Älskar låten ! **Hollywood hills forever** ett ord : LYSSNA!





Dagens Klockrena Skratt !

Historia:  Jag skulle koppla upp datan i tv så att vi kunde kolla på film .

3 minuter innan säger jag ,* jadå de klarar jag ja är jätteteknisk !* 

Jag : ååhh här fanns ett hål (i datan)  där kanske kabeln passar *testar*

Nadine: asså Elin ! de är inget hål , de är en skruv !!!!!!

båda : hahahahahahhahahahaha

de bevisar ju hur teknisk jag är , ellerhur trött jag är hahah !



Rolig historia !

En dag var Sven ute och gick och såg sin kompis Olle komma åkande i en splitterny cab. 

Olle stannade vid Sven och visade upp ett stort smil, mycket nöjd med sin nya bil!

- Olle, var har du fått bilen ifrån? frågade Sven.

- Stina gav den till mig.

- Gav hon den till dig? Jag visste att hon gillade dig, men det här är ju löjligt!

-Så här var det, sa Olle. Vi var ute och åkte längs kustvägen mitt ute i ingenstans. 

Helt plötsligt kör Stina in på en lite skogsväg, stannar och kliver ur bilen. Sen kastade hon av sig alla kläderna och sa:

- Olle! Kom och ta det du vill ha!

Så jag tog bilen och åkte iväg!

-Du är smart, sa Sven, kläderna hade aldrig passat dig !





DressyrOutfit





Dagen !

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så va jag ensam här i huset imorse men när dom kom hem igen runt halv 11 så åt vi frukost och sedan var vi tvugna att fixa oss för då skulle vi in till Rockhampton för att shoppa lite ! hihi . vi svängde först in till en affär som hette spotlight där vi köpte grejjer för att göra pannbanden utav (a) sen fortsatte vi ner till stockland ett stort shoppingcenter ! as stort var de :D = as kul ! vi gick runt och titta massa sen så köpte jag body butter kokos ! luktar jättegott :) !  sen så gick vi runt lite till och kollade på kläder men hittade inga jättesnygga jag ville ha :/ sen så hittade jag en affär där dom hade snygga kläder men då räckte inte tiden till tyvärr :/ men de kommer fler tillfällen ! Köpte oxå en platttång (rosa) men lämna tillbaka den eftersom dom inte har samma el uttag som vi har i sverige så då funka den ju inte haha smart va ? !

Sen efter allt shoppande så åkte vi och åt på en thai resturang as gott var de ! fast man blev jättemätt efteråt ! tog ngn mat med chasewnötter och kyckling myyycket gott ! :D




''HomeMade''

tjenare ! är just nu i köket och försöker göra egna pannband ! dom blir faktiskt riktigt snygga för att vara ''homemade'' ska ta lite bilder på dom å ni kan få se de fina resultatet utav dom ! min är just nu klar men jag väntar på att nadine ska bli klar :)

tänkte ta och berätta om dagen i ett annat inlägg här snart :)




Guld&Svart








Sverige ! :/

Godmorgon ! inget vidare fint väder att vakna upp till direkt rätt blåsigt och ingen sol :// måste säga att jag saknar sverige nu ! vill hem lite och träffa alla igen ! speciellt min häst och pojkvännen och matilda ! :D fast de är ju bara 2 veckor kvar ! sen börjar sommarjobbet -.- usch skulle inte ha sommarjobbat denna sommar skulle börjat nästa år istället ;) ne nu ska jag sluta klaga och ta tag i mitt liv !


men iaf så har jag precis vaknt och jag är ensam här i huset haha rätt skönt ändå nadine är hos hästarna hon åkte dit vid 6 imorse :o så då låg jag och sov och hennes föräldrar är och tränar men dom kommer snart här vid halv 11 typ :)

onödigt inlägg men de får ni stå ut med , åsen en sak till bara , veckans blogg kommer snart att börja !


Älskar verkligen Sverige sakerna !







haha klockren !



At hooome !

kom precis hem så har duschat och fixat klart mejj ;o haha lät konstigt men berättar vad vi har gjort sen för nu ska vi äta sen kommer kanske filmen när jag hoppar calli upp ! så håll utkik ;)


**** **** ****



and do all over again....




Egna pannband ?

