IDOL

sitter och kollar på I D O L lite och jag har 2 favoriter faktiskt A N D R É  &  R O S H A N A  llr ngt sådant heter hon iaf hon med rött coolt hår är det ;) 

   


HÖSTEN

jag hissar hösten ! den är så himla mysig och man klä sig i sådana mysiga kläder och sitta inne och tända lite ljus och mysa till det med en kopp te framför tv:N och även vid datorn , de är det bästa med hösten och alla färgerna på löven och så :)

vad tycker ni är bäst med hösten ?


Dålig start

guuud vad segt detta är har ju typ 3 timmars hål och de är typ 2 timmar kvar vad ska man hitta på liksom ?? finns inget att göra heller usch vad tråkigt :/ tur att man har fått datan iaf så har man nånting att göra under tiden , sen så för att göra dagen ännu bättre fick jag reda på att vi har skolfoto senare idag jäättekul verkligen har inte hunnit fixa håret llr nånting försov mejj imorse så de blev väääldigt stressigt :o

ne vad ska dagen mer bjuda på , har en del läxor att göra oxå ska nog börja på naturvetenskapen lite så har vi den gjord ;)

                                      


Från skolan

sitter i skolans datasal som vanligt vid 2 datorer :o haha men orka inte sitta vid min ;) vi håller på och sammanställer lite grejjer om media och kommunikation och vi är nästan klara ;)

ne nu ska jag kolla runt på lite bloggar ! skriver mer sen puusss :)


Godnatt bloggen

ne godnatt på er bloggar bättre imorgon jag loooovar !!! :D

dagen i allmänhet

hann inte blogga ngt innan jag åkte vaknade lite sent sen så skulle jag hem till ebba för att gå ner till marknaden :D hittade inte så mycket ändå llr 2 ringar och marknadsnougat som jag snart ska äta upp för de är sista dagen på gottisveckan ;( 

kan även ta kort på de jag köpte imorrn så ni får se dom :) även skola imorrn ju men sen är de helg :D har ni ngt roligt planerat i helgen ? :)



gammal bild

usch på godis och lathet .....

ne nu måste ja ta och skärpa till mejj ordentligt , jag och en kompis har bestämt at vi ska ha godis+kak+glass+nästan allt som innehåller socker men de går inte så bra faktiskt vi köpte en stor påse godis på hemmakväll men skyller på att de är den veckan  men nu seriöst är sista dagen imorgon då de är marknad och det betyder marknadsnougat+ brända mandlar vilket inte går att motstå ! men sen så är de frukt och grönt som gäller för seriöst ja vill ha navelpiercingen men måste ju ha kroppen oxå så nu jääävlar är jag taggad haha ! 

                                             

Vilken dag !

nee usch vad kass jag är på att uppdatera men idag har varit en rätt stressfull dag så bloggningen får ske nu . men har haft specialidrott nu på kvällen llr hovclinic då som ingår i specialidrotten rätt segt men nyttigt om man säger så ;)

har förresten fått min dator !!! och håller på att installernar massa saker men har inga bilder att bjuda på utan få r fixa de tills en annan dag orkar inte nu ;)

men vad har ni gjort idag då bloggläsare ?

Tjohooo

Godkväll allihopa ! är as trött så blir ett kort inlägg . har ju ingen sovmorgon imorrn -.- tyvärr.. ;) men usch ne ja har haft en as jobbig känsla och är allmänt irriterad på allt , känner ni oxå så ibland ?
usch as jobbigt så nu blir de scrubs och hoppas de går bort tills imorgon ! godnatt på er ;)

Just nu

typ såhär ser de ut hos mejj nu tv + chokladbollar+ te + bloggen :D


Trailern


1 Lektion sen slut :D

tjenixen ! kom hem för 20 minuter sen ungefär och har precis värmt maten min thai kyckling och ris as goottt sen äpple + hallon juice på de muums haha ! 
 

som sagt hade vi ju en as lugn skoldag idag med 1 ''riktig'' lektion och de va natur med att bara sitta och lyssna+ skriva ;) sen så vid 12 så skulle vi kolla på film ''älska mejj '' assåå guud vad hemsk film satt och grät i floder mer än halva filmen as hemsk verkligen , den handlar ju om mobbning och hur en tjej blir utsatt och den är hemsk verkligen ! ja kan lägga upp trailern så får ni själva se liten del utav den , även fast den är sorglig så rekomenderar jag den och att ni ser den man får en liten tankeställare faktiskt .


