jag är hemma !

Nu är jag hemma igen efter en helg hos matilda ! ;) har haft hur roligt som helst verkligen ! jätteroligt och jag hade tänkt att lägga ut inlägg för varje dag jag var borta så när ja är hemma imorgon efter jobbet då kommer ji få helgens uppdatering sen så ska jag försöka lägga ut en liten bloggtävling oxå :D om ni vill de ? men nu måste jag sova för de är ju jobb imorgon !


Testet bara kvinnor klarar utav

Det var två män och en hustru som skulle gå med i armen. Först kom den ena mannen in och då sa militären:

- Här inne sitter din fru. Skjut henne!

Och han gick in och så efer en liten stund kom han ut:

- Jag kan inte skjuta min fru!

- Okej, du är inte värdig jobbet, gå hem med din fru.

Och så var det näste mans tur.

- Han kom in, tvekade, tänkte precis öppna dörren, så sa han:

- Tyvärr, jag kan inte.

- Okej, då får du gå hem med din fru!

Så kom tjejen in och militären sa till henne:

Du vet vad du måste göra, du måste sjuta din man.

Så hon gick in och det hördes många skott. Och det hördes smällar, dunker och skrik. 

Efter en stund kom kvinnan ut med svett i pannan och blod på händerna.

Militären sa:

- Vad gjorde du därinne?

- Pistolen var ju laddad med blanka skott, så jag var ju tvungen att slå ihjäl honom med stolen


Klart

Sådär nu har jag fixat lite men de blev väll inte jättemycket men hoppas ni stannar kvar de är ju bara 1 dag ;) sen på söndag då kommer ni få massa uppdateringar men nu måste jag åka ! puusshejj !

F R E D A G !!

Hejjsan , slutade lite tidigare från jobbet rätt skönt faktiskt ;) så nu håller jag på och packar :o yeess ja kommer ju inte vara hemma i helgen så får se hur många tidinställda jag hinner ska försöka fixa några stycken ;)

hade tänkt att dra till österäng faktiskt nu och när ja kommer hem kommer ni antagligen få se lite bilder jag tagit så får ni se vad jag gjort i helgen men den kommer bli sjuuuuukt bra iaf ! :D men ska fixa inläggen nu så hörs snart igen ! :D


Jag måste , förlåt !

Dålig jag känner mejj som inte har bloggat ngt men jobbar ju sådana konstiga tider så ja har aldrig tid för de , men va ute och red degen idag men hade tänkt göra ett lite längre inlägg imorgon om hur de gick idag sen imorrn får ni  veta lite mer roliga saker men just nu ska jag sova godnatt :)


LÄS

Gokväll !kom precis hem från matilda har varit och hälsat på där hon bor nu ;) red lite i skogen med 4 hästar de va faktiskt riktigt skönt att komma ut där efter en dags jobb ! ska antagligen sova där i helgen så då blir de kanske inte världens bästa uppdatering men aja ;) de har de inte blivit idag heller men min dag har sett ut såhär typ :

* jobba till 4a

* åka hem fort och byta om till stallkläder

*åka ut till matilda

*rida

*och nu är jag hemma

så de va bara hem, och vända så de blev inte mycket bloggning men ska försöka bättra mejj men de är lite svårt nu när man jobbar så man är alltid så trött när man kommer hem ;/

men vi hörs mer imorgon om ja inte bloggar mera idag ;)



Sängen (L)

                                                 


När man kommer hem sent och är helt slut i hela kroppen , då är de härligt att krypa ner i sängen och vira in sig i täcket ! de hissar jag idag !


orka rubrik

sitter och lyssnar på musik vid frukostbordet , och gud vad de är kallt !!! fryser as mycket verkligen :/ menmen , fick ju sovmorgon till 6 iaf rätt skönt även om de inte är så länge så är de ngt iaf kunde sova 1 timme längre än normalt :)  sen så ska jag cykla iväg och möta upp jossi så drar vi till jobbet sen , ska åka till campingen igen och trappor + veterinärstationen ;) förhoppningsvis så går dagen fort så man kommer hem snart igen !

ikväll blir de ut och äta med Felicia ska bli trevligt de va ju ett tag sen ;) men vi hörs när jag kommer hem igen !


Bästa just nu !


Sådär !

Nu äntligen är både design och header klar ! rätt nöjd faktiskt designen fick jag hjälp utav Linnéa och headern har jag gjort själv , nå vad tycks ??


Eric Saade ♥

                        är på tvn ! !!!! :D :D :D :D så himla snygg är han går inte beskriva med ord så snygg är han ! 
                                       

Veronica Maggio

Vill bara säga såhär tycker jg omhenne ! asså guud visst hon har en bra röst men seriöst låttexterna får damp bara jag lyssnar på henne när hennes låt kommer upp på radion ! då stänger jag va ljudet för hon går inte att lyssna på hur tjatig som helst när hon sjunger och ne de går bara inte att lyssna på .

GILLAR NI HENNE ?



                              

Bildbomb-Degen









300 inlägg !

Hemma från jobbet tröttare än vanligt faktiskt :o men de gick rätt bra idag ändå vi har storstädat 2 gånger och städat lite trappor ;)  dagen gick rätt segt och efter vi slutat väntade vi på min kusin som var i karlsborg så vi åkte hem runt 5 och på vägen hem stanna vi på statoil och köpte glass :D !
   
och nu ska jag in och äta lite mat är as hungrig och imorgon fick jag lite sovmorgon så då hinner jag nog blogga inna jag åker !

sen så skriver jag mitt 300 inlägg just nu och de ska firas med massa update's och även bildbomb ! :D

Life's Complicated, that's for true

                           

Degen 25 J u l i

de belv skogen med hästarna idag istället :) johanna hängde med ut så körde hon daisy i sulkyn så red jag med degen bredvid ;) och jag är jättestolt över honom , han går aldrig iväg från stallplanen självmant och absolut inte först ! men denna gången lyckades jag få honom gå först nästan hela vägen :D vi bråkade inte mer än vanligt de blev väl lite bockning och lite släng emd huvudet men jag fick fram honom sen ändå ;) vi red den korta marieängsrundan tyckte den var lagom eftersom jag var så himla trött efter jobbet ;)
Daisy hamna lite efter när vi galoppera och jag hade honom så himla bra för skänkeln och han sprang med glädje så ville inte ta tillbakla honom så ja lät honom galoppera i sin takt och ja ville inte sluta de gick så bra och han stanna inte bara för att han var själv de va väll lite tvek här och där men de blev inte tvärstopp som de bruka bli . så jag är hur nöjd som helst med honom idag de börjar verkligen ta sig med hans utbildning han blir bara bättre och bättre i ridhuset oxå , sen ska jag försöka longera honom med inspäningstyglar ngn dag i veckan oxå så han får arbeta med lite andra muskler oxå ;)


Hemma men måste åka ;)

Hemma igen ! jobbet gick bra jobbade själv på campingen på morgonen sen så fick jag vara med i flyttstäd och vara med lite annat folk riktigt trevliga var dom;) 

nu ska jag snart cykla ut till stallet men har lite beslutsångest vet inte om jag ska rida eller longera honom vill rida men vet inte om jag orkar :o haha fast å andra sidan måste jag kolla om han reagerar på sporrar och då måste jag ju rida så de får nog bli en sväng i ridhuset ändå tror jag ;) men hörs senare ikväll måste åka om ja ska komma hem ikväll ! ;)


Bildbomb del 1














resten av bilderna kommer när jag är hemma igen !

04,37



godis till frukost ??? :o
ne inte riktigt har faktiskt ätit en skål med flingor sen så hitta jag lite gobitar oxå !

är uppe lite tidigare än vanligt men jag börjar jobba lite tidigare än vanligt oxå :/ förhoppningsvis är de bara denna vecka ja behhöver gå upp vid 4a går ju upp halv 5 annars ju ;) har gjort lite tidinställt idag men de är inte så mycket och de beror på att bloggen fortfarande är under renovering men ni får uppdatering när jag är hemma igen ;) eller ahh efter stallet då förstås ;)


gammal tant åker hiss !

En gammal käring åkte hiss. Hissen stannade och en läcker fotomodell steg på, hon doftade mycket gott och vände sig till käringen och sa – Ralph Lauren 800 kr droppen. 

På nästa våning steg en om möjligt ännu vackrare modell på och hon doftade ljuvligt. Hon vände sig mot de andra och sa självsäkert – Chanel 1500 kr droppen. 

På nästa våning rev käringen av en brakskit. När hon klev av vände hon sig mot modellerna och sa – Broccoli 17 kr på Lidl!


Godnatt

har för tillfället inget att blogga om mer än att ni inte ska glömma veckans blogg som har startat !!!  men annars ska jag nog lägga mejj snart nu för imorgon väntar ännu mer jobb :/ fast de är kul när lönelappen kommer sen ! :D Godnatt så länge !

