bloggen !

Nu ska jag kolla klart på 2 ½ men och sen sova har lite sovmorgon imorgon och dåfixar jag massa inlägg som kommer upp under dagen ! hoppas ni kan vänta tills dess för just nu somnar jag närsomhelst ! Godnatt vi hörs imorgon !


Bilder !










de kommer film oxå ! men den fixar jag imorgon innan jag åker till jobbet ska försöka iaf om ja inte försover mejj haha menjust nu får ni nöja er med bilderna !

TerrängTräning 10 Augusti

Måste börja med att de va jäkligt regnigt och blöt överallt när vi red men trots regnet så var alla glada ! och de gick dessutom bra för alla ! men är extra glad + stolt över min andra duktiga häst ! gick verkligen as bra , de va första gången han var i närheten av hindren så han va riktigt duktig !

vi hoppade en liten stock och vi fick ha lite draghjälp utav eva först eftersom han inte ville gå fram utan stannade och bockade bara han tittade lite men sen så hoppade han , ganska stort och vi var inte riktigt i balans men han tog sig över med spetsade öron ;) vi testade även banken (den lilla) och den var superläskig men sen så hoppa vi den utan nästan några problem ;)

Vi gick även ut till fältet och hoppade lite diken och de va oxå läskigt till en början så vi fick draghjälp där oxå men sen så hoppade vi själva och hoppen blev bara större och större för varje gång vi kom haha !
vi gick även ut till vattnet och degen gillar ju inte vatten så mycket men där gick han i och tyckte de va ganska skojj faktiskt . sen tog vi några vindskydd oxå . innan vi slutade så gjorde vi en liten bana som alla red ,där första hinderet var ett litet vindskydd sen så skulle vi hoppa massa stockar som va kanske 65-70cm och efter de direkt till vattnet och där trodde jag att han skulle tvärnita men istället tog han ett jätteskutt rakt ner i vattnet och fortsattte  i galopp hela vägen och när v var uppe ut vattnet gjorde han världens bocksprång ! eller han gjorde 3 men på de första så flög jag till nacken på honom så trodde ja skulle trilla av så ja kände inte dom andra 2 men de va ja inte med på att  han skulle flyga 2 meter rakt upp i luften haha de va lite roligt faktiskt ;) de är bra att han tycker de är roligt ;) sen så avslutade vi med ett litet björkvindskydd !
Träningen var jättelyckad så vi ska vara med nästa vecka oxå så då hoppas ja att de inte regnar !


Om en stund

sådär nu är filmerna om sparade till rätt program och en del av bilderna på datan men har några bilder kvar innan jag kan skriva om träningen så ni får vänta en liten stund till ;)

Glad Tjej

Hemma nermysad i täcket och äter choklad och varmt te :D

skriver om träningen i ett annat inlägg för de är så mycket jag vill berätta , kan ju säga såhär ja är huuuuuur glad som helst och de tyder på att de gick as bra ! :D

Bilder gillar ni va ??

Sådär nu har jag lagt ut lite iaf ,men måste dra nu för att hinna ! men vi hörs ikväll då de blir massa bilder då mamma hänger med ut och tar kort :D:D ! sen så kommer lite mer andra inlägg oxå !
men vi hörs sen puuusss !

  true words true words ..

Lady Marys Vecka


Degens Vecka


tjohooo bråttom igen

Hejjsan är hemma från jobbet nu llr har varit hemma ett tag nu men har inte hunnit blogga än ;) skönt att slyta tidigt de är bara bra för idag är de stressigare än vanligt , ska ut och rida Lady Mary nu innan terrängträningen med Degen börjar och detta måste jag hinna innan klockan 6 ! så ska snart åka ut igen :)

ska bli intressant och se hur de går för honom idag , förhoppningvis tycker han de är roligt ! och sen ska jag fråga anna karin om terrängkortet för isf ska jag kolla med linda om jag kan ha lady mary dom andra träningarna :) men nu måste jag greja med inläggen som aldrig kom upp under dagen (råka försova mejj imorse) så puussheejj så länge !