Vad dagen kan hitta på ?

nyduschad och klar llr ska bara ner och fixa mejj har inte bestämt än vad de blir för kläder men de blir nog ngt bra !

de blir en rätt chiill dag ändå bara vanliga lektioner fram till 12 sen så är de ''temadag'' som handlar om mobbning jag berätta igår ;) sen så slutar iaf jag 1 timma tidigare as gött så de blir en joggingtur idag eftersom de är så fint väder ute ! : D
men måste dra nu ha de så bra så hörs vi puuusss ! :*


VECKA 39


jag lever !

tjeeenare , förlåt om bloggen legat lite död men just nu är schemat fullt typ . har idag inte haft tid som alla andra dagar men kom precis hem har varit i stallet ovanligt va ? ne men åkte dit direkt efter skolan och jag slutar ju så himla sent så då va de bara byta om och dra till ebba så åkte vi ut tillsammans sen !
och ridningen gick toppen red ut på smulan tillsammans med elin en liten längre runda och dom skötte sig finfint !

imorgon är de temadag i skolan vilket innebär att jag slutar tidigare !!! wihoo slipper ju språket ;) vi ska snacka om mobbning och kolla på en film som heter ''älska mig''  tror jag den hette ? men alla säger att den är bra men tung . sen så ska vi typ bara snacka om den så de blir ju lungt ;) . 

 

LÖN=KLIAR I FINGRARNA

BLEV ENOOORMT SHOPPINGSUGEN NÄR JAG SITTER HÄR OCH KOLLAR PÅ OLIKA NÄTBUTIKER ! NE MÅSTE DRA MED NGN TILL SKÖVDE SNART NÄSTA HELG LLR NGT , TYP KÖPA BYXOR OCH ANDRA SÖTA GREJJER NU TILL HÖSTEN/VINTERN + SKOR !

 

GLÖMDE STÄNGA VA CAPS IGEN MEN ORKA INTE SKRIVA OM ALLT ! 

Heeeelg

kollar på camelot och med de så blir detta det sista inlägget för ikväll men imorrn är det lördag så då kommer det fler ! :D


VECKANS HETASTE

HAN FRÅN IDOL 2011 TROR HAN KALLAS ADDE LLR ANDRÉ AJAA MEN EN SEBASTIAN KRANTZ KOPIA SÅ HAN ÄR OXÅ SÅDÄR SÅ MAN DÖÖÖR LITE ! 

 

 

 


BRÅTTOM

hejjsan skolan rätt chill idag faktiskt inte så mycket att göra fick reda på att vi ska ha svenska prov snart llr 5 oktober men ajaa de är inte så svårt ;)  

vi hade ingen idrottslärare eftersom han var med på när 3orna orienterade sen så hade vi ingen franska lärare nu sista lektionen men vi fick typ tusen sidor i läxor ist:ooo hoppas verkligen inte vi behöver ha språk i 2 an men troligtvis kommer vi ha de -.--.-

men nu måste jag dra specialidrotten väntar och sn är de pilagården så bloggningen kommer ikväll ngn gång !


tjohoo , lite nytta gör jag allt !

sådär lite nytta här i världen är gjord , gjorde klar specialidrottsläxan på ungefär 7 minuter ! haha men de var inte så svårt skriva om en god förebild + säkerheten ;)

så nu ska vi göra nytta nummer 2 att gå ut och gå en sväng och att förbränna lite har man slått vad om 6pack på beach 2012 så får man nog ta och ligga i lite skulle jag tro så hejsvejs bloggar mera sen ! puusss :*

MIN KILLE DE DÄR ♥


                                           
                                           


orientering

är på väg till skolan lagom smått roligt fast vi har ju inte så ansträngande dag idag eftersom vi har orientering nästan hela dagen och jag har 2 lektioner efter så de är ju lungt ;) sen är de hem beställa massa papper berättar mer om de sen och vad de handlar om !

men nu måste jag fixa mejj hejdå !

