var med i veckans blogg !

va med i veckans blogg hos www.hastochponnyryttare.blogg.se !

hejj!

Ledsen att ja inte bloggat men kom hem rätt sent igår kväll och idag har jag varit och kollat på KMet i stallet och som vanligt har de regnet as mycket här idag igen ! -.- vart tog solen vägen ? ;o
förhoppningsvis kommer den tillbaka imorrn , har religionsprov imorrn så får se till att läsa lite utav de iaf ;) men hörs sen !


Hemma igen !

Hemma igen !

Hittade lite saker faktiskt bland annat skor en tröja och bh och hårfärg ! Lägger upp bilder på de här snart !

Tänkte färga håret oxå ikväll så om ni har lust så kan jag lägga upp en bild på hur de blev här sen oxå :)


Skön Shopping I Skövde !

Hejjsan , har precis fixxat klart mejj nu . Dagen spenderas i skövde för att försöka hitta ett par skor och lite andra kläder llr ngt annat roligt vad jag kommer hem med får ni veta när ja är hemma !
Så bloggen kommer inte vara uppdaterad under förmiddagen men ni får stå ut ;)

Men ska dra nu heeeejj så länge !
 

Kollar på vampire diaries så bloggar snart !

 

Lite om ridpasset !

Hemma igen efter ridpasset !

De gick faktiskt helt okej vi gjorde lite som i tisdas med öppna sluta och ''tagen bakdel'' och lite sådana grejjer ;) Ja fick Prince igen och han skötte sig skapligt fast de gick bättre i tisdas men han gick bra efter´en stund och jag fick massa beröm visst är sådant härligt ?? !
Vi hade teorin efter ridningen idag annars hade de inte passat med hästarna men de gick helt okej och vi pratade om vad gott horsemanship var äre ngn som vet de ?? och v i kom fram till riktigt bra slutsatser !
nästa vecka är de uteritt på schemat ! hoppas min häst är frisk då :D


Prince

Hemma , fast ska åka

Hej , snart blir de att cykla ut till stallet för någon form av dressyrarbete skulle jag tro , de ryktas om att de blir dubbelpass men de vet jag inte ännu ! Eftersom LM är sjuk fortfarande så blir de en annan häst idag igen men vilken vet jag inte , har nästan lust att fortsätta med prince eller manne :D
Men defår ni veta när ja är hemma igen , ska även kolla med hon som gör headern+designen om hon har påbörjat den eller är klar så bloggen blir lite roligare att läsa !

men nu måste jag skynda mejj innan regnet kommer hörs sen !

P E A C E !


Hej igen !

sådär nu var man hemma igen efter att ha lämnat tillbaka azzi till sjöis igen och de gick bättre än förväntat faktiskt ! Fast hon ville inte åka ifrån stallet utan hon trivdes ganska bra där faktiskt ;)

ditresan var lite seg och de tog rätt lång tid , men sen när vi väl var där så provred Linnéa några stycken (och vem hon kommer hem med får ni veta i augusti) och jag filmade och fotade såklart så ska bara ladda över dom på datan så kommer dom upp på bloggen sen !

Och de blir inget KM på söndag eftersom min häst fortfarande är skadad :/ så vi får satsa med våra debuter på hösten istället !


svar!

Anonym om Vill Haaa !!:
HTC med android är tydligen den bästa för tillfället? Glöm inte kolla in kameran i tfn...

svar: Fast nu så vill jag inte ha HTC för jag själv tycker dom är kassa så en sådan blir de nog inte , man tar ju inte kort med mobilkameran man har ju en annan riktig kamera ist som är bättre ?? ...



svar till Robin: ne de har jag kanske inte tänkt på , dom såg olika ut iaf...

Älskar dom !

 
(tidinställt)
Dessa skulle passa sjuuuukt bra till klänningen jag ska beställa hade dom varit ngt billigare så skulle jag redan ha beställt dom !
Men pengarna ska ju gå till Australien istället men finns dom kvar när jag är hemma så ska dom bli mina !


Vill Haaa !!

Ska snart köpa ny mobil fast ja inte har haft min länge men vill verkligen ha en ny fastkan inte bestämma mejj för vilken ?? :O

iphone 5

 

Eller iphone4 ?



känns inte som om de är så stor skillnad på dom fast 5an var ju lite snyggare i formen tyckte jag :D


GOOOODmorgon!

Godmorgon !

Frukost sent för en gångs skull och ensam hemma ! :D as göött !