Svar till ''M''

m om ♥ Dag 1 , Presentera mig själv:
Vilken tid börjar terrängträningen? :-)

svar: den börjar vid 7 ;)

ni glömmer väll inte frågestunden ??????? direktlänken här under !

Glöm inte frågestunden här har ni direktlänken ---->http://elinriggmyr.blogg.se/2011/august/nu-kor-vi-en.html


USCH !

Gick uanför dörren och såg detta fina åskmoln som är på väg över oss , de kommer inte bli en lugn natt så de är lika bra jag fixar inläggen nu innan datan dör !


USCH !

Gick uanför dörren och såg detta fina åskmoln som är på väg över oss , de kommer inte bli en lugn natt så de är lika bra jag fixar inläggen nu innan datan dör !


Ny Header+Design !

nå vad tycker ni blev den bra llr blev den åt skogen ? Jag tyckte den blev bra iaf :)


Tårta+presenter

va inne en stund nu precis och åt tårta + hembakad äppelpaj med familjen :) de va helt okej gott fakitkst och sen fick jag en till present , ett presentkort på klipp er så nu kan jag klippa + färga håret ett antal gånger om jag vill :D så på söndag kör vi med hela släkten och då hoppas jag på pengar skulle verkligen vara bra ! då ja måste köpa min hjälm snart :D


Kaos på bloggen IGEN ! ! !

bloggen kommer va lite kaos igen men de beror på att de är både designbyte+header byte ! :D


Sverige har tappat humorn !


CamBilder

                         

                               ligger ute på balkongen och lyssnar på den här låten och tar lite roliga cambilder javet ja  har sååå roligt haha :D menmen ta för er så länge de varar !

♥ Dag 2 – Min första kärlek

ojjdå undrar om jag kommer ihåg så långt i tiden , men de tror jag att ja ska försöka göra , min första kärlek var när jag gick i 2 an som jag även va ihop med då , fast de tog ett tag innan vi blev de , kommer ihåg att ja va kär i honom i säkert 2 år innan de blev ngt :o vi gick även i samma klass men de minnet bleknar aldrig ! så de där med kärlek började redan i småskolan , vill inte lämna ut några namn ifall han läser bloggen eller om de kommer ut på annat sätt ni får helt enkelt gissa er till rätt svar ;)


Överraskningsfirande

Fick ett litet överraskningsmoment här på morgonen , både mamma och pappa + syskonen kom in och sa grattis med lite frukost :) gulligt utav dom , med sig hade dom även lite andra godsaker som ni ser på bilden nedan:)


Sweet Sixteeeeeeen !


De gör min kväll , Godnatt vi syns imorgon !


Shit happens ........


♥ Dag 1 , Presentera mig själv

kände att jag börjar redan nu med detta har ändå inget att göra ;)


Som ni borde veta vid dehär laget så heter jag Elin och är då 16 imorgon ! tjohooo ! bor i mariestad och rider+tävlar för mariestads ridklubb , med Hästen Lady Mary . Har ridit henne sen julas och vi har kommit en riktigt bra bit på vägen och har redan avverkat våran första lokaltävling i dressyr , hoppningen satsar vi på nu till hösten istället ;) Rider även privat på veckorna då på en häst som heter Degen som ni oxå kanske vet eller borde han är bara riden 1 och ½ månad så han har inte kommit så långt men även för att blivit riden så lite har han kommit en jätte bra bit på vägen ! och vi ska även testa att ha med honom på en terrängträning nu på onsdag ! :DD lägger in en bild på båda hästarna annars lär detta inlägg bli långt och tråkigt :o


