shooooooooooooopping

är enormt shoppingsugen nu när man såg dessa saker ! har suttit och kollat igenom lite på nelly och hittade lite saker ändå ! det är tur att man ska till göteborg snart alltså ! :D

aj min kropp !

hemma från skolan, tidigare än vanligt men slapp engelskan eftersom dom andra har redovisning ;)
idag blir det stallet och hem och slappa typ bara kanske umgås med ngn fast de är lite svårt eftersom alla är på höströjet :o orka inte gå llr ja behöver mina pengar till göteborg och tävlingarna som kommer ;)
är antagligen dressyrträning på schemat får se hur det går med min enorma träningsvärk ! :/
// ELIN

hihi !

sådär precis fixat klart mina naglar det behövdes kan jag säga ! men nu är dom fina igen ! kan ge er en bild inte så bra men den får duga ! nu ska jag se klart på robinson så ni får ha de så bra !

Äntligen något bra !

engelska utan lärare är rätt gööttt ändå ! :D sen är de ju sista lektionen oxå och dom andra har redovisning ibland är det rätt gött att man harfått dator i skolan alltså ! :D
efter skolan är det specialidrott som gäller dressyrpass skulle jag tro de vill jag iaf. sen är det hem försöka plugga på franska glosorna men orkar seriöst inte :l sen så ska jag oxå baka chokladbollar är heeeeelt beroende :D !

OMG VILL HA !

gillar speciellt den till höger och den i mitten !

A,B,C,D eller E ??

tjaa sitter i skolan , vi håller på med ett grupparbete om public service och vi är snart klara faktiskt vi håller på och sammanställer allt nu och det funkar rätt bra hittills ;)
hinner inte blogga så mycket mer men har fixat ett tidinställt iaf , för väl hemma är det stallet som gäller + lite läxor ;)
matteprovet kändes förövrigt bra så nu får vi se vad jag får för betyg hoppas det blir ett godkänt iaf ;)
haha snygga killar :O

därför jag inte varit så aktiv , massa franska plugg ju :/

ja min säng är invaderad av massa franska , har nu suttit i säkert 3 timmar och försökt få in massa franska i huvet men lite har fastnat men inte allt , men tänkte plugga till 8 iaf sen så får det gå som det går imorgon ! det låter som en bra deal ;)

tjohhooo skolaaaaa !

hejjsan har precis haft mentor möte jättekul att gå upp 2 timmar tidigare än vad man berhövde bara för att man har mentormöte men ajaa that's life ;)
den lektionen vi väntar på är svenska då vi ska skriva en novell det går faktiskt rätt bra har skrivit en hel A4a iaf men vi ska typ skirva 3 men det tror jag att jag klarar är massa saker som inte har hänt än ;)
men ska göra lite tidinställda så hörs vi när jag är hemma igen ! :D
haha bjuder på den ;)

därav dålig bloggning

hejjsan ! har inte bloggat här på ett tag men det beror på skolan stallet och kompisar ;)
i helgen har jag kommit hem sent och umgåtts med lite personer så då har jag inte kunnat blogga sen så nu är det skolan som är i vägen :/ men får försöka ändra på de och börja skriva iaf ett inlägg om dagen så den inte blir helt död , ska göra mitt yttersta !
ska kolla lite på MTV så kanske hinner ett inlägg innan jag far till stallet ;)

Historia provet -CHECK !

tjaaaaa bloggen ! :D precis klar med historia provet och det gick faktiskt ganska bra bättre än förväntat iaf så hoppas på att det blir bra betyg ! ;) men ska kolla vidare här på datan så jag bjuder på världens bästa låt så länge + dom är gryyyyyymt snygga :D

livet är hårt ibland

tjiiingeling , har lite bloggtorka men ajaa that's life , ska försöka ta tag i det men skola + hästar 8 dagar i veckan+ 2 bloggar + läxor + 8 timmars sömn + springturer jaa nu kanske ni förstår att bloggen får lida lite :/
men ska ta och fixa lite till provet så bloggar snart igen !