smått beslutsångest

svårt de ska vara att övertyga sina föräldrar ;) genomgår ett liet beslutsångest faktiskt men vill inte säga om vad än , och till detta behöver ja en moppe lite onödigt nu men tyckte inte jag behövde en förrut så då ansträngde jag mejj inte för att skaffa en men känner nu att jag måste ha en och jag har hittat en som är perfekt som jag inte behöver körkort till för ja ska ju inte ha den så länge ändå så då känns de onödigt att lägga pengar på körkortet , men nu gäller de bara att övertyga mamma och pappa så dom låter mejj köpa den , den kostade 4000:- tror jag inte så farligt ändå , man kan ju sälja vidare den sen igen så de är ju bra ! :D

lägger upp en bild på den så ni får se ;)

Baotian Classic -08

Dagens Outfit- myyysställ

dagens outfit blev myskläder , ska ju snart iväg till linnea och käka och titta på film men först måste jag förbi coop så har de så bra så länge så hörs vi ikväll när jag kommer hem igen puusss !


I found out what I like

I KIND OF LIKE MY BLOG ... CAUSE IT'S MINE !


En sak som ni kanske kommer märka här är att jag kommer skriva väldigt mycket på engelska llr vissa ord iaf , bara för att de ibland låter mycket bättre + att jag älskar engelskan och att prata det ! så därför drabbas bloggen lite utav det oxå men ja kan ju inte hjälpa de right ?

BTW vad tycker ni om den nya headern ? ska kanske ändra designen lite oxå vill ha lite mer beigare eller cremevit !


Diss på föräldrar

åååhh mina planer är krossade just nu , vi skulle ju till örebro för att shoppa idag men ne så blev de inte eftersom mamma och pappa är i ett stort gräl så ja dom ställde in de -.-.-.-.-.-.- men ajaa ja får åka till skövde nästa helg llr ngt för jag måste ha ett par byxor !!! tror ja ska ner till veromoda och köpa mejj ett par måste seriöst ha ett par till helst 2 par ;)

så my second plan is :

*städa iordning på rummet

*staden kanske

*gå iväg till coop för att köpa naturgodis+ansiktsrengöring


men just nu håller jag på att redigerar lite bilder ska försöka byta header oxå igen men denna blogg ska bli lite mer tjejig och inte hästar eftersom ja bloggar om hästlivet på www.hastochponnyryttare.blogg.se ;)

jag tänkte lägga upp lite bilder jag grejat med här sen om ni vill se dom ? men de tror jag att ni vill ;)

Glömde ju utav detta igår-VECKANS HETASTE

SEBASTIAN KRANTZ



Mina nya naglar !



skulle testa ngt nytt och ja kan säga att de ser bättre ut i verkligheten då de glittrar fint ist för vara matt ;)

men iaf de är vanlig fransk manekyr först tar jag en ljusrosa som grund sen såtar jag på de vita sen de rödglittriga nagellacket och sist de genomskinliga så att det håller ett tag ;)

tycker själv de blev rätt coolt och godkänt resultat :D


Ibland har man tur alltså !

hemma igen ;) och vet ni vad jag hade hemma på min tallrik ?? jo mamma och pappa hade varit och köpt THAI mat sååååå as gooottt va längesen man åt de så det smakade x-tra bra sjukt gott var det älskar sådant ris och räkor :D hihi ;)

Just nu sitter jag och fixar mina naglar blir helt okej faktiskt tar en bild och lägger ut här när dom är klara så får ni själva se ;) men vi hörs snart igen puuss så länge !

<---visst ser de goott ut ? och sen såklart cola med citron i = bäääst !



Ska försöka bättra mejj

Hejjsan hemma från skolan inte så jättetrött längre faktiskt ;) hade engelska muntligt redovisning nu de sista och de gick faktiskt riktigt bra . har inte hunnit blogga så mycket denna vecka dels att jag driver 2 bloggar och att jag har haft massa läxor + prov + inlämningar och hästarna då oxå ;) så de har varit full rulle ! men idag så händer inte så mycket mer än stallet då åsen kanske ngn kompis på kvällen ;) sen så taggar vi för imorgon ! då ja ska till örebro och shooooopppppaaaaa ! gaaaash längtar så :D


Så dålig att den blir bra haha , lyssna bara på den !