Solsidan är på TV !


Elin Riggmyr och Lady-Mary

Som dom flesta vet vid de här laget heter jag Elin och är 16 år och bor i Mariestad där jag även rider ;)
Jag rider just nu på en häst som heter LadyMary och är ett vitt skimmelsto på 9år , och tillsammans har vi stora mål framöver och till hösten ska vi sikta mot lokala dressyr/hopptävlingar och även terräng :)
Jag har inte alltid hållt på med hästar utan även gymnastik men de va ett tag sen och är glad att ja valde bort de
! Rider nu 2 gånger i veckan ibland mer , blev mycket mer förrut då ja hade privathäst och de ska jag även försöka skaffa mejj fast de blir till hösten/vinter eller kanske nästa sommar då ja har mer tid och pengar !

Här på bloggen som sköts utav mejj kommer ni få läsa om framgångar,motgångar skolan, tävlingar ,outfit's och massamassa mer ! hoppas ni gillar den :D 






Bloggning imorgon !

bloggen är under renovering så bloggar mera imorgon !

BloggKaos

de kommer vara lite kaos här på bloggen nu men vi håller på och fixar med designen men de får ni stå ut med !

Ny bloggdesign ?

Hemma igen ! sitter och försöker ladda över bilderna från idag och även grejar med min nya design spännande va ???? den kanske blir klar idag eller imorgon vi får se , ne nu ska jag fortsätta ladda över bilderna så kan jag berätt lite vad vi gjorde idag oxå ! :)

Blondiner är ute och firar

Två blondiner gick in på en bar. De beställer en var sin drink, går och sätter sig vid ett bord och börjar fira. ”51 dagar! 51 dagar!”, skriker dem gång på gång.

Cirka fem minuter senare kommer en annan blondin, beställer en drink och ansluter sig till de två andra.

Efter en stund kom en fjärde blondin in i baren, med sig har hon någon kartong med en bild på.

Hon sätter kartongen i mitten av bordet och börjar fira med de andra - "51 dagar! 51 dagar!"

Killen i baren blir riktigt nyfiken så han går fram till bordet och ser då att kartongen är ett monsterpussel. Han frågar en av blondinerna "vad i hela friden firar ni?"

"Jo," säger blondinen, "tänk alla blondiner är så dumma, och vi har bevisat att de har fel. På lådan av detta pussel står det 2-4 år, men vi avslutade det på bara 51 dagar!"


Nu åker jag !

Sådär nu blir de sista inlägget innan jag åker ;) ska ut till stallet nu och gå ut och gå med degen  och daisy I skogen lite nu är de inte regnar så mycket så ni får eran uppdatering när jag är hemma igen !

MorgonPlanering

Godmorgon läsare ! nu har man vaknat och ska precis gå in och äta lite frukost sen blir de att byta om och cykla iväg till stallet med Emil denna gången har nämligen lovat att han ska få rida lite på Daisy och om de slutar regna så blir de en skogsritt , då hade jag tänkt att gå ut och gå med Degen lite så slipper han mejj på ryggen idag .
och sen i eftermiddag blir de kanske at åka en sväng till linnea men de är inget bestämt än , ska även ladda upp lite bilder ;) 


haha

Nu säger jag godnatt vi hörs imorgon alla kära läsare ! då väntar en hel ny dag med massa bloggning !


Skänker en tanke till NORGE



Usch har tittat och lyssnat på nyheterna hela dagen typ , de är ju hemskt de som hänt ! vi ligger ju ganska nära oxå så de kan lätt komma över till svenska gränsen , ne fy , så tycker vi alla skänker en tanke åt dom tänk om de hände dejj själv liksom .

Rebecca & Daisy






Degen 23 Juli

Sådär nu är städningen klar ! skönt nu kan man äntligen se golvet ! imorgon 'r de våttorka som gäller .

Red ju även degen idag oxå gjorde de när rebecca ridit klart , och de fick bli ridhuset idag eftersom jag var själv och allt så ville inte riskera att ajg trilla av när ingen fanns där ;) som tur var så fick jag ridhuset för mej själv en stund iaf . Tränade mycket på att göra runda volter (han kan ju inte de , han har precis lärt sig vad skänkeln betyder) och vi lyckades riktigt bra med några stycken faktiskt stolt över honom ;)  sen träna vi mycket på att när jag trycker med skänkeln så ska han flytta på sig åt sidan alltså och de gick rätt så bra sen att han skulle vara rak och gå på spåret vi lyckades emellanåt med de . Sen så gjorde vi samma sak i både galopp och trav och de gick faktiskt bra i dom gångarterna oxå !

mamma tog lite kort på oss men har inte hunnit ladda över dom än så ni får se dom imorgon istället fast jag kan ju bjuda på när Rebecca red Daisy lite ;)


Städning på G

Nu har man precis varit inne och ätit tacos riktigt gott var de faktiskt ;) ska snart börja på med inlägget om Degen sen så ska jag lägga ut massa bilder från idag och även lite annat som kan vara roligt att läsa hoppas jag ! men nu ska jag röja på mitt rum innan allt de där kommer upp ! :D

BarnRidning

Hejjsan förlåt för dåligt bloggande men jag har varit i stallet hela dagen och nu har jag grejat med en ny header , blev ganska nöjd faktiskt får se om de blir den eller om ja behåller den jag har ett tag till ;)

men min lillasyster var ju med och red idag och de gick faktiskt riktigt bra hon tyckte de var jätteskojj till en början men sen så gjorde de ont i benen , så hon föredrog att gå bredvid hästen istället haha ! :) hon gick lite över bommar och lite sådana grejer sen så travade hon lite även Elias fick testa och han tyckte de var skitskojj ! :D mer bilder kommer ;) skriver om degen i ett annat inlägg ;) 




Staaaaalllet !

Godmorgon ! hinner inte blogga så mycket nu är påväg ut tll stallet med mamma och lillasyster rebecca hon ska nämligen få rida lite på Daisy hade jag tänkt ;) så då får ni se lite bilder oxå , ja ska även ta ut degen på en liten runda får se om de blir i ridhuset eller inte men kram så länge !

Äntligen Hemma !

Nu är jag äntligen hemma lite myggbiten men de får man tåla , ska gå in och sätta på lite te så bloggar jag mera snart ! :)

Outfits i repris



gillar denna oxå , skulle själv vilja ha den !

Dissar alla Jäkla flugor dom är så stört irriterande !

                                              




Ja rubriken säger en del eller vad tycker ni ??


Mot Släktkalas !

Nu är vi antagligen påväg till resten av släkten för grillkalas ! vi åkte direkt från jobbet eftersom vi inte hann hem emellan och vi skulle ju vara där vid 5 så då fick de bli så ;) lite halvdåligt väder så hoppas vi inte stannar för länge för jag är otroligt trött men de tror jag inte att vi gör :) . hörs när jag är hemma igen ! puuuss
(tidinställt)  

Outfit i repris



Gillar denna starkt speciellt benlindorna vill ha den ! lite därför ni får se den igen

Världens Bästa I vått Och Torrt !


Nu kör vi igång med...

Nu kör vi igång med veckans blogg ! allt ni behöver göra är kopiera bilden nedan och lägg ut på eran blogg att ni är med här och länka till inlägget, sen att ni kommenterar att ni är med såklart !   inte så svårt så se till att ni är med nu ! den avslutas nästa fredag :)


HJÄLP !