vill ha tillbaka sommaren !

sådär har inte kunnat blogga för tekniken har trasslat totalt idag så har varit lite sur på de men nu funkar den igen iaf ;) sitter och kollar på lite bilder så ska nog slänga ihop en film om sommaren llr ngt tror jag :D isf lägger jag upp den här ! :D

lite segt bara

förlåt att jagär lite osocial här nu men håller på att kopiera alla bilder från min lilla rosa dator till den hära datan och de går lite segt r vänta lite till men är snart klart :D

                          

JAG ÄR PÅ G

hemma men ska duscha och äta så  ska jag berätta om både stallet och utgången igår som faktiskt slutade riktigt bra llr aahh typ iaf :D bjuder på lite musik så länge !


UTGÅNG

har inte blivit ngn bloggnign förlåt för det ;) men hinner inte nu heller dags för utgång igen sjuuuukt längesen så vi hörs imorrn puusss :*

dagens inköp


kläder,puder,accesoarer mm

hemma från shoppingen :D det fick bli ett svart linne byxor örhängen och puder alltid ngt ju :D tänkte ta kort på allt och lägga upp här faktiskt men först ska jag ner och byta om för ska cykla till stallet alldeles strax faktiskt så håll ut ! :)


ha de så bra ! puusss :*

sådär färdigfixxad och klar ! :D ni får dagens outfit väl hemma sen puusss :*


on my way to the city !

precis vaknat och har satt på tv:N lite och hunnit duschat då ska bara dricka upp mitt te sen gå ner och fixa iordning mejj för att dra ner till staden och köpa mejj lite saker , vad x-akt jag ska ha får ni se när jag kommer hem igen ;) 

gaaaaahh vad jag älskar hösten och jag är riktigt suuugen på att ta kort :D tror jag ska låna pappas system kamera och gå ut och ta några fina bilder llr vad säger ni visst låter det som en bra idé :)

                             

Hemma igen !

hemma och sitter just nu och äter och lyssnar på sebastian krantz *skräll* med be without you. men ska glo lite på tvn oxå fick med mejj huvudvärk och magont från skolan lite sådär halvt kul faktiskt så de blev inget stall idag ändå :/ jag som ville dit !! men ska plugga lite engelska och franska skulle behöva gå ner till stan för att köpa lite foundation + pusss :* 

                                    

svenska lektionen

svenska i skolan nu men orkar inte jobba mer är snart klar ändå ;) just nu sitter vi och snackar bara men slutar om 5 minuter !! :D

hinner inte blogga när jag kommer hem så ´ska försöka göra det nu under skoltid för sen hemma är det bara att byta om och dra till stallet :) men nu ska vi gå in igen så hörs sen igen puuusss !

 


SÅ JÄKLA SNYGG - DÖÖÖÖÖR LITE BARA !

                        






I'm back and I'm still alive

förlåt att jag inte bloggat här på ett tag men har haft lite smått bloggpaus , skolan och stallet tar upp alldeles för mycket tid tyvärr så har inte orkat blogga :/ men tänkte försöka göra de lite mer nu faktiskt , så svik mejj inte ännu !

 oseriös cambild ;)

Right next to you

       

www.hastochponnyryttare.blogg.se ?

har inte blivit ngn bloggning idag men har haft massa att göra i både stall och hemma imorrn är de likadant och fotografering med släkten jaa ja har lite beslutsångest om vad man ska ha på sig !! haha men ajaa de löser sig funderar på att dra till skövde nästa helg ;) men iaf de jag tänkte säga var att om ni undrar vart jag tar vägen så kolla in på www.hastochponnyryttare.blogg.se som jag driver tillsammans med Linnéa ;)

                                                Sebastian får stå för bilden :*


forget about you


RSS 2.0