älskar serien 2½men :D

Gumball får bli min kväll som tur har jag sovmorgon imorrn rätt skönt , så bloggar mer imorrn Godnatt bloggen :D


♥ Dag 30 – En text

Why keep waiting when you not excist , why keep dreaming about you when I know that's not gonna happen . I can't take you out of my mind you always there , and I have try to make all things better , but why try when you always look in another direction .

I keep waiting for your call , but I know that you not gonna do that ,

so you maybe wonder why I just wrote this text , well I live on faith and I can't stop thinking that you might pick up your phone and press the damn number and call me, it's that so bloody hard ?
I guess it is..

But why wait ? When I have another who wants me more ? well only I can answer on that question .

and only that you know , Im so f******* tired of been waiting.


Header byte

kände för ett litet headerbyte gjorde en ganska enkel inte så komplicerad , kanske byter tillbaka till den andra som jag hade förrut men ska ha denna ett litet tag så får vi se sen har gjort en till så kanske blir den ;)

men vad tycker ni ? har gjort den alldeles själv utan hjälp denna gång tycker själv att den blev helt okej :D


Måndag = Dålig dag ;)

usch allmänt hård dag idag faktiskt , skolan gick ju as seeegt verkligen och skulle plugga till naturkunskapen på hålet men så blev inte fallet utan jag satt och var social med massa andra istället ;) sen så nu de sista gick så innebomens segt orkade ingenting as ont i huvet och allmänt jobbigt bara, saken att man har historieuppsats engelska och naturkunskaps prov gr ju inte de  hela mycket bättre -.-

så idag blir plugg+slapp+bloggdag  , F M L alltså ..... sen så kommer Stefan hit snart så då kanske de blir bättre ;)

så nu kommer refreshingen

sådär ja , hann inte blogga igår eftersom vi hade massa annat att göra :D och idag så hade jag ju stallet åsen så somna ja när ja kom hem (typiskt mejj)  .

men igår då så hade i iaf grymt roligt , vi cyklade ner till oxen och köpte dricka och BJ's glass asså guuud älskar den glassen verkligen !!! as god . sen så cykla vi hem och satte på en film llr hangover part 2 men vi båda satt och snacka så mycket så+ ingen hängde med om vad den handla om så vi bytte till M E A N G I R L S istället haha älskar den filmen rätt grym om jag säger så och killen i filmen är såååå snygg :D haha men nu ska jag kolla klart på dexter så bloggar mer sen eller imorgon Isf Godnatt


Hemma

hejjsan nyss hemkommen från stallet ska duscha ochfixa mejj iordning ;) och de gick faktiskt rätt bra red juppe som han heter malins c-ponny mycket trevlig prick de där och om jag vore i den åldern hade jag nog köpt han åt mejj faktiskt haha :D ne men nu måste jag skynda mejj för ska va hos linnea nu snart , jag bloggar nog hos henne istället llr fixar med bilderna innan jag åker :D

den osminkade sanningen :o

så påväg mot stallet och möta upp ebba berättar mer hur de har gått när jag är hemma igen puuss ha de så bra !


ja vad tycker ni om min plan ?

jag älskar verkligen musik på morgonen ! speciellt dom här lugna halvgråtande låtarna helt underbart verkligen ! :D
just nu på min spotify :




just nu ska jag försöka fixa med bloggarna , jag hade tänkt såhär faktiskt eftersom jag och Linnéa har återupptagit våran älskade blogg ,( www.hastochponnyryttare.blogg.se) som vi startade för ett tag sen och båda saknade at blogga på den så nu bestämde vi att vi skulle starta upp den men de är en bit kvar om vi ska nå dit vi en gång var men vi är på rätt väg ;)
 
 so skip the bullshit and get to the point  , jo för att de inte ska stå samma saker på bloggarna (då jag INTE kommer sluta med denna blogg) så har jag bestämt såhär , att denna blogg elinriggmyr.blogg.se ska bli en liten mer personlig blogg utan hästar ! utan jag skriver om saker kring mitt vardagsliv och skola kompisar and so on ..  och den andra kommer ni kunna följa mitt hästliv och utvecklingen i det ;) så vad tycker ni låter de bra ?



förändringar i bloggen ?? ...