Hejjsan ! precis ätit frukost och ska snart fixa mejj lite för att sedan åka till stallet och rida igen , vi hade tänkt att rida ut lite igen haha och antagligen så rider jag twiggy :) men innan vi ska dit så ska vi köpa grejer så vi kan göra egna pannband får se hur de blir lägger ut lite bilder på dom när dom är klara och om vi gör dom idag :) men måste dra nu ! vi hörs när jag är hemma som är antagligen ikväll , eller morgon för er !



!




FunnyThings

 

 

 

 

Ett äkta make-supervaruhus öppnade nyligen där kvinnor kunde gå och välja en make bland många män. Det består av fem våningar, där männens positiva egenskaper ökade ju längre upp man kom.

Den enda regeln är, när du har öppnat dörren till en våning, MÅSTE du välja en man från den våningen, och inte från någon av våningarna längre ner, om du gick upp en våning kunde du inte gå tillbaka förutom för att lämna varuhuset och aldrig komma tillbaka igen.

Ett par väninnor gick till varuhuset för att hitta några äkta makar.

Första våningen:

På dörren satt en skylt som sa:

Dessa män har jobb och älskar barn.

Kvinnorna läste skylten och sa:

- Tja, det är bättre än att vara arbetslös och inte gilla barn, men undrar vad som finns längre upp?.

Så de gick en våning upp.

Andra våningen:

Skylten sa:

Dessa män har välbetalda jobb, älskar barn och

ser extremt bra ut.

- Hmmm, sa damerna, Men undrar vad som finns på nästa våning?

Tredje våningen:

Den här skylten sa:

Dessa män har välbetalda jobb, ser extremt bra ut, älskar barn och hjälper till med hushållsarbetet. Wow, sa kvinnorna, mycket frestande. Men det fanns en våning till så de gick högre upp.

Fjärde våningen:

Den här dörren hade en skylt där det stod:

Dessa män har välbetalda jobb, älskar barn, ser extremt bra ut, hjälper till med hushållsarbetet och är väldigt romantiskt lagda.

Oh, kära nån! utbrast kvinnorna, Tänk bara vad som måste finnas på nästa våning! Så de gick vidare

upp till den femte våningen.

Femte våningen:

Skylten på dörren sa:

Den här våningen är tom och finns bara

till för att bevisa att kvinnor är helt jävla omöjliga att behaga. utgången

finns till vänster, vi hoppas att ni ramlar i trapporna.

_______________________________________________________________________________________________

SÖT OUTFIT




Till er läsare !



Nå vad säger ni ?? ska vi köra igång med veckans blogg och att jag utser en vinnare varje vecka ?


Mer hästar

De blev hästarna idag ändå :) ovanligt eller huuur :o sen så red vi ut oxå haha ! jag red twiggy igen ! älskar den ponnyn as kul att rida ut med iaf pigg och glad ! vi red samma runda som i förrgår där stockarna fanns som vi såklart hoppade över ! hur kul som helst va längesen man hoppa ponny :) sen red vi runt där lite och galoppera å lite så sen så galoppera vi upp för en backe där iaf min häst hoppade över alla buskar haha gulligt ;)


Sen när vi kom hem nu så har vi inte gjort så mycket mer än att duschat och ätit , vi tänkte se en film oxå innan vi lägger oss och denna gången får de bli flicka fast första filmen åsen imorgon får de faktiskt bli ngn utan hästar !
men kanske lägger ut ngn hiss och diss sen ikväll blir de nog dagens humor oxå ! :D
 



ja vaknade tillslut !

Godmorgon ! råkade vakna sådär jättesent idag igen 20 i 12 haha klantigt men de va skönt ! idag händer inte så mycket vi ska ner och rida senare sen åsen får vi helt enkelt se vad som händer :)

vad ska ni göra idag då ??


Vitt och Silver ;)




Fattar ni vitsen ?

De var 3 vänner som var på skidsemseter tillsammans efter en lång utmattad dag i backen så skulle dom gå och lägga sig men de fanns bara 1 dubbelsäng men den fick dom dela på . När dom sedan vaknade sa den till vänster att den hade haft en konstig dröm

-jag drömde att ja blev avrunkad ?!
-de gjorde jag oxå !sa den till höger

den i mitten :

- konstigt ja drömde att jag åkte skidor ! haha :D




F A I L - H I D A L G O

sýnd eftersom de är en riktigt bra hästfilm !
vi kollade på den förrut och vi bara WTF ! haha kolla videon så fattar ni ;)




Mer humooooor !

haha ganska sant iaf !