Degen



Bortsett från hästarna så är jag mycket med kompisar och hittar på ngt roligt med dom , de brukar oftast vara att gå ut och äta och nu på sommaren bada ! :D och massa annat galet vi brukar hitta på ! man kan ju säga att de alltis händer ngt i min värld då jag är en aktiv glad och rolig tjej så dom som känner mejj har sällan tråkigt sen kan man ju säga att ja är smått galen oxå haha !  och tack vare de så har jag fått massa smeknamn några är : Ella, Blonda Brunetten , putselin och ja massa mer ! haha  ja vad mer kan man säga , juste ja glömde min familj fast de kommer ju en punkt med den oxå så då får ni veta mer om dom då ;) sen om ni undrar ngt såär de bara att fråga ! ja driver ju denna blogg för er och älskar era kommentarer !



härmapa !

tänkte göra lite som linnea nu bara för att ja har så dålig fantasi för tillfället + att bloggen behöver fyllas i lite , sen så kan ju sådant va lite roligt oxå ;)



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

♥ Dag 1 – Presentera mig själv. 
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – Min första häst/foder/hyr/medryttare.
♥ Dag 13 – Min förebild.
♥ Dag 14 – Min önskelista.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första tävling.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Den här veckan.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – Min högsta önskan. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mitt rum.
♥ Dag 30 – En text.

Nu kör vi en ...

Nu kör vi en frågestund igen ! fråga vadsomhelst om vadsomhelst , jag svarar på alla frågor oavsett om de handla om hästar llr ngt annat  !


Lady Mary 8 Augusti

nu var de dags att äntligen få rida henne igen efter hennes låååååååånga semester ! och de var underbart älskar verkligen den hästen får mejj alltid på bra humör!

kan ju säga att hon såg ut som en lerig gris när jag kom till stallet imorse så de va bara på med piggborsten . sen när vi väl red så red vi inte så avancerat vi tog den lilla E20 rundan i skritt med lite ställ och böja och lite sådant de gick riktigt bra hon va inte så pigg som jag trodde så nu är hon min resten av veckan ska rida henne efter jobbet ska bli riktigt roligt då får jag bestämma lite hennes träning lite ;)

efter vi ridit så putsa ja hennes grejjer lite sen så ryckte jag även hennes man och duschade henne eftersom hon såg ut som en grå gris , de tyckte hon va riktigt skönt för hon stod ju still och typ halvsov lite ;) så hoppas hon inte skitar ner sig så mycket tills imorgon och på onsdag !


Degen 8 Augusti

de va ju tänkt att vi skulle rida dressyr idag både jag och eva eftersom dom hoppade igår och att vi ska hoppa på onsdag , men sen när eva kom så bara ne vi tar och rider ut i skogen istället så då gjorde vi de och va p våran kantarelljakt haha vi hittade faktiskt lite iaf ;)

degen skötte sig bra och gjorde inga större hyss , sen när vi kom tillbaka till stallet så fick degen nya skor tills på onsdag , sen så skulle jag och eva gå och kolla på ett annat kantarell ställe jag visste så då red vi bort barbacka men vi var tvugna att korsa en bäck och de tycvkte dom inte om så vi stod och bråka med båda hästarna ungefär 20 minuter tillslut fick jag oxå bada för hoppade av och ledde dom ut sen så hoppa vi upp igen och red ner i vattnet på hästarna och då gick de hur bra som helst tillslut så jaa dom är allt knäppa ibland !


Chokladbollar !

Nuså är mina äslakde chokladbollar klara ! dom ser riktigt goda ut så nu ska jag sätta mejj och smaska på dom medans  jag tittar på eric saade och skriver mina inlägg puusss på er sålänge !