Godmorgon ! har precis vaknat och tittar lite på ngt barnprogram inte så kul faktiskt ;) men då har vi nödutvägen-DATAN haha , ne men ska in och äta lite frukost hade jag tänkt sen så ska jag väll slöa lite till och vid 1 typ ska jag med Ebba ut och rida som jag skulle gjort i torsdags egentligen men så blev de ju inte ;) ni får reda på hur de gick när jag kommit hem sen .

och ikväll bär de av till Linnéa för att ha en kompiskväll eller hur man nu vill kalla de ska bli grymt roligt iaf ;) åsen ska jag fixa tidinställda eftersom jag ahr stalljour på söndag ! men bloggar alldeles strax och de ska även bli lite förändringar i bloggen numera mer om de får ni veta när jag är tillbaka !

VECKANS HETASTE

Danny Saucedo


ridpasset 9 September

sådär nu kan jag äntligen sätta mejj ner och skriva lite ;) har inte blivit så värst bra update's i veckan men nu är de ju helg och då ska jag verkligen försöka blogga massa ! ska bland annat till linnea och sova där med massa film + massa annat gott de får ni reda på omorgon ;) åter till ridpasset :

hade ju dressyr idag , och ajg hade LM såklart de gick faktiskt hyfsat bra jobbade på de som vi gjorde förra tisdagen med ställa böjning lite skänkelvikningar på kvartslinjen , och jag jobbade mycket på att få henne mer på bakbenen då hon oftast lägger för mycket vikt i fram istället ;) men jag tycker vi kommit en bra bit på rätt väg iaf och de förbättras ju varje gång ! vilket är as kul :D riktigt bra eftersom de gick kasst i tisdags haha ;)


läs ist....

hinner verkligen inte blogga nu pappa är här om 2 minuter typ och jag måste hitta tejp !!! men ajja puss hejj uppdaterar när jag är hemma från stallet ha de så br så länge !

haha Robinson-Ola min Idol !

ligger just nu och kollar på robisnon och robinson ola är min solklara favorit haha skön snubbe de där :D


I have a BIG sadface right now ....

asssåå ne nu har jag världens sadface :((((((((((  skulle ju rida med felicia igår (skriver om passet i ett annat inlägg)  och sen skulle jag ta på mejj stövlarna eftersom ja inte kan rida utan mina äslakde blingstövlar ! åsen när ja drar upp vänster fotens dragkedja jo vad händer den hade gått sönder :(((( min älskade sköna stövlar som oxå är snygga inte går att anväda normalt igen ne usch detta är för sorgligt ;(

ska nog leta upp lite svart sivlertejp och ha där för då syns de ju inte att dom är trasiga , sen så ska jag eställa hem ett par nya nu på direkten så ja får dom nästa vecka !!! måste ha dom verkligen älskar dom ! sen så ska jag ha dessa som hoppstövlar och lite skogsridning kanske , eller så letar jag upp en skomakare här i staden så lagar jag dom och använder dom som hoppstövlar istället ! men ska beställa nu puuss !

DISSAR FACEBOOK

Assåååååå ja får daaaaaaaaaaaaaaaamp !

hatar facebook just nu den bara cepar jeöa tiden chatten är ju helt åt helvete och den segar as mycket , själva blogggen och andra sidor går bra men just fb går as segt ne stor diss hatar den verkligen fast man är beroende utav den -.-

 


engelska+matte=check

så nu är både matten och engelskan klara orkar inte mer utav skola just nu så de blir tv och lite annan seriös bloggning , har för tillfället NOLL fantasi vet inte vad ja ska skriva om längre ! ska försöka komma på ngt roligt ska kanske börja ''ur elins garderob'' skulle ni tycka de vore roligt ?

när man gjort klart ena , så får man massa mer !

usch vad eftermiddagarna är sega nuförtiden :/

sitter vid bordet och ska försöka plugga lite engelska och matte är tills imorgon så lika bra att jag gör de nu ;) . och de blir nog inget stall idag tyvärr ;( eftersom jag måste göra läxorna innan och hästarna därute skulle ha mat vid 6 så hinner inte tyvärr men ska försöka till helgen ;)

bloggar mer snart måste göra matten sen bloggar jag !


