Degen 7 Augusti

sov hos matilda tills idag ju och jag kan säga att vi haft en väldig seg dag båda 2 typ sovit tills halv 3 llr ngt och då gick vi och la oss typ halv 1 ändå haha :o

men iaf åkte ut till degen vid halv 7 ungefär så va där vid 7 och då fixa vi íordning hästarna och gick ner till stallet för att hoppa lite ;) oich vilket steg han har fått nu är de mycket mer energiskt och framåt ! as kul när sådant händer ! :)
vi byggde fram lite vatten matta och oxer och ett räcke , tror vi hoppade 65 som högst och de är riktigt bra de är ju bara andra gången som han hoppar emd ryttare på , sist hoppade vi knappt 30 cm liksom . men han bjöd faktiskt riktigt bra mot oxern och hoppade as bra hopp verkligen han lyfte sig jättebra och tog i , han hoppade mejj nästan ur sadeln ! så sjukt roligt när man ser resultat med hästen ! så vi tog några språng på de och när de var som bäst så sluta vi vi vill ju att han ska tycka de är roligt och inte jobbigt ju .

sen så fick vi en stor lust att testa honom på terränghindren så eva ringde till annakarin och kolla om de fanns en ledig plats på träningen på onsdag och isst fanns de de så nu ska jag vara med och hoppa terräng med honom om några dagar ! de ska bli sjuuuukt spännande faktiskt och as kul ! då ska även mamma hänga med ut och ta lite kort så ni får er en bildbomb !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0