Känner att ja behöver en update i min musiklista i mobilen och då tänkte jag fråga er , länka till eran favoritlåt så väljer jag ut dom 3 bästa låtarna  och så dom 3 får även varsin länkning , blir som en liten minitävling , som avslutas när jag kommer hem idag ! :)


Bloggen Blir inte död

Nu har jag gjort 7 tidinställda så nu ska ni bli uppfaterade ändå , och nu klarar ni er tills jag kommer hem igen ! :)

Godmorgon

Godmorgon ! sitter sjukt tidigt vid frukostbordet igen snart redo för att åka iväg till jobbet ;) idag känns de lite xtra jobbigt ne men är så oerhört tröttt kan ju bero på att ja inte riktigt kunde sova igår men ja kom upp iaf .
Jag har gjort några tidinställda till er idag och ska även göra några till hade jag tänkt så bloggen inte är helt död , För antagligen kommer jag hem sent ikväll ngn gång för vi ska på släktmiddag eller grillning sen vid 5 så då är vi väll hemma vid 9 halv 10 skulle jag tro :)

bloggning

Kollar just nu på as cepe film på 6an :o liarliar heter den as kul men helt sjuk ! haha så tycker ni ska slå över till 6an ;) 
ne men nu måste jag gå och duscha sen sova vi hörs imorgon ! bloggar när ja är hemma igen ska försöka hinna med npgra tidinställda oxå ! :)

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥Forever♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


UpDate

sitter fortfarande i stallkläder har inte orkat ta av mejj dom än :o haha men dom är rätt sköna ändå faktiskt ;) red ju ut idag och både alf och degen skötte sig bra dom gjorde inga större bus för sig och vi tog rätt myclet bensträckare och dom tyclte de var roligt att galoppera lite :) ! Vi red den vanliga marieängsrundan den tog väll 30 minuter ungefär vi stannade ju och pratade lite på vägen med en oxå därför de tog lite xtra tid ;) Sen så kom vi på att vi skulle rensa alla hennes grejer och se vad hon ska sälja och vad som ska behållas så antagligen kommer en liten bloppis ut på bloggen snart ;) men allt detta händer på lördag ;) :) för imorgon ska jag jobba :)


sen efter de så åkte jag till LadyMary och hälsade på henne och gav henne vindruvor och hon tyckte bättre om vindruvor än morötter :o haha så nu vet jag vad ja ska köpa till henne när vi är ute och tävlar ! satt med henne i hagen en stund och bara myste och gaaaash vad jag älskar henne !  la mejj även på ett terränghinder och somnade :o hha de var mycket skönt tror jag sov 1 timme iaf (a) tog lite kort fast dom blev inte så bra men ja ska visa 1 iaf ;)


Lady Mary ♥





Härlig bild ! <3






adam fick oxå vad med för han var så nyfiken :)











Bästa Hästen !

Morgon och planering

Nu har jag vaknat och precis ätit frukost de gamla vanliga blev de ;) och nu snart ska jag byta om och dra till stallet för att rida ut i skogen med Degen idag ska bli riktigt härligt ! sen efter de så åker jag ner till andra stallet och hälsa på LadyMary lite :) 

ska även fixa bilderna ni skulle fått sett igår ;)



Fyller ju snart år !



* JW-Hjälm
* Röda JW-ridbyxor
* Mountain horse high ride dressyrstövlar


Day off

De slog mejj just att jag är ledig imorgon rätt skönt ! så då blir de morgon ridtur med eva sen får vi se vad som händer ;) men ska sova nu så Godnatt !


Hela Dagen

Hejjsan nu har jag ätit och gjort mejj klar för sängen , känns riktigt skönt att inte behöva gå upp imorgon eller aahh så tidigt iaf ;) jobbet annars gick bra idag städade trappor och campingen i tibro.
 

allt gicka ganska fort idag ändå , sen så hade vi sädan dötid så vi städade lite på kontoret innan vi åkte hem ;)


väl hemma så bytte jag om och drog direkt till stallet för att träffa matilda :D våran ridlärre skulle träna oxå så då passa jag på och kolla lite oxå . De var även 2 andra tjejer där som ridlärarmatilda kände och dom kom från stockholm och nu har vanliga matilda börjat bryta lite på de så ja brukar prata så för att reta henne haha as kul !

när dom åkte så gick jag ut till sommarhagen för att ge min älskade häst sin dagliga morot haha träffade även på Julia och Akilles så då stannade vi och pratade en stund sen så gick jag in och hälsade på LM och helt otroligt behövde inte jag komma till henne utan hon kom till mejj ! så glad blev jag :) så stannade där en stund för vädret var så himla fint och de var så mysigt så ville inte gå därifrån så satt där ett bra tag och gosa med henne :) tog även massa kort som jag kan visa här ni kan få ett litet smakprov ;)


Ingen fantasi

Sådär nu är jag hemma igen ;) men ska in och äta lite först så bloggar om dagen sen ;)

Håll Utkik efter veckans Blogg ! Startar ngn gång nu i veckan .


Jag Hatar

* Småkryp


* Kyla

*Regn

* när folk är sura på mejj

* att inte få som jag vill

* Reklam !

*Förlora

Hissar !



Ben& Jerry's glass ! så oerhört gott är de ! den jag gillar bäst är CHOCLATE FUDGE BROWNIE älskar brownie bitarna :D

vad gillar ni för glass ??



mer jooooobbbb

Nu var man vaken igen och precis ätit frukost blev kaffe:o med grädde i de va inget gott alls mycket godare förra gången ;) sen blev de flingor och ägg fast orka inte äta allt ändå haha ;) 

Nu sitter man och lyssnar lite på musik ska snart gå och fixa några mackor att ta med och lite vatten sen blir de att cykla iväg och jobba och tjäna lite pengar igen ! 

sen så får vi se om jag kommer hem när ja slutat eller om jag åker direkt till stallet beror lite på när jag är hemma igen så ja inte kommer hem försent hade tänkt att sova lite tidigare idag och inte halv 11 får va upp längre till helgen de är ju snart helg så ;)  men nu måste jag skynda lite puussheejj så länge !


Om jag bara hade mer pengar ....

                    Om jag bara hade mer pengar då skulle du redan varit min på riktigt !
                 men i mina ögon är du redan min <3



Tidnställda-check

sådär nu har jag fixat lite tidinställda som kommer upp under dagen imorgon sen så ska jag även blogga när jg kommer hem och även åka ut till stallet för att träffa matilda ! ;) ne vi får se om detta blir sista inlägget beror på hur trött jag blir men så länge säger jag godnatt !


Dagen

idag blev de dålig uppdatering igen ;/ förlåt för detta men har ju jobbat idag oxå och de gick faktiskt bra städade trappor och även en ica affär ;) dagen var lite segare än igår vet inte vad de berodde på fast vi hade mer att göra igår ;) 

sen så när jag kom hem så har jag lämnat in min cykel i cykelaffären för jag har ju punka på den haha så lånar min systers cykel så länge ;)
 

sen efter de så fixade jag liite grejer och fräschade upp mejj och stack till linnéa för att planeraoch fixa lite grejer , riktigt vad vi planerar avslöjar jag inte riktigt än;) den saken får ni suga på lite till ;) och nu sitter jag här med teet och glass ! sak fixa lite tidinställda tills imorgon ;)

Min Kväll

                        

Bästa Bandet just nu !



världens bästa band lyssnar på dom hela tiden och låtarna blir bara bättre oh bättre ! här är 2 låtar som dom gjort ;)

                         



                         

Vaken igen

Godmorgon nu är jag vaken igen och ganska redo att jobba igen lite segt att gå upp så tidigt men de funkar ;) kommer kanske inte bli lika bra uppdatering idag som igår men jag hann inte göra några tidinställda men kanske hinner några nu om jag sätter fart lite ;) men annars så ses vi i eftermiddag ;)

Degen 18 Juli

Red Degen idag Och denna gången så gick vi ner till ridhuset , vi skulle se hur han betedde sig när han var själv . när man är 2 så är han snäll som en ängel men när man är själv kan han bli en djävul haha ;) men de gick faktiskt rätt bra allt på anläggningen var äskigt och speciellt väggarna och dörrarna ;o så de tog ett tag innan han riktigt slappnade av och då blev han mycket bättre , krävde inte så mycket utav honom eftersom han inte kan riktgt än . Vi ställde fram ett litet hinder eller ah bommar som var läskiga att gå över men efter några gånger så brydde han sig typ inte så vi höjde upp lite och hoppade i galopp då blev de lite mer fart i honom och han hoppade iaf ;) är riktgit stolt över honom ! han var riktigt duktig ;) tog lite bilder men solen var ivägen men dom duger tills jag fixat nya !




Första dagen avklarad !

hejjsan förlåt för dålig uppdatering nu på kvällen men de är först nu jag har tid för bloggen , är lite stressigt nu för tillfället ;)

men första dagen på jobbet avklarat ! och de känns underbart faktiskt även fast man var trött så gick de och de va inte alls så svårt ungefär som när man städar hemma ;) jag slutade 4a men var hemma i mariestad runt 5 och då blev de direkt till stallet för att rida Degen :D skriver ett annan inlägg om ridpasset snart ;) imorgon är de jobb samma tid och sen linnéa på kvällen :)

John Whitaker-helskodda ridbyxor

                                    


   


vad tycker ni HissEllerDiss??


Ni vet att jag gör Outfit till andra oxå ??


Jag Älskar !

* Choklad !

* Känslan efter man sprungit

* Ligga på stranden



* Hästar

* LadyMary

* resa utomlands

* mina och matildas chokladbullar !

* sommarkvällar !



påväg mot jobbet ;)

Antagligen är jag redan i skövde nu , de är ju de kontoret ligger som jag ska jobba på , sen så ska jag vidare till K.... kommer inte ihåg vad staden heter (a)  där jag ska städa tillsammans med min kusin hela dagen :)

vad ska ni göra för något roligt idag ???