Lotta på liseberg

Blev så sugen på chokladbollar igen , så innan jag sätter mejj och skriver om dagen så tänkte jag sticka in och baka mejj några stycken hihi tjóck som jag är ! :)  åsen måste jag hinna för E R I C   S AA D E  är ju på tv lotta på liseberg ju ;)


2 istället för 1

hemma igen ! nu gör jag samma sak som igår , red ju 2 hästar idag så tänkte skriva om dom i 2 olika inlägg så slipper de bli ett jättestort ! så ska bara fixa mejj så komme jag och bloggar snart igen :)


Godmorgon

idag ska jag snart iväg till stallet i detta fina väder :D har ju ledigt från jobbet idag ganska så skönt !

så idg blir de att sätta igång LadyMary iaf hon är prio nummer 1 just nu  ! sen om jag har tid kan jag hjälpa till med dom andra men annars ska jag upp och rida degen igen fast idag blir de mer dressyrjobb , så förhoppningsvis blir de lite bildr oxå på världens bästa !


Godnatt Bloggen !

ne bloggen nu måste jag sova ska sätta igång ladymary imorgon så får ta och dejta sängen lite men vi hörs imorgon när jag vaknat ! Godnatt !


Filmen från igår på Alf ;)


Fyller ju år snart ! :o

de slog mejj just att jag fyller år snart ! på tisdag är de ju och jag hoppas verkligen att jag får de jag tjatat om helst vill jag ju ha hjälmen men pengar är ju inte fel de heller eller ett par nya stövlar skulle vara sjukt bra ! vi får vänta och se helt enkelt ;) sjukt nyfiken iaf !


Degen 7 Augusti

sov hos matilda tills idag ju och jag kan säga att vi haft en väldig seg dag båda 2 typ sovit tills halv 3 llr ngt och då gick vi och la oss typ halv 1 ändå haha :o

men iaf åkte ut till degen vid halv 7 ungefär så va där vid 7 och då fixa vi íordning hästarna och gick ner till stallet för att hoppa lite ;) oich vilket steg han har fått nu är de mycket mer energiskt och framåt ! as kul när sådant händer ! :)
vi byggde fram lite vatten matta och oxer och ett räcke , tror vi hoppade 65 som högst och de är riktigt bra de är ju bara andra gången som han hoppar emd ryttare på , sist hoppade vi knappt 30 cm liksom . men han bjöd faktiskt riktigt bra mot oxern och hoppade as bra hopp verkligen han lyfte sig jättebra och tog i , han hoppade mejj nästan ur sadeln ! så sjukt roligt när man ser resultat med hästen ! så vi tog några språng på de och när de var som bäst så sluta vi vi vill ju att han ska tycka de är roligt och inte jobbigt ju .

sen så fick vi en stor lust att testa honom på terränghindren så eva ringde till annakarin och kolla om de fanns en ledig plats på träningen på onsdag och isst fanns de de så nu ska jag vara med och hoppa terräng med honom om några dagar ! de ska bli sjuuuukt spännande faktiskt och as kul ! då ska även mamma hänga med ut och ta lite kort så ni får er en bildbomb !


Alf 6 Augusti

ja skulle ju rida Alf oxå eftersom eva hjälpte till på tävlingen så tog jag hennes häst oxå ;) men med honom så fick de bli mer dressyrjobb på eftersom han kan lite mer och hon ska iväg och tävla snart . så ja red bland terränhindren istället för ridhuset och för honom fick de bli massa volter och 8 volter av olika slag eftersom han behöver ställas och böjas mycket så han inte blir så stel , och de gick faktiskt bra efter vi hade galopperat så fick han igång benen lite mer så då kunde jag jobba honom på ett litet mer avancerat sätt men han lyssnade bra och så , . han blev riktigt fin faktiskt ;)

i vänster varv tyckte han att ja bara var jobbig och ville skjuta ut bogen hela tiden men de lckades vi få bort ;) .
sen så gick ja till vatten hindret lite så han fick bada innan vi va klara och de va så att han la sig ner i vattnet :o så hade ja inte fått fram honom så had eja oxå blivit blöt ! han la sig ner på knäna iaf tokiga häst alltså haha ja har film på de som ni kan få se ;)
annars var han riktigt duktig !