HUR MAN IMPONERAR PÅ EN KVINNA:

Ge henne vin, överraska henne, ring henne, ge henne komplimanger, krama henne, ta ut henne på restaurang, håll om henne, gå ut och handla med henne, le åt henne, skratta med henne, gråt med henne, ge henne smycken, kela med henne, köp blommor åt henne, håll hennes hand, skriv kärleksbrev till henne, lyssna på henne, åk till månen och tillbaka för henne.

HUR MAN IMPONERAR PÅ EN MAN: 

Kom naken. ta med dig öl.

____________________________________________________________

förresten gillar ni att jag lägger upp några sånna här ibland ?


Bra hoppövning

Vi hade den på en hopplektion en gång och då var de 4 hinder rakt på medellinjen och man ska rida som serpentiner bara att de är ngt i vägen man ska hoppa över , och de hjälper ryttaren att kunna kordigera mellan sina egna hjälper och sammtidigt lösgörande för hästen eftersom Du som ryttare måste ställa och böja och byta galopp och sådant !

tycker själv att den är bra och man måste hela tiden vara vaken på vad som händer annars går de fel . Så testa gärna ! Den är ju mest till som hjälp för hästar som är lte ''dåliga'' på att bya galopp och även dom som har ''svaga'' hjälper .
 mobba inte min skiss men den blevsom den blev ;)





Här kommer bilderna inte så många men , ska försöka lägga upp videon oxå !



de va visst bara 2 haha men ajaa de klarar ni er på , och javet att min fot åkte lite långt in i stigbygeln ;/


Ridtur !

Idag blev de stallet , råkade sova liiiiiite för länge wooops ! men ajaa till en början var de sol och väldigt skönt fast de blåste lite och mulnade på så vi bestämde att vi inte skulle rida till stranden idag ;/ men vi ska ta de en annan dag när de är varmare ute ! :)

men istället så red vi först i paddocken där vi hoppade lite jag fick rida Calli oxå Nadines häst (hon som jag bor hos) och hoppade lite med henne istället för twiggy och de gick faktiskt rätt bra hon va väldigt taggad och ville inte riktigt vara still haha ! men vi hoppa 90cm iaf för att vara första gången är jag nöjd ! har även lite bilder och 1 film jag kan visa er ;)

Sen så red vi ut en sväng fast då hade jag twiggy igen :D och hon är så himla rolig att rida ut med och är alltid pigg och glad åsen är så himla söt oxå ! hihihi :)

men nu ska vi gå och öppna våran kokosnöt sen kommer lite före och efter bilder + lite hästbilder oxå ! :)

calli :)


Vandring

Igår efter stallet (8-9) åkte jag och min kompis Sara ut till våran kompis Bella i Odensåker. Vi hade bestämmt att vi skulle vandra från henne hem till oss under en natt ;) typ 2 mil att gå mitt ute i ingenstans ;) Sen skulle vi typ tälta var planen men så blev det inte för Bella skulle fixa ett tält men sen glömde hon det så stod vi där kl 9 på kvällen mitt ute i skogen utan ett tält ;) Men vi började gå ändå och vi gick och vi gick när vi va typ halvvägs så stannade vi för att (sova) och så grillade vi och massa kul sen kom några kompisar och så hittade vi på lite alltmöjlit ;) Sen drog dom hem vid typ 1-2 någon gång och då tog vi våra täcken och gick och la oss på ett fäääält med typ gräs ? och fy... vad kalt det blev !!! trode f.n jag skulle dö ett tag! Men vi överlevde men kalt va det! Så vi sov typ 2 timmar utlängstmed en stor väg xD Hehe ja så störa är vi ;) sen vid typ halv 5 började vi gå igen och så var vi hemma typ vid 6-halv7 ;) Men nu måste jag dra! Är inte hemma nu på några dagar men hoppas Elin bloggar ! Men ska försöka att blogga lite ändå men vi får se vad jag hinner ;)


Visning av Ziggan.