05,00

Godmorgon ! klockan är runt 5 ungefär tror inte jag har gått upp så tidigt någonsin inte ens om  jag ska till skolan :o
menmen de är bara att man får gå ochlägga sig tidigare ;) 

sitter vid frukostbordet och försöker få ner lite frukost har lyckats ganska bra fått ner 2 ägg och sen lite flingor oxå + te ;)  ja har börjat få in denna frukostvana åt nästan aldrig frukost förut ;) åsen är de egentligen en perfekt dag att tjäna pengar på för de regnar ju typ ändå bara ute så jag missar ju inget ;) sen i eftermiddag så får vi se om de håller upp så jag kanske cyklar ut till stallet en sväng oxå :D  pusss och kram så länge !

Godnatt !

sådär nu har jag fixat minst 4 tidinställda så nu ska ni klara er tills jag är hemma igen ;) så nu säger jag GOdnatt Bloggen så kommer kanske ett inlägg innan jag åker imorgon ! :)


Politiker besöker mentalsjukhus


Här kommer jag hålla hus ;)

va precis inne och åt thai kyckling och ris ! as gooott :D

Sen så har jag pratat lite med min chef för sommarjobbet och jag skulle vara på kontoret kvart i 6 :oooo så ja ingen mera sovmorgon för min del men ajaa får pengar för de iaf och de behövs ! så jag kommer göra några tidinställda inlägg oxå som kommer upp imorgon , sen får ni vänta tills jag kommer hem förhoppningsvis slutar jag lite tidigare ;)
 


Goda bullar + lite annat !

som ni vet så åkte jag ut till stallet för att träffa matilda :D jätteroligt att äntligen träffas var ju sjukt längesen nu , spciellt nu när hon inte bor hemma för tillfället så då blir de alltmer sällan tyvärr . Men iaf så träffades vi och snackade massa och gick runt och kolla efter grejer hon skulle ha med sig , sen så bestämde vi att vi skulle baka våra berömda chokladbullar (som är så himla gooooda ! )  så då åkte vi och köpte lite bakgrejer sen så åt vi grillmat hemma hos mejj och packade även iordning mina grejer för vi bestämde att vi skulle övernatta i stallet oxå under bar himmel :D så var vi tvungen att packa allt sådant som täcke kudde osv .. sen när vi äntligen var i stallet igen var klockan typ 22,00 så då började vi med vårat bullbak och jag kan säga att vi har flyt på att baka ! men när vi skulle kavla ut degen så märkte vi att vi inte hade ngn kavel så vi fick helt enkelt ta en saftflaska :o .  De gick ju s¨ådär kan jag ju säga men sedan hittade jag en annan kartongliknande hård rulle och den funkade precis som en kavel ! Vi blev väll klara med bullarna runt halv 2 på natten och då hade vi hunnit städa lite oxå ;) dom blev hur goooda som helst !




Sen så gick vi och hämtade massa hästtäcken och tog med våra grejer ner till hagen där vi skulle sova , vi bodde på en kulle mitt i hagen och när vi kom tyckte hästarna att vi var jordens mest läskigaste människor :o haha sen så bäddade vi iordning och fixade allt de blev riktigt mysigt faktiskt och de var inte så kallt att sova heller , men vi sov typ bara 2 timmar för vid halv 6 så kände jag att ngn tog på min arm och sedan fnös till så hade alla hästar hittat fram till oss och bara stod och tittade på oss ! haha söta som dom är :):):) !


och då gick jag vi upp och packade iordning alla grejer och tog med dom tillbaka ;) sen så åt vi lite frukost bulle och te
 
mycket god frukost och under tiden vi åt ringde vi till Eva och frågade om vi skulle ta en morgontur med hästarna och självklart ville hon de så vi tog på oss ridkläderna och gick dit jag red D E G E N  Matilda - A L F  och Eva körde sulky med D A I S Y  haha jättegulligt när hon drog sulkyn . Mona hängde med på C O R T O N oxå , vi red den vanliga marieängsrundan hur härligt som helst att komma ut i solen på morgonen de ska jag göra fler gånger ;) Och hästarna tyckte de var skönt oxå , så nu fick dom sig en bensträckare med lite skritt trav och galopp galoppen var härligast njöt så myclet jag kunde och lät honom gå på lite mer vilket han tyckte var roligt ! ska försöka ta några riktigt fina bilder när vi är ute och rider ngn mer gång ;) så ni får se hur söt han är ! har lite bilder från andra tagna bilder från idag men dom kommer upp här så fort matilda lagt ut dom !


Godmorgon Igen

Nu har jag vaknat igen somnade när jag la mejj i sängen :D typiskt mejj , men skönt var de ;)

när jag vaknade så hörde jag regnet mot fönstret och kände att de var en himla tur att vi red på morgonen och inte eftermiddagen så vi slapp regnet ! ibland tajmar man ganska så bra ;) ne nu ska jag försöka fixa bloggningen från igår som jag lovat er !


Nu är jag hemma igen !

Förlåt för dålig uppdatering men jag har sovit över i stallet med Matilda inatt så har ju inte kunnat blogga ju men de gjorde väll inget ?? är ju tillbaka nu :D tänkte berätta allt i ett annat inlägg så ska jag ladda över lite bilder och så först ;) 




Om just nu ;)

Nu var man färdigfixxad och klar så ska gå och möta upp en kompis nu ;) sen i eftermiddag åker jag och träffar matilda som jag inte sett på evigheter !!!! :D :D :D :D


Degen 15 Juli

Vi va ju ute i skogen igår och som tur slapp vi undan regnet just då , men innan så cyklade ja ju till stallet och gissa om jag blev blöt ?????? :ooooo joo helt genom blöt så ringde mamma så hon fick komma ut med lite nya kläder för kan ju inte rida i blöta kläder ne jätteobehagligt :((( sen som grädde på moset så blev min kära mobil fuktskadad så nu är den helt död -.- skulle torka den så körde den i micron men då började den brinna istället :o haha lite kul vare men läskigt !
 

sen så skjutsade mamma upp mejj till de andra stallet där jag hämtade Alf och Daisy :D den ponnyn har blivit tjock haha så söt är hon !
sen äntligen var vi framme till stallet och kunde göra iordning hästarna . vi kom ut i skogen runt halv 5, 5 och då hade regnet slutat , typiskt huh ? och ganska direkt hittade vi massa svampar som vi genast plockade och sen gick vi ungefär 10 meter så hittade vi ett stort hav igen med massa kantareller ! så de blev världens träning för både hästar och oss människor för vi fick ju hoppa upp och ner i sadlarna hela tiden sen fick hästarna klättra lite , och vi båda var enormt imponerade utav hästarna att dom hade sådant tålamod för dom stod ju bakom oss hela tiden och väntade på att vi skulle bli klara , och framförallt D E G E N  han är ju bara riden i 1 månad och var hur lugn som helst och brydde sig inte alls mycket när jag hoppade upp och ner i sadeln och prasslade med plastpåsen och han var alltid bakom mejj och höll koll på var jag gick , så han var riktigt duktig !
Vi var ute i 3 timmar ungefär och plockade 7 kg kantareller så vi fick 3,5kg var exakt ! visst är vi duktiga ????!  tog några bilder på degen men dom blev inte så bra vågade inte ta med mejj kameran i skogen ifall den oxå skulle bli fuktskadad ;)



Mina Drömmar

Jag har tänkt mycket på mina drömmar och ska göra allt för att dom ska bli verklighet !

Min stora dröm är att någon gång flytta utomlands till Australien eller Grekland vet faktiskt inte riktigt varför just till dom ställena känns bara bra , Men innan jag kommer så långt har jag tänkt att gå ut gymnasiet först och efter de ska jag gå på polishögskolan för yrket jag har intresse för är P O L I S jag vill ha ett yrke som är spännande och som även är aktivt att sitta still flera timmar i veckan på ett kontor är inte riktigt min grej , och jag som är väldigt aktiv utav mejj och gillar att röra på mejj tror jag att de är ett rätt bra jobb och sen är de ju spännande oxå iaf vid vissa tillfällen :) helst utav allt vill jag bli ridande polis för jag vill hålla på med ridningen även fast jag jobbar :) Sen får man lite mer respekt om man rider än om man siitter i en bil !
 

Jag ska även starta upp en ryttarekarriär med egna hästar helst utav allt vill jag kunna köpa ut ladymary men de blir väll högst om typ 2 år (då jag är 18) men vi får se . och ha ett dressyrsto som ska heta VERA och ett Svart Hopphingst/valack som ska heta LAS VEGAS :D och jag har även satt upp ett mål i mina drömmar , de är att tävla 1,50 hoppning i globen innan jag fyllt 30 och de ska jag göra oxå ! Och tills jag fått ihop tillräckligt med pengar så flyttar jag och mina hästar utomlands  får se om de blir Grekland eller Australien , men tror Australien har mer chans.  Hursomhelst så ska jag kombinera mitt intresse med ett yrke jag gillar mest !