Degen 6 Augusti

Red ut i skogen med honom igen de va ju massa tävlingar på anläggningen så då valde jag skogen ;)

johanna hängde med med daisy i sulkyn och de gick faktiskt hyfsat bra bara att min häst ville gå ut i diket hela tiden så vi hade damp på varandra kan man säga ! tillslut fick jag nog med hans dumheter så då fick han pisken på baken och då flög han upp i luften sen så skötte han sig hela rundan ;)
blev inte åsmycket galopp eftersom vi hade lilla daisy med oss oxå men lite iaf , sen så hoppa vi lite över stockar som låg i vägen och de tyckte han var skitkul ! :D:D

de blev lite bilder iaf eller aahh 2 stycken men dom får duga ;)



inlägg jag lovat

nu är jag hemma så nu hade jag tänkt fixa inläggen som jag lovat er !

Frukost-filmoch GODIS !

nu ä vi vakna här ute i skogen :o lite sent dock menmen är man trötta så ä man . vi har precis varit ute och fodrat hästarna och ätit frukost nu hade vi tänkt att kolla på dum&dummare tills den andra matilda och dom kommer hem . senare idag ska jag även åka ut och hoppa  degen lite får se hur de går för ja har fortfarande as ont i rumpan !! så då ska jag kolla om eva kan ta lite kort så ni får se dom sen så har jag även massa inlägg och bildupdates från igår som ni kan få se + läsa om när ja är hemma sen igen för har inte min data just nu och dvs inga bilder här eftersom jag lånar matildas då ja inte har internet ;)

så bloggar mer hemma ! :)

 

as bra humor film för sega regniga dagar ni bordekolla !

American pie+ skavsår

precis nyduschd och klar vi ska snart sova här ute i skogen men först blir de te och äta utav våra nybakta bullr + lite american pie film :D riktigt skön lördag.

vi var ute och red är bullarna jäste så de fick bli ridhuset jg på wilma och mailda på huyenan de gick fakiskt riktigt bra red barbacka eftersom ja hon inte skulle gå så mycket s¨då tog vi de lite lungt , men sen så tog vi en galopprunda iaf och då var klockan typ halv 11 tror jag haha lite busiga är vi allt , men man fick sota för de ändå för har jävligt mycket skavsår i röven wilma var inte bekväm att rida barbcka på ;)


hahaha asså kolla denna video så grym !


uppdateringen får vänta lite ;)

hemma nu ! , har ridit både degen och alf idag + fotat lite ;) tänkte skriva om allt detta i ett annat inlägg ute hos matilda för har lite bråttom hon kommer och hämtar mejj här vid 7 så har inte riktigt tid att blogga hemma så får uppdatera er från skogen istället !

vi ska även rida lite där oxå så då ska jag föröska ta lite mer kort så ni får se sen så hörs vi imorgon kväll oxå ! :)


vindruvor istället för äpplen

så nu är jag nästan klar för att åka ut till stallet men ska duscha först :o jomen lite onödigt kanske men man har ju sina ideér ibland , sen så ska jag rida degen de blir skogen eftersom vädret är så härligt åsen ska jag försöka få med mejj ngn ut så ja kan få lite kort från skogen oxå så ni får en liten bildbomb när jag kommer hem igen ! :)
sen så ska jag häls apå min älskade bästa häst LadyMary de va ett tag sen så ska ta med mejj lite vindruvor för hon älskar ju verkligen vindruvor faktiskt mer än äpplen och morötter ;)




Nu är jag vaken

Godmorgon ;) vaknade precis så min morgonpromenad innan frukost blev ju inte ritkgit som ja hade tänkt så de får bli en kvällspomend istället ;) 

men idag ska jag iaf hinna med att :

*städa mitt rum

*Åka ut till Degen

*kvällspromenad

*och sen en hemlig grejj :) !