Hej =) Igår började jag dagen med att åka ner till stallet vid 10 för att visa Ziggan för en familj från Mölltorp. Det var en mamma som ville ha henne och börja kommaigång med ridningen igen och ville ha en lugn och trevlig häst. Hon ville häller inte ha en super pigg häst eftersom att hon mest ville rida i skogen och lunka. Så Ziggan är ju en perfekt häst ! Snäll att göra iordning och pyssssla med. Hon älskar att bli ompyssslad ;) Sen är hon ju snäll att rida på liksom ingen som bråkar i förstahand! (Om något blir jobbigt kan hon sparka lite med bakbenen, Men inget farligt eller elakt !) Mamman hade även två lite äldre barn med sig som även dom hade egna hästar och var riktigt hästkunniga så det känndes riktigt bar =) Dom tyckte även jätte mycket om Ziggan så det skulle vara super kul om hon fick komma till dom och ha det bra =) <3. Ridningen gick jätte bar och hon och på riktigt fint och bra så det var jätte kul =). När dom sedan åkt hem så drog jag Eva och Magnus till donken och åt mat =) Var super hungrig! Sen blev det åka direkt till stallet igen och visa ziggan igen för några från trollhättan ;) Ziggan var dock väldigt trött när vi skulle rida så hon gick och småbarnsla sig hela tiden och ville INTE vara med längre ! Så det var väldigt tråkigta att det skulle bli så /= För även dom gillade henne ! Men somsakt vi får se vart hon hamnar ? Efter det red vi ut en sväng Stina på Degen och jag på Alf sen körde även Eva Daisy =) Gick faktiskt riktigt bara xD <3


hade inget att göra , nå vad tycks ? :)



fråga mejj inte vrf texten kom där men ajaa den får väll vara där då ;)

// elin

Ponnysar ♥


Harry


Cowboy


Twiggy♥


Harry !


cowboy&twiggy


Ni slipper mejj inte än !

Hejjsan nu är ja tillbka igen ! ja precis ni slipper mejj inte bara för att ja är i Australien men de hoppas jag att ni inte vill heller ?? 

Vi har nyss sett R E D   R  I D I N G   H OO D  och den var lika bra som vanligt ! Konstigt nog fanns den inte att hyra men som tur var had ejag den på datan som vi koppla in i tvn how good is that huh ? ! haha :)
 


Men vi har ju inte bara kollat på film utan även varit på ''hästutställning'' med sånna där jättesmå hästar huuuur söta som helst !!! :o funderar starkt på att ha en som en hund alltså! Tyvärr så tog jag inte några bilder javet skäms på mejj (a) men jag har lite andra bilder på dom oxå sen ska ni få se massa andra ponnybilder :D hihi !

sen innan vi åt och kollade på filmen så vasr vi ute och sprang och hyrde några filmer vi ska titta på ! åsen imorgon så ska vi rida/bada på stranden med hästarna !!! :D läääängtaaaarrr !




Dagen !

Ja idag har vart en lång dag ! Började med att rida ut i skogen med malin. Red på Wilma. Gick faktiskt otroligt bra ! Hon var mjuk och fin och fick stadigt ! Men eftersom att vi red i skogen blev det ju inte så jätte mycket krav utan prio 1 var att inte snubbla på alla stenar och grenar efter som att hon inte har så jätte bra koll på sina ben så! Men det är bra att dom får lära sig att lyfta på bena eftersom att vi inte har så jätte bra hage. (Mycket sten och hållllor) När vi kom tillbaka till stallet ringde Stina och ville att jag skulle följa med henne och Eva ut i skogen. Så då var det bara att ta och gå upp och göra iordning nästa häst ! Så det blev även en tur på Alf i skogen men Stina på Deggen och Eva på Ziggan =) Alf gick faktiskt riktigt bra han med men även han behöver träna på att lyfta på föttera ! Sen va kl typ 8 halv 9 något sånt så då åkte jag hem. Skulle packa fördigt allt inför Måndag va planen men så blev det inte ! Utan när kl va ca halv 10 smsa Eva att det skulle komma några och titta på Ziggan och var i Skara så dom var snart här! Så då skulle jag visa Ziggan för Eva hade drukigt så hon ville inte riktigt hoppa upp och rida! Men jag tog min cykel igen och åkte ner och visade Ziggan (Skrittade och travade barbacka, Dom ville typ bara se så hon kunde gå ordentligt och hur hon rörde sig) Men dom var jätte intresserade av henne så dom kanske köper henne ? Fast det kommer två och tittar på henne i morgon också så vi får se vad det blir ? (Hemmet är ju somsakt viktigast) Sen på Måndag kommer det en till och tittar på henne! Så vi får se vad som känns bäst för oss (Eva) och hästen? Så nu blir det att visa häst i morgon och sen får vi se om det blir Eva eller Stina som visar på Måndag då jag inte är hemme annars skulle jag visat henne! (Igentligen skulle Elin visa henne eftersom att hon red henne så jävla bra men eftersom att hon nu lämnade oss och åkte tilla Australien så fick jag visa henne.) Så i början av nästa vecka så flyttar hon nog hem till någon ny ägare om allt går som planerat. Sen har även Evas andra häst Zia åkt hem till sin ägere då inte Eva ägde henne /= Och nu ville hon ha hem henne så nu har vi (hon) bara Alf kvar sen Ylvas Deggen, Men skulle eventullt komma lite nya hästar att jobba med så det blir bra ! Men ska ta och packa det allra sista sen blir det sov dax så man orkar visa Ziggan i morgon vid 8 ;)