Runt halv elva ungefär så ska jag cykla iväg till stallet för att möta upp linnéa så ska vi lasta henne och fixa iordning allt annat , jag ska även ta med mejj kameran för att ta lite kort och filma när hon provrider och så ;)

Under dagen blir de dålig uppdatering men den får ni när jag kommer hem !


Går på 6an just nu,riktigt skön humorfilm !

 

Tillbaka !

Hemma igen !

Cyklade en sväng till stallet iaf och där träffa jag matilda och Linnéa , medans linnéa red så gick jag och matilda runt vid stallplanen och diskuterade vad vi ska hitta på i sommar och jag kan säga att vi kom på massa saker ! bland annat bada i fontänen i stan ! ;o haha jaa vi är rätt galna ibland ;) Sen så duscha vi azzi när linnea var tillbaks och sen så när vi va klara med de så hitta vi på massa bus verkligen innan vi åkte hem , As kul haha ! :D

Imorgon får man lite sovmorgon och sen så ska jag vara i stallet vid 11 så blir ingen skola as sköönt ! antagligen blir de inte så mycke uppdatering men ska blogga lite innan jag åker sen får ni när jag kommer hem ju ! 

 

Ett litet B R E A K

Nu tar jag ett litet B R E A K från franska plugget , känner att de ändå inte går in i huvet på mejj , så istället tar jag cykeln och försvinner bort mot stallet :D mycket trevligare hejsvejs så länge !


Pluuuugggg

sitter och pluggar franska men de går sådär faktiskt -.-  förstår inte så mycket utav de så vi får se hur de går på fredag :o men skafortsätta med de lite till så bloggar direkt efter ! :D


Don't worry I will be Back !

Sitter hemma efter en helt okej skoldag som avslutades med en inte så rolig film tror den hette black diamond och va rätt otäck llr sorglig kanske man säger .
Ska snart äta och efter de ska jag göra ett försök till att plugga lite franska -.- har ju prov på fredag inte kul ! Usch ska aldrig mera läsa detta ämne så skönt att ha de klart !
Gjorde även sista delen av mattenationella muntligt , gick faktiskt helt okej ändå så får vänta och se vad läraren tyckte ;)
Om jag hinner ska jag även cykla ut till stallet men annars ska jag ut och springa hade jag tänkt :)

men ska fixa lite käk nu så hörs sen !

 

Ridpasset

Eftersom LM inte skulle gå idag så fick jag istället Prince , trodde de skulle bli katastrof llr de blev de sist jag red han men de gick otroligt bra idag om jag ska vara ärlig inte helt perfekt men de kändes as bra , han kom loss för innerskänkeln otroliogt bra iaf i vänster varv i höger varv så va de lite stelt men vid av joggningen så lossnade även de !
Vi gjorde lite tagen bakdel och lite smått skänkelvikning även att hästen skulle runda våran innerskänkel och få dom mer lösgjorda sådant man aldrig kan träna sönder på helt enkelt super nöjd tror att han aldrig har gått så bra med mejj , vi jobbade oss fram till en stadig form !

kollade även LadyMarys sår och såg till min förtjusning att svullnaden har gått ner ! så nu ser de inte lika hemskt ut ! :D funderar på om man ska köpa ett flugtäcke till henne men aahh de får vi se :)


Prince&Linnéa

Ni orkar nog vänta lite till :)

Hejjsan kom nyss hem ! men ska bara in och hämta ngt att äta+dricka så skriver jag hur de gick på träningen alldeles strax ! :D


Elin Hissar !



Hissar dessa 2 ansiktskurer , den längst till vänster är en återfuktningsmask och den fungerar skitbra ! speciellt för dom med torr hud ska använda denna , jag har haft den ett bra tag nu och använder den regelbundet och är absolut inte missnöjd ! finns på yves-rocher
den stora är ansiktisvatten i luddrande form och den är grymt mycket bättre än den förra jag hade (clearasil) den här tar bort finnarna och även sminket passar bra till båda hudtyperna ;) finns på alla möjliga olika ställena men jag köpte min på coop :) !


Usch för vädret :/

Kom hem från skolan nyss , dagen har gått väldigt fort ändå vilket bara är bra ! :D

Idag väntar träning senare ikväll fast inte på LadyMary :/ eftersom hon fortfarande är svullen på bogbladet. Så får e vilken häst jag får de jag vet är att vi har dressyr idag iaf måste erkänna att jag nästan hoppas på att jag får manne idag !

Men innan jag cyklar iväg dit ska jag träffa en kompis i stan så ska vi åka och äta pizza innan jag åker till stallet så nu hoppas jag på att de slutar regna snart ! !