och sen blogga såklart men just nu ska jag kolla klart på flyg 29 saknas ;)


film+chokladbollar

hejjsan , har precis varit inne i huset och kollat på kort med familjen och såg att ja inte har visat riktigt alla kort när ja ridit på degen så ska visa dom ngn dag hade tänkt göra lite för och efterbilder nu när ja rider honom imorgon så får ni se hur mycket han utvecklats ;)

sen s  fick jag stor lust att baka choklabollar:D så då gjorde jag de och dom blev as goda ! nu tittar jag på ''den där mary'' och under tiden får de bli lite bloggande oxå :D


Megan Nicole







Zac Efron






Sommarens Hetaste Glassar !




Mina favoriter

1plats Polka !

2plats Ben&Jerry's

3plats Dumle

vilka är era favoriter ?


Typiskt bloggdag-väder

hejjsan är hemma efter ännu en dag ;) hade sovmorgon till 9 ungefär as göött ! sen så sluta ja typ 1 men ja kom intehem förrens nu :/ och de har regnat hela dagen oxå as tråkigt :( ja som skulle ut och rida en sväng nu när ja kom hem men tror inte jag gör de eftersom de regnar så ja får åka ut till Degen imorgon istället och ta med honom på en tur i skogen åsen ska jag hälsa på LadyMary lite oxå :)

Så idag får de bli en sådan där typiskt bloggdag faktiskt men de gör väll inte er något ?? :)

Filmen jag lovat !


Mysig Kväll med Felicia :D

hemma från Felicia nu ! de blev hamnresturangen riktigt mysig kväll har de varit ! :)

vi tog grillat kycklingspett och de smakade riktigt bra . sen efter maten så bestämde vi oss för ett kvällsdopp på ekudden , de va inte så många där just då men sen så kom de massa härligt folk så vi blev kvar där ett tag ;)
och tills vi frös ihjäl för att de var så himla kallt då bestämde vi oss för att dra hem till Felicia för att baka lite c´hokladbollar och göra lite te underbart gott må ja säga !

och nu ska jag snart sova måste ju orka jobba 2 timmar imorgon oxå , känns lite ovärt att åka till skövde för de menmen pengar är pengar !



Felicia står för bilden :)

PÅ RESTURANG

halloj ! kom egentligen hem för ett bra tag sen , slutade tidigt så kom hem vid 3 :o hur skönt som helst ändå faktiskt :D imorgon blir de sovmorgon och ska göra 1 grej imorgon så då är ja hemma typ vid 1 halv 2 ! as gööött på en fredag ! ! ! ! !

och nu har jag legat ute och solat sen när ja kom hem lite brun har ja blivit och imorgon ska jag ligga ute hela dagen innan jag åker till stallet :)

nu ska jag försöka fixa iordning mejj så ska jag och Felicia gå ut och äta på antingen Grottan Eller Bistro för jag är grymt sugen på kinamat ! älskart !



 så tänkte läga upp filmen sen när jag kommer hem igen är sjukt nöjd över den så ni får säga vad ni tycker sen !

Dom som var så snygga tillsammans :/ nu är de slut mellan Måns Zelmerlöv och Marie Serneholt de kom ganska så oväntat överraskande faktiskt , de är sådant typiskt kändispar som typ alltid är ihop ju , ne dom ska va tillsammans ellrr vad säger ni ? är dom inte snygga ihop ?


kan inte bestämma mejj !

ja vill ju ha nya stövlar oxå ! ett par dressyr men funderar på att beställa ett par likadana som jag har nu fast med högre skaft ;) dom är ju så skjuuukt sköna och oerhört sköna att rida i , inte alls stela + så är dom ju snygga oxå och sticker ut på ngt sätt
 


men jag väljer ju oxå bland  M O U N T A I N   H O R S E   H I G  H   R I D E  för dom är ju typiska dressyr och dom är oxå sjukt snygga (enligt mejj) så jaa har enorm beslut ångets ! ska jag köra på säkra kort eller ska jag testa ngt nytt ?? hjälp mejj nu !!!