Godmorgon Sverige

frukosten avklarad nu är de bara att gå ut till mejj och fixa iordning sig lite oxå , funderar lite på vad man ska ha på sig oxå men de löser väll sig tror jag ;) har förresten sovmorgon idag till 20 i 10 rätt skönt faktiskt men jag slutar 20 över 3 -.- inte lika roligt + att vi har läxförhör och jag är smart och glömde plugga på de igår (a) men orkar inte franska känner jag...

i eftermiddag så ska jag hänga med ebba ut till pilagården och rida lite där mer om de säger jag inte n u om varför osv.. ska försöka ta bilder så ni får se , och sen kommer även gårdagens ridning upp men vi hörs när jg är hemma igen !


svar på läsarfrågor

Anonym om ♥ Dag 28 – Det här saknar jag:
Kanske du ska skriva ditt projektarbete om det framöver?

svar: vilket projektarbete , vi ska inte ha ngt sådant än på ett tag , kanske har vi de i 3an .

stallleeet nu ;)

ne nu drar jag till stallet bloggar mer när jag är hemma igen !


Benlindorna :G


♥ Dag 28 – Det här saknar jag

småskolan lekis typ då ingen brydde sig om ngt varken kläder smink utseende och alla var kompis med alla typ ;) nu har de blivit alldeles för mycket inriktningar bland folk och man ska prata på ett visst sätt gå på ett visst sätt och klä sig på ett sätt om man nu ska ha några kompisar , ne jag saknar lekis-stadiet !


MuM's !

varm O'boy med grädde nu börjar man få riktiga höstfeelings :D



Onsdag

kom hem från skolan för en stund sen och nu känner man lite att allvaret har kommit igång tyvärr ;( ska fixa mejj nånting att äta sen fixa lite läxor för att sedan åka till stallet för min barngrupp och sen rida med felicia :D bloggar mera snart !

♥ Dag 27 – Min favoritplats

jag får nog säga stallet på denna är en underbar skön plats man blir alltid glad över att vara där älskar stallet verkligen :D  en annan sak som jag älskar är min säng :D !


Ridpasset

hade markarbete typ som i en 8 volt , och kan ju säga såhär att herregud så dåligt har jag aldrig ridit förrut !! :o gick as kasst verkligen llr ahh dom som tittade på fick ju ett gott skratt iaf haha måste sett jävligt roligt ut , uppvärminingen gick bra men hon var alldeles för framtung och de hade hon varit lektionen innan oxå tyvärr ;/  ajjaa jag lever fortfarande på fredagens lektion den gick bäst så denna glömmer vi tycker jag haha ! :D


känner ni igen mejj ?



usch för väntan

ligger i sängen och lyssnar på musik medans jag väntar på sega ''C'' :o hhaa ne men nu har han åkt och är påväg hit ! hoppas han hittar hit bara haha . ne medans jag väntar ligger jag och kollar på massa bilder när jag var blond tänkte ladda upp och visa några stycken så får ni se hur mycket jag förändrats på 1 år :o de är sjuuukt mycket ändå , men ska kolla igenom lite till så laddar jag upp snart ;)

dusch-mys-stall

hejjsan hoppsan hemma igen efter en otroligt seg skoldag ont i huvet fick man på köpet oxå :/  har precis ätit och ska snart in i duschen för att fräscha till mejj lite för ''C'' kommer ju snart hit :D får se vad vi hittar på om de blir film llr ngt annat på tv:n bara för film hinner vi ju inte titta på egentligen ;) ska ju till stallet 7 och han kommer vid 6 kanske , så han får hänga med dit istället haha visst är jag snäll :D


gillar denna starkt :D


UNGEFÄR SÅ SER MIN VECKA UT :


♥ Dag 26 – Mina rädslor

jag är nog mest rädd för att inte komma in på polishögskolan och att min framtid kommer krascha . men att åka färja är ngt jag verkligen hatar usch gillar de verkligen inte ifall de sjunker llr kör in i ngt llr att de är ngt som går fel ne usch hatar färjor , men småbåtar går bra .

jag är oxå väldigt rädd för att bli gammal tänker mycket på vad som händer när man blir gammal och hur man blir och döden skrämmer skiten ur mejj om jag ska vara ärlig !