Men heejj så länge bloggar mer sen !


Dagens stallklädsel


*Svart långärmad tröja
*skärp med blingbling :)
*svarta helskodda ridbyxor
*vanliga rutiga strumpor

Hej igen !

Hemma tidigt för en gångs skull , och de blir nog sängen tidigt oxå för den delen kan vara skönt att göra de oxå ibland ;)
Filmade linnea lite när hon red och myste även med min häst och kollade hennes sår lite till och svullnaden hade inte gått ner :/  så de blir ingen tävling på söndag då hon ska stå i 2 veckor så vi får vänta tills efter sommaren , lite tråkigt men huvudsaken är att hon blir bra igen ! 
Tänkte lägga ut lite hagbilder och bilderna som togs idag . annars kommer de imorrn :)
nu ska jag fortsätta kolla på när familjer hittar hund !



Update you at my place later !

så nu drar jag till stallet ! ni får ha de så bra så hörs vi ikväll ! :)

 

Nu har jag bestämt mejj !

ne nu får jag sluta vara så lat !
nu har jag bestämt vad jag ska göra resten av dagen ;)

* göra mejj iordning och fota lite så de kanske kommer upp lite nya härliga bilder här sen ;)
*tänkte göra en film av alla bilder på LM vill ni se den när den är klar isf ??
* de får bli stallet sen i eftermiddag skulle jag tro så kan man putsa lie och städa skåpet ;)


Hjälp mejj att välja !

som alla vet så är de ju skolavslutning snart och speciellt vi tjejer vill ju ha ngt finare på oss men de är oxå skitsvårt att välja ! ! Ja vill ju ha ngt som är både snyggt och enkelt inte för uppklätt så ber er om hjälp nu    vilken är snyggast ??




sjuuuuk -.-

Vaknade med enorm huvudvärk och sen en skit förkylning på G så kände att jag inte skulle orka med skolan idag sen är jag riktigt trött från igår :/ menmen jaa får göra skolarbetet här hemma ;)
 iaf så vaknade jag nyss rätt skönt att få sova lite , så satte jag på tvn lite och nu sitter jag och tittar på byggare bob och ska snart gå in och hämta lite frukost !
Så idag blir de en onyttig dag med mycket bloggande , sen hoppas vi att header snart blir klar så bloggen blir lite roligare att läsa !


Godnatt !

Kladdkaka till kvällsmat ;o jaa ibland får man faktiskt unna sig de händer inte varje dag ,och sen har de varit en jobbig tröttsam dag så då är man värd de :) Så kladdkaka te och 2 ½ men får avsluta min kväll , fortsätt läs och ha de så bra så syns vi imorgon !

 

Svaar !

Anonym om Hemma med solbränna på kinden:
Leker hon kurragömma ;)

Svar : haha jaa ja tror de , för varje gång jag kom med kameran så gömde hon sig bakom trädet och när jag tog bort den så titta hon fram , så något i den stilen ja :)


Bilder från terrängen



Emma Andeberg Mariestads RK







Mona&Corton Mariestads RK

Mona&Corton Mariestads RK

Många utav dom andra ser ungefär likadana ut , och de blev inte så många i terrängen men som sagt hade jag mycket annat att göra ;)


Hemma med solbränna på kinden

Nu är jag äntligen hemma igen ! de va rätt segt ibland men helt okej ändå ;) Har blivit lite smått solbränd på kinderna och har suttit i solen i stort sett hela dagen så är helt slut känner mejj jätte seg ;o men ska försöka lägga in alla bilder och så från idag blev en del faktiskt ;)

Sen så har LadyMarys sår blivit jättesvullet så hon har en skit stor böld där typ , men veterinären sa att de inte var ngn större fara (puuh!) så nu är de bara att behandla de!


Godmorgon

Sitter vid frukostbordet lite halvtröt och seg , håller på och gör iordning mackor att ta med så slipper ja äta här hemma ;)

De är beräknat att jag ska vara i stallet halv 8 ungefär så cyklar iväg vid 7 för att möta upp linnea kvart över , så ja måste va i tid för en gångs skull ;) !
Jag ska ju hjälpa till som ringmaster nu på morgonen vid hoppningen fram till halv 12 ungefär sen ska jag på information om terrängen och även få reda på vilket hinder jag ska sitta vid , så de innebär ju att jag i stort sett borta hela dagen så hinner inteblogga så mycket då men ska se om jag kan göra ngt tidinställt :)


Älskar't !

ser att statistiken har ökat ! vilket jag tyckerär jätteroligt ! fortsätt så och sprid den gärna vidare ! :)


Redan hemma ?? :O

Hejjsan , nu var man hemma igen ! tävlingarna slutade runt8 och jag åkte hem halv 9 så de fick bli en sendag i stallet idag igen ;) haha

Men förövrigt har de varit väldigt fint väder och javet ja tog med kameran men de blev inte så många bilder tagna eftersom jag fick annat att göra hela tiden ;) lovar att ja ska ta mer imorgon , då ska jag ju även vara ringmaster och sitta vid ett hinder hoppas jag får ett bra så ja ser resten av banan !