1a prioritering !

 

JW-hjälm med B LI N G haha måste ju matcha stövlarna !


whohooo

sådär nu har jag gjort lite tidinställda som ska komma upp imorgon så då är bloggen inte helt död iaf vilket är bra ! :) men ska knske sova nu kolla klart på wallander bara men kanske dyker upp ngt mer inlägg innan jag somnar :) 


snart får ni se den :D

SÅDÄR NU HAR JAG HÅLLT PÅ OCH GREJJAT MED EN FILM DEN BLEV RIKTIGT  BRA FAKTISKT ;) MEN DEN FÅR NI SE IMORGON DÅ JA GÖR DEN SOM ETT TIDINSTÄLLT , SÅLÄNGE JAG VÄNTAR PÅ ATT DEN SKA LADDA KLART KOLLAR JAG LITE PÅ ALLSÅNG PÅ SKANSKEN ;) FAST INTE VIDARE VÄRST BRA ARTISTER MEN DE DUGER VÄLL ;)

OJJ SÅG NU ATT CAPSLOCK VAR INTRYCKT :O MEN AJAA JA ORKAR INTE SKRIVA OM INLÄGGET .


kvälle fixad

ne nu får de bli duschen fixa till benen lite och sedan göra tidinställda tills imorgon och sen sova så de blir tidig kväll idag juste ja lite 2½ men oxå ;)


Efter en Hård arbetsdag !

När man inte har ngt bättre för sig just nu så sätter man sig invirad i täcket med tv:n påslagen och en Ben&Jerry's i handen ! MUMS! säger ja bara ! haha jätteskönt efter en hård arbetsdag !

nu kommer ni antagligen få massa uppdatering innan jag går ut och går ;) sen ska jag försöka göra en liten film ni kan få se ;)


Pikétröja


Älskar att rida i Pikéröjor ! jätteskönt verkligen , de är inte för mycket kläder och inte för lite känns lagom på ngt sätt sen så ser de ju lite proffsigare ut om man har lite snygga kläder oxå ;) så en stor hiss till dom ! lägger upp lite olika piké tröjor .


SEASIDE TÄVLINGSBLUS POLO KINGSLAND









Vill Ha !

FUNKTIONSJACKA SANTA CRUZ KINGSLAND


rosa kinslandsjacka tycker själv den är cool och snygg men kan ju va för att den är just rosa ! :D


Spiderman är på Tv !



Degen 2 Augusti ;)

åkte ut direkt efter jobbet för att möta upp Eva för en långuteritt med dom små djuren . och de blev de oxå en runda som jag aldrig ridit förrut men den va sjuukt härlig ! jättefina vägar att rida på ! och Degen gick jättebra han hade gått bra hela veckan för eva och gjorde de för mejj med . han bråkade inte alls så mycket som han brukade göra sen så har han börjat söka sig neråt , skritten blir han jättefin och han är å god väg i traven oxå faktiskt galoppen är de lite svårare med men de funkar i vissa steg ;) är jättenöjd så nu ska han vila imorgon för han har gått bra 3 dar i sträck sen så blir de till helgen igen och då ska vi se vad jag hittar på :)


så kan de gå

ska snart dra till stallet nu så hinner typ inte blogga så ni får vänta tills jag är hemma igen ! puuss

Lite utav De Bästa :)



                          

Biopremier 5 Augusti !

ska självklart gå på premiären på bilar 2 ! man har ju sett 1an så då måste man se 2an !:D


Min Kväll !

Detta får göra min kväll och en film så taggar vi upp för mer jobb imorgon ! ni kommer självklart få eran uppdatering när ja är hemma igen men just nu säger jag godnatt ! 


kanske dags för ngt nytt ??