Plugg-städning-musik=perfekt !

sådär nu kom jag äntligen in på bloggen tog ett tag internet har ju trasslat lite därför ja inte kunnat blogga :/ men nu kan jag ;)

har precis fixat klart alla läxor , Franska glosor - engelska - idrottsläxa



usch så trött jag är :/ men har börjat storstäda mitt rum lite sitter och väntar på att golvet i hallen ska torka så ja kan göra resten av rummet , sålänge lyssnar jag lite på musik :D ovanligt va? (a) men måste fördriva tiden på ngt sätt ajaaa nu ska jag lägga upp lite andra grejjer medans jag väntar så hörs snart igen !



lite allmänt seg jaa..

tjohhooo genomblöt när man sitger innanför dörren regnar massa därute men de är rätt mysigt har man ju en anledning att läsa läxor + städa och BLOGGA !

skolan-allmänt seg
jag-as seeeg ....

jajaa idag händer ju inget speciellt ska plugga :o städa för imorgon kommer ''C'' då måste de vara rent och fint ! sen så om ja hinner ska jag ner till stan och fixa massa block , annars gör ja de på onsdag ;)

men innan jag sätter igång måste jag baka chokladbollar och blogga lite till :D


Degen 4 September

hejjsan glömde skriva att ja stack förrut men iaf de gjorde jag till stallet denna gången ;) stanna kvar på ett US möte i väntan på att matilda skulle bli klar för vi skulle ut och rida på alf och degen . efter 1 timma så kom hon vi tog skogen den långa rundan och de gick rätt bra ändå , han svängdelite hit och dit ibland så vi bytte så matilda förstod vad jag menade och även hon tyckte han var lite jobbig ! ajaa men sen gick de bra igen och turen fortsatte utan några större problem , när vi väl var hemma fick vi lite bråttom eftersom de är skola imorrn så vi skynda oss åsen red vi ner till hagen och släpptte ut dom och nu är ja hemma ;) men ska kolla klart på               D E X T E R  så bloggar mera sen ;)


Out of my lines


de va längesen med en sådan här ;)


♥ Dag 25 – Min högsta önskan

att äntligen kunna köpa min häst flytta till göteborg starta en karriär som polis och även tävlingsryttare sen dra utomlands och stanna där ♥


Lite skön Söndags Musik


 



 


räkmacka

godmorgon påer vaknade precis och ska gå in och fixa mejj lite frukost men tänkte blogga innan , händer inte så mycket idag faktiskt , ska :
*städa

*rida

*fota linnea 

hon kanske även skulle fota mejj när jag rider så då kanske de blir en liten bildbomb i slutet av dagen ;) men vet ni vad nu ska jag nog gå in och fixa mejj en räkmacka fick ju massa över från igår ;)

Detta gör min kväll

ne nu är de de sista inlägget för ikväll , ska ta och äta lite mer choklad och dricka mitt citron-is-cola :D vi hörs imorgon !


Dagens Outfit



Hår-lockigt

blommigklänning-nelly

svarta tights-lindex?

skor- nelly


allt syns inte på bilden men de va de ja hade på mejj ;)


hemma från kräftskiva

kom nyss hem från kräftskivan , de va helt okej bara att de blev riktigt kallt där ett tag , och räkorna och kräftorna var goda , sen lekte vi även lekar i lag och mitt lag vann hihi ganska väntat faktiskt :D
de va lite blandat med hinderbana + tipspromenad och så ;) vi gjorde inte så mycket mer llr jo vi satt och snackade massa såklart !

                                                       

Lady Mary 2 September

ja ja skrev ju aldrig om ridpasset igår så de får komma nu istället ;) 

vi hade dressyrarbete och lite lösgörande , vi jobbade mycket med ställning och böjning och få hästarna mer aktiva i benen och mjukar såklart . vi var mycket på volten där vi motställde rakställde och ställd inåt och de gick faktiskt super för mejj blev så glad !  hon mjukna massa och va mycket mer mjuk än vad hon var i tisdags så himla roligt ! vissa steg blev jättebra och hon la mer vikt på bakbenen istället , sen så var de oxå att ja började ''rida'' lite mer då gick hon super !  höger varvet va underbart att rida i speciellt galoppen så sjukt underbar var hon man kände att ryggmusklerna arbetade ! vänster varvet gick oxå bra men inte lika bra men de beror ju mycket på att jag är svag i vänster så då blir ju hästen automatiskt svag där oxå eftersom jag inte orkar rida riktigt , men nu vet jag vad hur ja ska träna på tisdag med henne igen ! :) 

de får bli en gammal bild har inga nya ska försöka ta de ngn dag ;)


asssåå.....