De va lite om mina drömmar , vad har ni för drömmar ??? Berätta jag vill veta ! :)



Regnig morgon !

Godmorgon precis vaknat och klockan är bara 9 :o åsen så hör jag att de regnar ute :(((( usch har lust att bara stanna i sängen hela dagen och inte göra nånting orkar seriöst inte funderar på att göra de haha :D

ne men nu blir de sommarlovs morgon och kantarellmackor med kantarellerna vi plockade igår ! juste ja uppdateringen från igår kommer oxå ! :D


Förlåt !

Förlåt men har suttit i telefon sen när jag kom hem så har inte hunnit blogga , kom hem rätt sent oxå men uppdaterar från ri´dningen så fort jag vaknar igen ! puuusss Godnatt ! :D


HoppOutfit


Dagens Hiss !

världens skönaste låt , lyssnar på den hela tiden så bra är den !

                          

BloggTävling eller inte ??

Jag är riktigt sugen på en bloggtävling igen !! men frågan vill ni ha en Tävling ?? 


Kantareller

precis tagit ur kladdkakan ur ugnen och hunnit tagit mejj en bit riktigt god blev den ! sådär kladdig man vill ha den hihi , nu ska man snart gå och ta på sig lite andra kläder och cykla ut till stallet för en ridtur i skogen och plocka kantareller ! gott ska de bli att laga till dom sen ! :D   medans jag är borta så har jag fixat iordning några tidinställsa som kommer hålla bloggen uppdaterad !
 


KLADDKAKA

Blev så sugen på att baka så nu blir de lite kladdkaka bak muuuumsigt ! :)

   


10,42

Precis vaknat och ätit frukost , blev lite senare idag llr vid halv 10 ;) hade tänkt att ta mejj en morgonpromenad innan frukosten men sen när jg tittade ut så såg jag att de regnade lite så ändrade mejj och gick direkt till frukosten istället ;)

Lite utav Dagens planering:

* baka kladdkaka :D

* kanske vara med en kompis (om jag hinner)

* åka ut till stallet


sen så emellan blir de ju förstås bloggning oxå ! :)





Godnatt !

Nu är de Godnatt för min del men imorgon väntar massa updatering och lite annat smått och gått som jag kommer lägga ut här på bloggen ! :)






NattHumor ! Alla kollar !

       

        





LÄÄÄÄÄÄNGTAR !

satt just och tänkte på olika tävlingar och drömde mejj bort lite , och guuuud vad tävlingssugen jag blev !! vill ut och tävla nu lite lokala dressyr/hopp och andra roliga saker förhoppningsvis dröjer de inte länge till jag och ladymary är ute och tävlar igen , får vänta till skolan har börjat sen kör vi igen ! längtar massa dit och sen att få visa upp henne i sitt nya träns och pannband :D hon kommer bli så söt ! åsen har vi terrängen fast den är inte förrens nästa år men ändå ! kan knappt väntaa längre ! :)




Inhandlat från Coop



* marabou choklad

*Ansiktsrengöring

* Tuggummi


Om dagens Ridpass

sådär nyduschad med pyjamasen på ! nu är jag redo att blogga !

Åkte ju som sagt upp till stallet förrut idag , och när jag kom så såg jag att prince nya ägare var där och hämtade honom , skönt att han får komma bort lite och andas lite annan luft och aknske komma ut i skogen lite ;)
va i ridskolestallet och hämtade stövlarna och hjälmen innan jag gick upp till eva och red .

Hon hade fått hem ett nytt projekt som jag ska ha och jobba med resten av sommaren en riktigt trevlig prick faktiskt , vet att matilda har nämt honom tidigare men Degen heter han och är 10 år fast är Helt Grön så vi ska försöka lära honom från början ;)

Men vi red ut i skogen idag riktigt härligt att få komma ut där va ju ett tag sen ! men han skötte sig bra och jag krävde typ inget utav honom eftersom vi ska fokusera på att få honom att gå framåt för han förstår inte riktigt än vad skänklarna betyder men jag tycker att dom fungera bra .  Medans vi red så hann vi se en älg och alla hästar bara åååhhh vad är de men dom brydde sig inte så mycket , Eva hittade även hur mycket kantareller som helst som hon bara va tvungen att plocka haha fast dom är ju såklart hur goda somhelst när man steker dom ! Så imorgon ska vi ut i skogen igen och ta med oss lite fika och plocka svamp med hästarna ! mysigt kommer de bli ;) Testade även att trava och galoppera lite och han har hur sköna gångarter som helst man sitter jättebekvämt på honom man känner knappt att han springer :D :D så honom ska de bli roligt att jobba vidare med !

har ju inga bilder på honom än men ska försöka ta lite imorgon och lägga upp ! just nu får ni nöja er med mejj och LadyMary :D




:):):)):):):):)

Hejjsan hemma nu , men ska bara iväg till coop en sväng så bloggar jag mera när jag är hemma !

puuuss !


On my way to Stallet !



bloggar om ridpasset när jag är hemma igen !


Don't go wasting your emousion, lay all your love on me

Här kommer filmen jag lovade er från när vi flummade lite i Australien ta oss inte allt för seriöst ! 
vi bjuder !

                        


5 Sanningar !

                                                            5 sanningar om mejj !



1. Jag dricker aldrig upp sista slatten i glaset + att jag alltid sköljer glaset efter jag druckit


2. jag har haft bulimi/anorexi


3. jag har tvångstankar, tex om 1 kaka ligger kvar så måste jag äta upp den för att den inte ska vara ensam, eller om jag kliar mejj på ena örat så MÅSTE jag klia på andra örat oxå ;)


4. Ska flytta utomlands efter allt pluggande


5. jag har ett väldigt morgonhumör !





SommarlovsMorgon

Precis ätit frukost och kollat klart på sommarlovsmorgon jaa javet är fortfarande ett barn haha :)  och nu sitter man framför tvn igen och kollar på 7heaven de bästa på tvn  just nu ;)


Innan jag åker till stallet ska jag försöka städa rummet eller iaf packa iordning allt i garderoben de ser just nu ut som 3dje världskriget llr något ....  De ska bli så himla skönt att komma upp på hästryggen igen visst jag har ju ridit i Australien oxå men ska bli skönt att komma upp på HÄST (inte ponny) ryggen om ni förstår vad jag menar ?
sen ska jag försöka lägga upp de jag lovade er igår dom kommer upp här snart !

bloggar snart puusss !



Min kväll

Nu är jag hemma igen !  ''M'' kom  hit runt 3 ungefär så jag har  inte hunnit blogga emellan tyvärr hoppas ni är okej med de ;) men nu kommer uppdateringen ;)

runt5 ungefär så cykla vi ner till ekudden där jesper och oliver var 2 av hans kompisar som vi bada med , och de var mycket varmare i vattnet än jag trodde faktiskt , trodde de skulle vara svinkallt men de var faktiskt riktigt varmt ! ;) som tur var ändå  .

Sen efteråt så skulle jesper och oliver äta pizza men vi fortsatte mot hans hus istället för vi orka inte äta just då så då blv de film istället M A D A G A S K A R längesen man såg den filmen !
 

sen så åkte jag hem vid 10 och på hemvägen mötte jag Elin så vi stod och pratade om lite allt möjligt i 1 timme ungefär tills vi blev uppätna av myggor ;)


ja de var min  kväll de hur har eran varit har ni gjort ngt roligt ?


G R E A T

Nyduschad och klar , springturen var riktig skön ! härligt väder ute oxå så nu ska jag försöka hitta på ngt utomhus kanske ut och sola lite ? skulle vara rätt skönt :D

men innan jag gör de så ska jag gå in och äta lite melon och ngn annan frukt llr jag fick en bättre idé ! tror nog att jag ska göra fruktsallad :D

sen när jag kommer tillbaka eller ikväll så väntas de 5 sanningar om mejj :D !



Springtur

Nu blir de joggingtur hörs när jag är hemma igen !


Frukoooost !

Godmorgon Bloggen !

sitter och äter frukost med min lillebror är ensamma hemma då mamma är och kjutsar min syster till sin häst i hassle ;)
skulle ut och springa innan frukosten egentligen men eftersom min kompis hämtade ett par nycklar och mamma ville ha hjälp så får de bli efter frukosten istället eller ikväll :)  men de gör inte så mycket bara jag gör de nån gång så . sen lite senare i eftermiddag så ska jag iväg och kanske bada får se vad som händer sen ikväll blir de lite annat (kan inte riktigt avslöja de nu) . 

bloggar efter jag ätit puuss !