Jag och matilda cyklade även till mcdonald's jag var med som sällskap för hon skulle äta men jag fick en paj och en dricka :D måste säga att jag älskar donkens pajer ! haha
Sen så satt vi där as länge och pratade om allt ;) sen var vi tvugna att vara tillbaka vid 6 för att hjälpa till att fodra och vi fick åka i skopan på traktorn usch vad läskigt de var ! trodde ja skulle trilla ur hela tiden kändes som de iaf ! haha 


ne tänkte ladda över dom bilderna som blev och lägga upp dom här ;) eller så lägger jag upp dom på hastochponnyryttare.blogg.se så får ni gå in och kika där ;)



2 utav mina favoriter :)

Så nu ska jag dra mejj bort mot ullervad med min kamera och skön musik i öronen medans jag är borta får ni lyssna på några utav mina favoriter Enyoy yourself !






Vem älskar inte solen ??

solen skiner och de är underbart därute ! nu måste jag in i duschen och sedan gå ut i solen en stund man vet aldrig när den försvinner ! 


och juste ja va de inte idag jorden skulle gå under ;O jaa de verkade ju ha lyckats eller vad tror ni ??
 

presentationen

För er som är nya så heter jag alltså Elin Riggmyr och är 16 år , för er som inte visste så håller jag på med hästar som kommer vara ganska uppenbart i denna blogg , då jag kommer att blogga om ''hästliv'' och sådant som hör till men detta kommer även vara ''min egna blogg'' där jag egentligen skriver för mejj själv men ett stort + är att ni läser den skulle bara göra de hela roligare !

Ni kommer även att kunna läsa om mitt vanliga liv skola kompisar svek och allt annat som hör där till :)

hoppas ni ska gilla den och jag kommer uppdatera så ofta jag kan !


vill ni läsa om bara just hästar får ni mer än gärna kika in på hastochponnyryttare.blogg.se där jag bloggar tillsammans med en kompis ;)


sprid den gärna till andra !

Godmorgon ! vakna nyss kom på mejj själv att jag sovit liite för länge idag igen om jag skulle hinna med allt men ajaaa ja får springa när ja kommer hem !
Idag ska jag iallafall åka ut till stallet runt halv 2-2 och kolla lite på terrängtävlinhgarna som pågår fast idag äre bara dressyr&hoppning för ponny så jag tänkte ta med mejj kameran och försöka få lite bra bilder som sedan kommer upp här oxå ;)

Va trevligt de är att redan ha lite läsare redan nu , bloggen är ju precis nystartad men den blir bättre sen , headern är ju givetvis påväg så då blir den lite roligare att läsa oxå !

Tänkte även skriva i ett inlägg om vem jag är ifall de är några nya som läser , skulle ni vilja de ?? (:

 

min bästavän just nu !

just nu är I p r e n min  bästa vän  , eller iaf mitt huvuds bästa vän ! :) 

                  

Om dagens ridning :)

Hemma igen ! blev en sen dag i stallet idag oxå ;)

Vi skulle egentligen rida ut men de fanns inte så många hästar till alla och våran ridlärare var tvungen att va hemma en viss tid så då skulle vi nite ´hinna rida ut vid 6 , me istället blev de en sväng runt E20 slingan inte helt fel de heller faktiskt  mycket mysigt ändå . Jag fick Manne eftersom min häst har tappsko :( så då fick hon stå kan vara skönt för henne eftersom hon går så mycket annars :)
Sen har man en envis huvudvärk som inte vill försvinna så tänkte unna mejj lite goott och krypa ner i sängen och kolla på film men ska bara bestämma mejj för en först :)

Sees !




Hoppas ni fortsätter och läser den !

Hejjsan , numera kommer jag finnas här eftersom linnea ville blogga själv , ska snart åka till stallet ska försöka uppdatera er ikväll när jag kommer hem och sen ska jag försöka fixa headern så den blir lite roligare och då ska jag börja blogga seriöst ! men heejj så länge ! (;

// elin

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0