Kommer sakna dig Ziggan! Hoppas du kommer till en mycket bra familj som älskar dig ! <3 (Elins bild)

Packning klar ! Stallet nästa !!

Sådär nu är nästan allt packat tills måndag, bara lite småsaker kvar att lägga ner =) Men det fixara jag typ i kväll =) Nu blir det iallafall att åka till stalelt och rida en sväng =) Skriver mer om hur det gått när jag kommer hem i kväll =D Ha det bäst så länge !! <3

............................................................................................................






Blondin på cirkus !

En man uppträdde på cirkus med en levande krokodil. 

Avslutningen av numret var en riktig rysare. Han drog ner gylfen och tog fram sin stolthet och placerade den mitt i gapet på krokodilen. Så stängde han krokodilens käft och stod alldeles stilla, publiken var dödstyst. 

Efter ungefär en minut tog han fram en liten gummiklubba, gav krokodilen ett kraftigt slag i skallen och då öppnade denne gapet. 

Mannen kunde dra ut sin stolthet igen, helt oskadad. Publiken jublade och var lättad. 

Då säger mannen att han erbjuder 10.000 kr till den i publiken som vågar göra om samma sak. Dödstyst i publiken, ingen vågar ställa upp. 

Då räcker en blondin på första bänk upp handen. 

- Jag kan prova, om du lovar att inte slå mig så hårt med den där klubban!


Om dagen

Hejjsan ! nu har vi precis ätit och duschat !

vi va ju och red idag och de gick väll ganska bra red först en liten ponny som hette cowboy huuur söt somhelst ! men honom red ja inte så länge på för han var jättekonstig att rida på ;o så bytte till Twiggy igen :D hon var mycket roligare ! vi red ut lite oxå och hon tyckte de va jätteskojj och bara ville springa/galoppera ! haha vi hitta även lite stockar som vi såklart hoppade över hur kul som helst och den ponnyn tyckte de va skit´skojj att hoppa och var taggad hela rundturen sen :D
har lite bilder jag tänkte lägga upp här sen ;)

imorgon blir de att gå upp vid 4 :o och då är klockan i sverige typ 22-23,00 typ :o men vi ska till ngn utställning med minihästar och då blir de bilder !! :D men lägger in ngt inlägg sen puuss så länge !


Midsommar !

Idag åkte vi till Farmor och Farfar i Sandhem för att fira midsommar =) när vi kom fram åt vi mat sedan gjorde jag och min syster midsommarkransar och efter det gick vi ner till stranden där det va dans och aktiviteter =) När allt va slut började vi gå tillbaka och sen hände inte så mycket det blev typ bara lite kubb spel och luftgevär (Där jag som vanligt vann (: ) Sen va det typ dax att åka hem igen. Så kom hem typ för en timme sedan. Men va nere i Stallet för en liten stund sedan för att kolla över lite saker som jag sak ha med mig och packade ner lite och så. Kände att det va lika bra att börja lite för i morgon ska jag rida först med Malin vid 3 sen senare på kvällen blir det en sväng med Stina =) Så har ganska fullt upp sen på söndag ska jag vandra med Bella och Sara. Så då hinner jag inte packa! Sen på måndag morgon åker jag, så måste typ ha allt klart i morgon! Men vi hörs i morgon ska fortsätta packa lite nu =) Men vi hörs i morgon =)









Godnatt !