R E G N <3

Älskar ljudet av regn ! speciellt när man ska sova så underbart skönt att bara att ligga och lyssna på ! De är precis vad jag ska göra nu så nu säger jag godnatt bloggen och imorgon blir de morgon joggingtur och stranden med pojkvännen ! hörs mer imorgon !





Sjuuuk humor alltså !




ser just nu på dum och dummare alltså helt sjuk film ändå den går på 6an vilken  humor och ja dom är dummare än dummast haha !


just nu på HÖÖKS











Nu blir de att träffa världes bästa häst !




Dagens Shopping




Hemma igen

HejjsanHoppsan!  kom precis hem från stan och de blev lite shopping ändå en ny plattång eyeliner och wax till ögonbrynen ;) rätt bra shopping ändå :)
bilder kommer i ett annat inlägg !

och min väska jag skulle köpa fanns inte kvar :/ så ja får gå på jakt efter en annan ! men bloggar snart igen :)


Dagens Outfit




Topp= V E R  O M O D A

MidjeShorts= S U P  R É

Skor= C O N V E R S E


SverigeMorgon !

Godmorgon !, precis varit inne och ätit frukost har saknat mina älskade Kspecial flingor <3 !

Och nu ska jag snart fixa iordning mejj för att dra ner till stan en sväng och fixa min V***A hah jaa ni får se när jag är hemma förhoppningsvis är den kvar i affären  :D sen må+ste jag fixa lite smink oxå som puder och eyeliner + grejer till ögonbrynen :)

Sen i eftermiddag åker jag ut till stallet för att hälsa på min underbara efterlängtade häst ! LadyMary så ska jag testa alla grejjer jag köpt till henne så tar kort och lägger ut här på bloggen oxå , sen får jag ju träffa min otroligt saknade bästa kompis oxå !! ska bli sjukt roligt :)

bloggar snart igen måste ta och fixa mejj iordning nu puuusss !




Dressyr/hoppOutfit





Borta bra men hemma Bäst !

Så himla skönt ! är just nu i min efterlängtade egna säng :D hur skönt som helst !

hade världens gråtanfall på flygplatsen förrut idagnär jag kom hem hela familjen stod vid utgången och hade gjort en fin plansch där de stod ''välkommen hem Elin'' gulligt va ? ! så då brast de kunde inte hjälpa de ! Och när vi kom hem så blev de Kina mat underbart gott var de längesen man åt de ! Sen prata vi massa om resan och allt vi gjort och kollade på kort och sådant och nu ligger jag och myser i min underbara mjuka säng ! :)

Imorgon SKA jag till stallet för att hälsa på LadyMary och kolla om hon passar i mitt fina träns + pannband , vilket jag tror hon gör ! sen så blir de nog en joggingtur oxå , ska hinna med att höra utav mejj till sommarjobbet oxå :)




Tillbaka !

Hejjsan ! förlåt att bloggen inte varit uppdaterad men har ju inte hafdt ngt internet när vi var nere på gold coast men nu är jag tillbaka igen ! och just nu sitter jag på hongkongs flygplats vid gaten till helsingfors !

sista långa planet !  SKÖÖÖÖÖÖÖÖNT !  så om 11 timmar är jag i finland .... sen väl där så ska jag fixa mitt boardingpass till göteborg , helt sjukt är snart hemma i sverige ! typ runt halv 5-5 så är jag i göteborg sen är jag hemma i mariestad runt 7 halv 8 så himla skönt ! :D

sen väl hemma så lär ni få masssssaaaa uppdatering om gold coast och lite shopping och sådant sen så blir de oxå massa bilder ! :D


Hiss !

           



Just nu !




Kanske sista inlägget före helgen ;)

Nu börjar semestern här i australien gå mot sitt slut ;/ lite tråkigt är de ju men de ska bli skönt att komma hem igen ! :) längtar faktiskt oerhört mycket efter familjen där hemma ! 

men ja har 5 dagar kvar nästan 1 vecka och imorgon åker vi till Gold Coast och går på äventyr där + träffa hennes syskon som jag inte sett sen när vi bodde i lidköping alltså 8 årsen :o




men under helgen nu så kommer bloggen inte vara så mycket uppdaterad tyvärr om inte matilda bloggar förstås men jag kommer inte ha ngt internet förrens på flygplatsen isf llr i sverige men de klarar ni va ? ska försöka göra några tidinställda om jag orkar nu för måste ju sova oxå !

men annars så kommer ni få massa uppdateringar på ONSDAG ! för då är jag hemma igen
:)




Älskar Shopping !

Hallå där , nyduschad och mätt var man igen ! våran shoppingdag blev som en bra shoppingdag kan vara massa affärer att kika i och de blev en födelsedags present till min kära mamma (hon fyller år nu i Augusti som mej) hoppas hon blir glad över den ! och vad är en shoppingdag utan killar va :o haha jaa precis inget hittade en otroligt snygg en , fast de enda vi sa till varandra var ''Hej'' men bättre än inget va ?? :p

fast å andra sidan behöver ja ju inte leta kille mer har ju en världens bästa som väntar på mejj hemma i  sverige !

ne usch vad ja tjatar skulle ju inte bli så långt inlägg men ajaa nu ska ja ut och försöka göra mitt eget pannband fast denna gången GULT&BLÅTT :D ni får se sen hur de blev !


Tjiiingeling

What's up guys ??

har precis fixat klart mejj och väntar på att nadine ska komma hem så vi kan äta frukost nån gång !!! fast de gjorde hon precis bra va ?
sen efter vi ätti så blir de staden för att kolla om dom har lite tyg man kan göra pannband utav får se om ni är intresserade kanske dom är till salu :)
men puusss på er måste gå bloggar mera sen !




Jag tävlar !



länk till inlägget=  http://ponnynceline.blogg.se/2011/july/tavling-vinn-en-design.html#comment


Valfritt Inlägg !

Nu är de dags igen att Önska Inlägget !! de går ut på att jag bara skriver sådant som ni har sagt , så vad vill ni läsa om ?? jag kan skriva om allt ! Önska på bara !


Detta har jag kommit......

Detta har jag kommit fram till att jag MÅSTE köpa när jag kommer till Sverige eller aahh allt förutom Mascaran som jag redan köpt , + har hittat en jättesöt väska hemma i sverige så hoppashoppas verkligen att den är kvar när jag är hemma !! 

    


Några Idéer ??

hejjsan , har precis vaknat och upptäckte att jag har hela huset för mejj själv ! rätt skönt ändå faktiskt :)
Ska vänta till dom andra kommer hem så ska vi äta lite frukost och så sen vid halv 2 ungefär så drar vi ner till staden för att kolla runt lite ska även posta mina vykort som jag skrev klart igår !
Får se om vi hinner till shoppingcentret (vilket jag hoppas) så ska jag försöka hitta ngn present till mamma och pappa , vet redan vad mamma ska få men de säger jag inte (a)
fast har ingen som helst aning vad pappa ska få :o så tänkte fråga er , vad kan man ge till en pappa ???!

  


27 Dresses

Detta får bli ssita inlägget för dagen , för er som inte vet är jag på andra sidan jordklotet så har lite andra tider än nidär hemma i sverige ;)

men vi kollade nyss på 27 dresses helt okej film de där faktiskt skulle helt klart kunna se den igen om de vore så :) lite utav en tjejfilm för er som inte sett den , så killar kanske inte är en film för er men att titta på den tillsammans med sin flickvän går helt klart hem !
 

sen har vi haft våran pratstund nu på kvällen om allt möjligt , vi började prata om övervikt och slutade på Jan Brink kanske inte alla som vet vem han är men Sveriges mest talangfulla dressyrryttare ja konversationer kan leda vartsomhelst ! :)





Ne om man skulle ta och sova lite nu , har inte bestämt mejj ännu om jag ska gå upp lite tidigare för att ta en morgon promenad på stranden imorgon , visst låter de härligt huh ? sen blir de stan imorgon oxå kanske lite shopping om vi har tiden för vi åker in lite senare imorgon typ runt 3 halv 4 så får se när affärerna stänger ;) Men puuss på er och Godnatt från mejj !



Blondin går till Läkare

En ung brunett kommer till doktorn och berättar att hon har ont precis överallt på kroppen. "Omöjligt!" sa doktorn, "Visa mig!"

Flickan tar sitt finger och trycker det mot sin panna och skriker av smärta. Sedan trycker hon sig på knät och skriker lika högt. Hon fortsätter att trycka på olika ställen på sin kropp och skriker lika högt var än hon trycker.

Till slut säger doktorn: "Du är ingen riktig brunett, va?"

"Nej, jag är egentligen blond!" svarar flickan.

"Jag tänkte väl det", säger doktorn. "Ditt finger är brutet".