sådär vaken och hyfsat pigg iaf ;) guud vilken fredag ändå den blev verkligen inte som vi hade tänkt oss , men de brukar ju inte bli så ne men vi åkte till skövde och träffa ''C'' så himla gullig var han , och de var ett härligt gäng därborta vi var med träffa många nya ansikten som man kunde snacka med ;) sen så spåra de ju ur lite vill inte gå in för mycket på de men kan säga att ''den'' fick lite alldeles för mycket att dricka om man säger så , så då var de inte lika roligt längre sen så skulle vi med bussen hem men då gick den inte så åkte bil hem istället ;) den här kvällen lär ja minnas länge känner jag haha vilket stort fail ur de roliga liksom haha ! :D


fyfaan vad hemskt fast as kul !

omg förlåt att ja inte bloggat på as länge men har just haft min världens bästa+ sämsta kväll någonsin spårade ur totalt , men ja berättar mer när ja vaknat den igen puuss godnatt på er alla ! :D dagens ridpass kommer oxå upp då ;)


♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta

¨

behöver jag säga nånting mer ? ♥


VECKANSHETASTE

NICK JONAS




tjohooo , as pigg eller ??

ligger just nu  sängen med datan på magen och te haha skräll llr hur ? :o  men ajaa senare i eftermiddag är de ju träning llr vid 5 inte jättetaggad direkt om man säger så skulle helst vilja somna här i sängen och sova tills imorrn llr ngt , men de ska nog gå bra ändå vi har dressyr skulle jag tro vet inte exakt mer vd vi ska göra men de funkar nog lägger upp stlloutfiten sen ska ta kort på den oxå ;) usch är fortfrande sådär halv sjuk llr har ont i halsen + kliar i näsan as jobbigt är de !! men nu ska jag hitta lite roligare saker att blogga om puuss så länge ! :)

på spotify just nu ;)


Bilder från gårdagen






Hemma från kinnekulle

hemma igen från kinnekulle med klassen ! och sjuukt roligt var de faktiskt :) nollningen va inte så farlig som man trodde de va mest så man skita ner sig och så och att man skulle äta äckliga saker ;)

sen efter de så gick vi på vandring och stanna på olika stationer där vi skulle besvara olika sorters frågor och även lösa olika gåtor och så . När vi väl kom fram till stugorna så bytta jag vi om lite och fixa till håret och så + fräscha till sig lite de va ändå en rätt fin camping ;) till mat fick vi kycklingklubbor+potatissallad+vanlig sallad rätt gott ändå . efter maten så spela jag ebba martina och ida kort sen så kom de lite fler killar från klassen och va med oss en stund , dom var vi även med hela kvällen sen sjukt härliga är dom !

vi fick lite sovmnorgon idag iaf , så vakna ungefär 8 och efter frukosten så skulle vi vandra till tågstationen och de va en bit men vi hann iaf , men just nu har jag sjuuukt ont i mina småtår så ska upp och göra mejj lite chokladbollar + en kopp te sen träning vid 5 ikväll ;) ska även lägga upp lite bilder från gårdagen men dom komemr i ett annat inlägg har inte lagt över dom på datan än ;)

♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Choklad är en grejj , sen är de stalllét hästarna där och mina vänner där ;) även om jag är skitsur och irriterad när ja kommer dit så är jag för de mesta glad  när ja åker hem igen !


vaken

godmorgon har precis ätit frulost faktiskt de blev baguette med gurka ohc smör ganska enkelt , ska snart ner och packa iordning alla grejjer som ja ska ha med mejj men de går nog snabbt . idag mår jag lite bättre men ändå inget bra har fortfarande ont i huvet -.- men ajaa ja får ta med mejj massa huvudvärktabletter! ska fixa några tidinställda sen får ni uppdateringen på fredag alltså imorrn och jag hoppas ni får lite bilder oxå ! :)


RSS 2.0