Tänkte börja med en ny grejj här på bloggen , vad tycker ni ?? ska jag köra på på de ?? :)


5sanningar

* Längtar delvis till Vintern ;)



* börjar gråta när andra gråter



* nära att tvingats sluta rida




* hatar lakritsglass men gillar lakrits :o




* jag lyssnar på Martin Stenmark när ja skriver detta ;)


Klaga inte på solen , Snart äre Vinter !

så nu har ja gjort helgens UPDATE  nu ska jag fixa med lite andra inlägg oxå och lite tills imorgon ;) kanske gå ner och bada lite oxå de är ju som sagt sjuuuuukt varmt !


Söndag

Vi somnade sent och de resulterade att vi vaknade sent så fort vi vaknat gick vi ut och fodra hästarna ;) sen fick vi typ panik efter frukosten då matilda sa att gäster skulle komma till hennes sons kalas och vi skulle städa hela huset på 20 minuter :o illa men vi hann , sen så var vi med på de och satt och åt fika och guuuuud vad varmt de var man bara gick ut då svettades man typ as jobbigt :o så efter alla gäster gått bestämde vi att vi skulle åka och bada vilket vi gjorde hur skönt som helst var de , efter vi badat så red vi fast denna gången jag på Ella och Matilda Wilma de gick bra de med faktiskt hon var lite liten mot stora Wilma men de gick faktiskt helt okej ;)


sen runt 9 kom pappa och hämtade mejj så åkte jag hem ;) till helgen är de matilda som sover hos mejj ! då ska vi nämligen ut och åka vattenskidor med några hoppas vädret håller nu bara !


Lördag

eftersom vi gick och la oss runt halv 3 dagen innan så sov vi bort halva dagen inte så bra sen var de otroligt varmt för att göra ngt oxå :o så efter vi vaknat så satte vi på filmen vi inte såg klart dagen innan sen efter den så åt vi frukost lite halvsega som vi var :o haha sen efter frukosten gick vi och la oss igen haha sen så va klockan runt halv 2-2 då kom den Stora Matilda in och sa att hon skulle åka iväg på loppis och sa även att vi skulle putsa alla grejjer och så då gjorde vi ett ryck och fixade de ;)

så vi putsade alla sadlar som fanns llr som vi hitta och allt annat som vi hitta ;) sen när vi va klara så gick vi in och la oss på sängen igen och kolla i HÖÖKS katalogen sen så sa matilda

- är inte de där glassbilen ?? så vi båda flög upp och bara ''hämta pengarna!! '' så då köpte vi lite dumleglass oxå :D
 


då åt vi oss tjocka på de sen så sov vi en timme igen ;) och när vi vakna så gick vi ut och red igen ja tog Wilma och Matilda Asta och vi tog samma väg som vanligt med lite galoppsträckor och så as skönt var de att bara galoppera och släppa allt !

på kvällen var vi även så duktiga och lagade tacos som blev as goott !


Fredag

Efter jobbet så hörll jag på och packade iordning allt som skulle med , fick även sluta tidigare vilket var as skönt ! sen runt 4,5 kom matilda hem och hämtade upp mejj så åkte vi ut till matilda ;) haha kompilicerat va men aja skit samma , väl där så började vi med att lägga in all mat dom varit och handlat  och så i kylskåpet och ja kan ju säga att dom inte köpte lite mat :o va rätt mycket , sen så på kvällen red vi de va alldeles för varmt på dagen , jag red Wilma och Matilda Ella (om ja inte minns fel ?) vi red i skogen och de gick rätt bra faktiskt , hittade henne tillslut när ja väl började arbeta lite med henne då skötte hon sig riktigt bra och slutade även med huvudet när man kommit åt henne mer ;)


nuså

hemma från jobbet nu så tänkte skriva lite om helgen så ni får reda på vad vi har gjort ;)


RSS 2.0