___________________________________________________________


Vykort !

Nu är alla vykort klara för att skickas till släkt i Sverige hoppas nu att dom hinner fram innan jag kommer hem !




<3 !

Allt dåligt där hemma gör att man vill stanna här för evigt ...


Allt bra där hemma gör att man vill hem DIREKT !

saknar allt som jag älskar mest !

<3





StrandBilder



jag och Pilgrim














Vaken !

Precis vaknatoch solar skiner härligt ! idag har vi inte planerat ngt särskilt typ en hemmarsittardag och kanske hästarna sen vi får se ;) ska även försöka lägga upp bilderna från när vi var på stranden i förrgår skulle gjort de igår men de blev så sent ;) bättre sent än aldrig you know !


Outfit till Marlene och hennes ponny

Har gjort denna fina ljusblåa Outfit till Marlene Sundström och hennes Ponny Bounty :) visst skulle dom vara fina i den !






Vill ni oxå ha en Outfit gjord ? kommentera bara vilken färg och om du vill ha dressyr/hopp-Outfit :)




Rakt ner i brevlådan !

Kolla vad som damp ner i brevlådan idag TILL MEJJJ !!! :D älskar den !



Shopping !

idag har de varit en shopping dag ! inte helt fel de faktiskt ;) vi åkte ner till Yepoon och kollade runt lite och jag hittade faktiskt lite som en ny plånbok,vykort och mascara haha alltid bra att ha !

när vi kom hem så bytte vi om snabbt och gick in till emu park och lämnade filmerna sen så badade vi i havet på vägen hem riktigt skönt eftersom de har varit så varmt idag !




Dax att packa igen !

Ne om man skulle ta och packa väska igen. I morgon kommer Matilda och hämtar mig och hästen någon gång på förmiddagen. Så ska nog börja packa klart alla mina saker, Vet ju inte när jag kommer hem nästa gång ? Så vi får väl se när jag kan blogga nästa gång ? =)


HISS


Måste lägga in en HISS till Klings blåbärstårta <3 sjukt god ;P För er som inte smakat denna, ni har missat något !



The Hangover :)

 såg nyss the hangover ! haha asså gud vilken film alltså hur lyckats man med allt egentligen på 1 natt !!! tydligen gör dessa 2 killar de ;) en riktig häjdar film för sega kvällar värd att se helt enkelt nu ska man bara se 2an ! :D


DressyrOutfit

 




Springtur

skulle skrivit ett inlägg efter jag sprungit men ja var så trött att jag somnade direkt när ja kom hem igen ! så har sovit i 2 timmar xtra ungefär men de var otroligt skönt !

sen har man varit ute och sprungit på stranden var först inne i själva Emu Park (där jag bor) sen sprang jag stranden hem otroligt skönt ! och nu ska vi snart äta luktar väldigt gott så de blir nog ngt gott idag oxå :D sen efter maten kommer lite bilder från dagen upp :)


lite snabbt

Är precis påväg att ta på mejj lite ridkläder , nu har dom varit och hämtat hästarna för dagens uteritt till stranden och de är jättefint väder idag oxå så de blir ju alldeles perfekt ! men måste dra nu hejdå !


Sista inlägget nu !

Detta får bli de sista inlägget innan jag somnar för måste verkligen sova nu ska upp tidigt imorgon för då ska vi nämligen till stranden igen :D grymt roligt och vem vet vi kanske badar med hästarna denna gången , men mer får ni veta imorgon Godnatt på er ! :D


Flumigt !

Har precis kollat klart på MAMMA MIA  filmen och man blir lika glad och full med energi när man sett den ! väldigt bra och man blir väldigt sugen på att sjunga haha :)

Ni skulle sett oss alltså helt galna ! kan lägga upp videon imorgon llr ngt så får ni själva se :) ! bjuder på en annan bild så länge :)




Hiss !



Längesen man la in ngn hiss men nu kommer den :

Vet inte om jag hissat den förrut kan ha gjort de , men nu kommer den igen isf.
Måste hissa HÖÖKS Regnbågsfärgade f l ee c e T ä c k e + gr i mm a själv tycker jag att de är otroligt snyggt och lite charmigt för hur många skulle ha de egentligen om man tänker efter ? Ne så man blir lite ensam om de fast ändå inte , Ne men en solklar hiss och jag skulle själv kunna köpa de om jag hade pengar såklart :)






Grön/Brun-Outfit

 

En ny dag

Godmorgon bloggen ! har precis vaknat och ska snart äta l,ite frukost , idag är de ganska kasst väder så får se vad som händer , men vi ska ut till hästarna och sätta upp ngt staket ingen ridning idag rätt skönt för jag har ont i rumpan från igår (a) , men vi hörs snart ska äta nu :)


Vad tycker ni ?

Ska köpa ny bikini men vet inte om jag ska ha Vit eller Svart ? Vad tycker ni ?




27/6-1/7 :)

Förlåt för sjukt dålig uppdatering denna veckan ! Men har somsakt inte vart hemma !

Måndag : Vaknade 04,15. Så började vi gå hemmåt (Mot Ullervad) va hemma typ 06,00 hos mig så då satte jag och bella oss och åt frukost! Efter det packade jag klart allt! Sen vid 09.30 åkte jag ner till stallet och så vid 10 tiden kom matilda. Då packade vi in allt i bilen sen rullade bilen ut till Österäng. Efter en stund kom vi fram till en lite gård. Jag fick ett eget hus att bo i (lillhuset) (6 rum ett kök och toa) Väldigt litet ! Sen gick vi och tittade till hästaran och så fick jag hälsa lite på dom och så gick hon runt och visade mig lite överallt (stallet och det). Hon har 4 hästar : Ett simell sto ca 1,70 hög kanske som kallas sockan, och hon fick ett föl som är 11 veckor och 3 dagar. (Sjukt sött) se har hon en lite B-Ponny Bony, Sen har hon ett stort mörkbrunt sto Asta (Unghäst). Sen har hon även två hästar till fast inte hennes. En ganska stor brun valak Hyenan fast det är typ som hennes hon har honom typ på foder kan man säga. Sen hjälper hon en tjej med att rida in hennes häst. En söt D-Ponny skimell med mycket mörkgrå fläckar rätt söt faktist Ella heter hon. Sen har hon två inackorderade hästar. Så det är ganska mycket hästra där ute i skogen. Stallet va ganska stort det med, 9 boxar fanns det så och stora och många hagar också!  Sen började vi mocka gick väldigt fort faktiskt ! Sen tog vi in hästarna för det va så sjukt mycket blinningar och bromsar. (Äkliga djur) Sen började vi göra iordning Ella och gick ner med henne i ridhuset när vi va klara och Matilda började med att longera henne, så ganska bra ut =) Men är mycket jobb med att svänga och sånadär grunder men det kommer ;) Sen efter en liten stund hoppade jag upp och la mig på sadeln för att se om hon brydde sig men det gjorde hon inte =) (Duktig häst) Sen hoppade jag upp och satte mig vanligt i sadeln och så skrittade vi runt lite och tränade på att svänga och bromsa och sen fram igen. Gick riktigt bra ibland men hon tycker inte riktigt om bettet men det är ju en vanesak. Sen gick vi upp och hämtade Hyenan och Asta. Jag tog Hyenan och Matilda Asta. Blev lridning i ridhustet igen. Va fakiskt ganska svalt och gött där inne ;). Ja vi börjde ju som vanligt med att skritta fram hästarna sen började ja värma lite. Och gud vilken häst alltså den skulle jag lätt köpa om jag hade penger och han inte va så dyr. Han trampade på bara och gick stadigt och rörde sigt trevligt och minsta lilla man gjorde reagerade han på. Märkte tillexempel att jag tydligen satt lite snett. satt mer på vänster. (Inget jag märk av innan eller som någon sagt.) men han gick hela tiden och flyttade sig åt höger så när man väl satte sig rätt märkte man hur mycket dom kan reagera av att man sitter 1cm mer i sadeln men vänstsittben. Sen när Matilda va klar hade hon typ lite lektion för mig. Fan vad jag hittade bra känsla ibland alltså va riktigt kul ;) <3 Sen när vi va klara i stallet åkte vi och hämtade hennes pojkar på dagis. Hon har en son Teodor "Teo" som är 2 år, och sen Sebastian "Sebbe" som är 6 år. Sen åkte vi och handlade och efter det lagad vi mat blev lasagne och glass me hallon till efterrätt ;) Sen cillade vi ett tag sen helt plötsligt va kl typ 9 så då skulle Sebbe och Teo sova. efter att dom somnat gick vi ut och fodrade hästarna i hagarna sen gick vi in och tittade på tv (Johan Falk) och efter det gick jag ut till mitt hus och sov.

