TerrängTräning 10 Augusti

Måste börja med att de va jäkligt regnigt och blöt överallt när vi red men trots regnet så var alla glada ! och de gick dessutom bra för alla ! men är extra glad + stolt över min andra duktiga häst ! gick verkligen as bra , de va första gången han var i närheten av hindren så han va riktigt duktig !

vi hoppade en liten stock och vi fick ha lite draghjälp utav eva först eftersom han inte ville gå fram utan stannade och bockade bara han tittade lite men sen så hoppade han , ganska stort och vi var inte riktigt i balans men han tog sig över med spetsade öron ;) vi testade även banken (den lilla) och den var superläskig men sen så hoppa vi den utan nästan några problem ;)

Vi gick även ut till fältet och hoppade lite diken och de va oxå läskigt till en början så vi fick draghjälp där oxå men sen så hoppade vi själva och hoppen blev bara större och större för varje gång vi kom haha !
vi gick även ut till vattnet och degen gillar ju inte vatten så mycket men där gick han i och tyckte de va ganska skojj faktiskt . sen tog vi några vindskydd oxå . innan vi slutade så gjorde vi en liten bana som alla red ,där första hinderet var ett litet vindskydd sen så skulle vi hoppa massa stockar som va kanske 65-70cm och efter de direkt till vattnet och där trodde jag att han skulle tvärnita men istället tog han ett jätteskutt rakt ner i vattnet och fortsattte  i galopp hela vägen och när v var uppe ut vattnet gjorde han världens bocksprång ! eller han gjorde 3 men på de första så flög jag till nacken på honom så trodde ja skulle trilla av så ja kände inte dom andra 2 men de va ja inte med på att  han skulle flyga 2 meter rakt upp i luften haha de va lite roligt faktiskt ;) de är bra att han tycker de är roligt ;) sen så avslutade vi med ett litet björkvindskydd !
Träningen var jättelyckad så vi ska vara med nästa vecka oxå så då hoppas ja att de inte regnar !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0