Nu blir de de sista inlägget från mejj , ska sova nu tänkte jag klockan är väll snart halv 2 på natten ;o hihi !
men imorgon blir de lite sovmorgon till halv 11 ungefär (skönt) sen är de morgondopp i havet kommer vara sviiiinkallt ! men de ska göras !!!!

Sen blir de upp till hästarna och rida ! wihooo men mer om de imorgon PussGodnatt !

 

Natthumor ! ( jaa de är natt här iaf )

Tre vänner hade en god vän som hette Jonas och han var en evig optimist. Varje gång det hände något illa så sa han ’’Det kunde ha varit värre’’ Hans vänner irriterade sig otroligt mycket på detta, så de hittade på en historia så hemsk att inte ens Jonas skulle kunna säga att "Det kunde ha varit värre". 

Så nästa dag, när vännerna hade bestämt att spela golf, så kom endast två av vännerna dit. 

Jonas frågade, 

- var är är Ulf? 

Då sa en av hans vänner, 

- Har du inte hört? Igår så fann Ulf hans fru i säng med en annan man, Ulf sköt dem båda och sen sig själv. 

Jonas svarade, 

- Ja, men det kunde ha varit värre! 

Båda hans vänner sa med en mun, 

- Hur fan skulle det kunnat vara värre? Din bästa vän sköt sig ju själv precis! 

Jonas svarade, 

- Om det hade varit för två dagar sen så skulle jag vara död nu!
__________________________________________________________________


kvinnan är otrogen

En man stod och lagade frukost åt sin fru när han grabbade tag i hennes 

rumpa och sa,

- Om du såg till att få den här lite fastare skulle vi kunna göra oss 

av med din gördel. 

Hans fru blev extremt förolämpad av utspelet, men bestämde sig för att 

inte säga någonting. Morgonen därpå upprepades proceduren, men denna gång gällde det fruns bröst, 

- Om du såg till att få de här lite fastare skulle vi kunna göra oss av med din bh, sa mannen. 

Denna gång blev frun så förbannad att hon inte kunde hålla tyst, så hon grabbade tag mellan benen på sin man och sa, 

- Om du såg till att få den här lite fastare skulle vi kunna göra oss 

av med både brevbäraren, trädgårdsmästaren, grannen och din bror!



F I L M



nu har vi precis kollat klart på flicka 2 en hästfilm den oxå menmen vad gör man inte bara för att man gillar hästar ! Vi som har sett ettan ka ju lungt säga att 2an söööööööög ! usch vem kallar en arab för mustang och byter häst mitt i filmen :o liksom hallå ????? de märker ju vem som helst när man tittar på den :o
ajaa trots några missar i filmen så kunde man iaf titta på den ;)

Men ni kan ju kolla på den och säga vad ni tycker !


Saknar Min HÄST ! ♥









V Ä R L D E N S   B Ä S T A !
   ♥







HÄ S T SA K E R




Pannbandet får ni se när ja provar de på Lady Mary :D



Hästshopping !

hejjsan ! har precis duschat och tagit på mejj pyjamasen , konstigt att ta på sig pyjamas när de är mitt på dagen i sverige ;o haha men man vänjer sig nig ;)

idag har de hänt lite mer saker än igår till exempel så var jag med henne till skolan och fick se lite vad dom gjorde och så , och visste ni att deras lektioner är 1timma och 45minuter långa !!!!! höll på att somna flera gånger under lektionen ! . sen så var alla så nyfikna på att jag var svensk och ville gärna att jag skulle prata svenska haha fast de gjorde jag inte (a)

Efter skolan så gick vi till ngn hästbutikför att kolla om dom hade ngt roligt och jag hittade lite iaf tex ett nytt pannband , lädersporremmar och lakrits till häst ska testa om lady mary gillar sådant :D sen fick hon ett nytt fint pannband som skiljer sig lite från mängden kan man säga ;) men jag lägger upp allt på bild här i bloggen snart !

sen så hade ja tänkt att lägga upp bilderna jag tagit men bara OM NI VILL DET ?? isf KOMMENTERA !