Tisdag: Gick upp ganska tidigt typ 9;) okej det är ju inte så jätte tidigt men tidigare än vad jag brukar gå upp ;) Så åt jag frukost medans Matilda va och lämnade Teo och Sebbe på dagis. Blev inte så mycket typ bara en smörgås. Sen när matilad va tillbaka vid 10 typ så gick vi ut och mockade och fixade färdigt stallet. Efter det åkte vi iväg till någon affär typ Mörk o sönder hete den ? Där köpte vi flughuvor till hästaran och lite nya saker till staketet. så när vi komm hem igen va det bara att traska ut och sätte upp tråd och sånt. Varmt va det men det gick riktigt fort mot vad det brukar gå ;) När vi va klara med det tog vi tag i Ella och gick ner och red lite på henne och tränade svänga bromsa. Mycket halter och sånt. Hon lyssnade faktiskt riktigt bra efter en stund :) Asta och Hyenan fick stå idag för hyenan hade trampat av sig en av sina framskor och är riktigt ömfotad så fick vänta på hovslagaren (ägares sambo) men han kom så sent på kvällen typ 9-10 någon gång så då orkade vi inte rida utan dom fick stå. sen va det bara in i duschen och sen sova.

Onsdag : Gick upp vid 8 typ och åt frukost med Matilda och barnen. Sen åkte vi och lämnade dom på dagis. När vi kom hem igen gick vi ut och fixade allt i stallet mockade och allt sånt sen hämtade vi Asta och Hyenan och borstade dom och fixade klart dom för en ridtur i skogen :) Jag tog Asta och Matilda Hyenan ;) Alltså gud vad den känndes konstigt att rida unghäst. Allting va så anorlunda mot att rida på ridskolehäst. Det va liksom minsta lilla så va det reaktion. Liksom tryckte man till lite med skänkeln så fick man reaktion direkt, liksom på ridskolehästarna får man sitta och sparka på för att det ska hända något. Så fast nekdelen med unghäst va ju att man måste hela tiden vara med på allt dom har ju inte riktigt koolll på alla saker och hjälper uten dom kan ju misstolka. Men det gick bra iallafall vi red i skogen på massa vägar och travade och galopperade ganska mycket. Så det va kul. Hästarna taggde på likte också så då blir det ju ännu roligare ;) När vi sen va tillbaka gick vi in och åt lite mat och sånt sen hämtade vi Sebbe och Teo på dagis och efter det åkte vi till stranden. Pratade lite med elin då också i typ 1 timme eller något sånt, och gud vad jag saknar henne alltså ! <3 Men hon kommer snart hem <3 efter staranden tog vi tag i Ella igen och idag travade vi lite också och hon gick jätte bra. Lyssnade kanon på bromsen sen är det ju svänga som hon behöver träna på men det kommer ;)ju mer vi tränar på det ;) Sen gick vi in och tittade lite på tv och så sen gick jag och sov!

Torsdag : (Min födelsedag) Vaknade av att det knackade på dörren så gick och öppnade och utanför stod Matilda, Sebbe och Teo och sjöng så juck jag en muffins med typ någon sprakande racket i. Sen gick vi in och åt frukost ;) Efter det blev det att åka och lämna Teo och Sebbe på dagis. Och när vi sen kom hem igen gjore vi som alla andra dagar klart stallet fört och sen tog vi in Ella och Matilda tömkörde henne ner i ridhuset. För hon kan kasta sig och stegra över i bland när hon inte vill längre. (Hon är inte van vid träns) Så hon tycker det är lite obehaglig när någon tar i tyglarna. Så hon tömkörde. Gick riktigt bra och svängde bra och lyssnade riktigt fint =) Undertiden gjorde jag i ordning Asta. Red lite lektion för Matilda. Gick rätt hyfsat okej faktisk för att vara andra gången jah satt på henne, Liksom hon vänjas med sadel och sånt i Augusti någon gång tror jag det va ? och 175hög typ. Liksom jag brukar ju rida på ganska små hästar (Liten häst) Så jag tyckte det gick rätt bara. Men jag kännde mig värkligen som en nybörjare! Tappade tackten och allt liksom men Matilda tyckte det så gra ut för att vara andra gången ;) Efter det gick vi upp och hämtade Hyenan red ett pass på honom också för Matilda. Han gick riktigt bra i början sen skulle jag ställa igenom honom och rida med bogen inanför spåret på en volt. Men det tyckte han inte riktigt utan han började bocka och stegra lite stället och va allmänt busig. Men tillslut gick han riktigt fint och bra! Sen skulle vi galoppera lite på mittvolten och det tyckte han va kul så blev lite skutt där i blan också. Men attans vad jag hittade bara kännsla alltså. RIKTIGT KUL ! Efter det va det bara att gå och packa iorning lite saker jag skulle ha med hem så kom pappa och hämtade mig. För vi skulle ha kalas för släckten så va tvungen att åka hem. När jag väl kom hem gick jag direkt in i duschen. sen kom bella och sara och alla andra släcktingar. Fick lite packet och sånt (pengar) så nu kan jag och elin snart åka till skara och köpa våra hjälmar :) <3 Sen åkte jag med hem till Bella och så tältade vi. Eller ja det slutade med att vi sov hos Bellas syster (Amanda) i hennes lägenhet i stan.

Fredag: Vaknade hos Bellas syster vid 10 typ sen åkte jag hem och somvanligt när jag är hemma så åker jag till stallet. Träffade Mona och dom där nere och det skulle komma en kille och titta på Corton. och det säg faktiskt riktigt bara ut i början men sen i traven va han halt ! så han kunde inte fortsätta. Jätte tråkigt för han gillade Corton! Men han skulle komma tillbaka någon annan dag när han är frisk igen =) Så han tyckte ändå att det va en intressant häst. Så det blir ingen ljuslingbacken terräng idag :/ Sen åkte jag hem och Sov en stund och sen smsa Eva så följde jag med henne ut i skogen på Alf. Hittade lite nya stigar och vägar som vi provade =) Så på söndag ska vi ta med oss lite slören ut och knyta upp så vi har lite vägar vi kan rida =)





To the Beach

vi red ju ner till stranden idag och jag hade twiggy :D sen följde även estii och rowen med jätekul var de och vi hade så himla roligt !
vi startade på en beach nära oss sen så fortsatte vi in på en annan strand som vi har utanför huset och red på den tills vi kom till staden där vi köpte fish & chips lite annorlunda men de var ganska gott ;)
vi red även ner till vattnet men twiggy och rowens häst tyckte de va lite läskigt först men sen så gick dom ner ! Sen så fick även jag bada lite eftersom Rowens häst Pilgrim skvätte ner hela mejj + Twiggy haha men ajaa jag torkade tillslut ;)
hur kul so helst var de och vi var borta rätt länge ändå , sen runt 5 (i våran tid)så red vi hem alla 4 helt trötta haha ;) sen på måndag ska vi kanske göra om de igen :D

de blev även lite kort idag oxå llr ganska många men jag lägger upp lite smakprov så får ni se resten imorgon för ska snart sova nu ;)




Nu blir de kvällens film -DEAR JOHN




Stranden !

Hejjsan ! är hemma efter en lång dag på stranden med hästarna ! har massa att berätta och massa bilder men ni ska få se en del hiih;) men innan jag börjar skriva om allt detta så ska jag gå och äta först ! så ni får updateN sen ! :)


Pearl Harbor !

såg just världens absolut bästa film någonsin ! tröttnar aldrig på den ! grymt bra varje gång har nog sett den iaf 10 gånger nu :o haha men bra är den !

 

Skön låt






Resultaten av pannbanden !





haha kan ni gissa vilken som är min ? :)


Outfit fixad ?



Rätt snyggt ändå :)

tänkte säga om de är ngn som vill ha en outfit gjord så är de bara att säga till så fixar jag en åt er !



Älskar dig mer än något annat !

                              



Happy Girl !

Nu är vi hemma från djurparken ! de var faktiskt roligare än vad jag trodde de skulle va ;) jag höll till och med en levande  K O A L A ! haha såååååå söt var den och jättemjuk ! :D sen mata jag kängurur och klappade även dom ! Har även massa bilder så tänkte lägga upp några här på bloggen sen ! för hinner inte nu för vi ska äta snart ;)

sen kommer även bilderna på pannbanden upp :) !


Mot djurparken !

Hejjsan !


nu är frukosten avklarad och jag ska snart gå och fixa mejj har lite bråttom idag igen :o vi ska nämligen till ngn djurpark här snart nära rockhampton och hålla i koalor och kängurur ! haha gulligt va ? tar med mejj kameran oxå så blir de massa kort som jag kan visa ! :)

sen ska nu ju även få se hur våra fina pannband blev ! :)

pusss så länge !


RSS 2.0