hej så länge !

 siggan :)


back to school

Känner för att lägga in ett inlägg nu igen ! Men som sagt idag har de varit en ny dag och med nya roligheter ! vi var iväg till stallet idag igen men denna gången red vi oxå ! super kul var de vi red ut lite eller i en hage som var hur stor som helst verkligen ! med massa träd och annat så de va ungefär som att rida i skogen och att rida runt allt tog 45 minuterså då kan ni fatta att hagen är stor ! :o

men red en liten ponny tror de va C-ponny som hette twiggy otroligt söt var hon och de va super att rida ponny igen ! brukar ju inte göra de så ofta längre som ni kanske förstår ;) Sen så har jag massa bilder att visa er men dom får ni allt vänta lite till på ! hi hi !

imorgon hinner vi inte rida för vi ska till skolan ;o jaa ja ville se hur dom har de i skolan oxå såklart ! åsen är de deras sista skoldag oxå , men istället för att rida så blire HORSELAND de är en stor hästbutik som våran HÖÖKS kan man säga ;) så får vi se vad man kommer hem med för ngt i kassen ;)


juste ja vi har även badat i havet idag oxå ! lite kallt med vattnet här är mycket varmare än i sjön i sverige ;)

men vi hörs nog lite imorgon måste sova nu ska upp tidigt ! godnatt på er !

//Elin

Tjooolahopp !

hallå , nu bloggar jag från mitt rum i australien ! kan inte fatta att jag är här nu känns så overkligt fast ändå verkligt ! klockan är kvart över 10 på kvällen här och vi har precis sett klart på horse whisperer eller ja somnade i mitten av filmen och vakna till slutet :D typiskt mejj !
men idag har vi inte gjort så mycket mer än att flyga till rockhampton (där hon bor) sen har vi även varit och hälsat på hennes hästar och alla andra hästar som är där ! jättesöta ponnyer finns de där ! och imorgon blir de våran första ridtur längtar så till den ! har även tagit kort och så och de blir ännu fler imorgon ska lägga upp dom här när ja laddat över dom ! :D

men ni får ha de bäst för nu ska jag sova ! godnatt !

VIKTIGT !!!

Snälla ni HJÄLP till att sprida vidare !!
Nu har det det hänt IGEN det har  gått in okända människor i hagarna hos hästarna med kniv och skärt dom MYCKET illa ! Senast hände det i Rystad (Lidköping) så allt häst folk ha koolllll på era hästar ! Det är även en liten kalv som råkat ut för detta så ha koll på alla era djur men framförallt HÄSTARNA eftrsom att det hänt förut !! Så sprid vidare till alla ni känner !  Prata med alla ni känner för det får inte hända igen !!



Känns lite obehagligt när det är så nära liksom 5mil bara /= Tycker värkligen synd om dom som har drabbats pågrund av att några idiotter inte kan låta våra bästa vänner vara i fred när dom är ute ! Liksom hur svårt kan det vara att låta folks saker vara ifred !! Om du tycekr som jag och många andra att detta är helt sjukt att man inte kan lämna sin häst i hagen utan att vara oroligt för att någon ska komma in i hagen med kniv och skade den visa det då genom att sprida vidare denna information!!
Hoppas det inte händer igen !!


HISS


I dag blir det en stor hiss till John Whitaker byxorna =) Sjukt snygga <3 Har inga själv men har hört vissa som har dom som säger att dom är sköna också =) Så blir kanske att försöka lura med pappa till Skara i sommar =)



Sen blir det en Hiss till John Whitaker hjälmen också så klart =) Sjukt snygg den också ! Och den passar lika bra till hoppning som dressyr vilket är väldigt bra =) ska försöka köpa mig en efter sommaren när jag har lite pengar =)






Svart Q Guld




Om mig ;) :

Hej =) Tänkte berätta lite mer om mig : Ja som ni säker redan vet så heter jag Matilda och bor i Mariestad (Ullervad) så har inte alls långt till stallet =) Jag är i stallet varje dag (med Elin) så blir bara hästar på fritiden =) Jag har ridit sedan jag var 6år på Mariestadsridklubb =) Men min mamma hade häst när jag var liten så red lite på den =) Men efter att den dog (34år) gammal så började jag på ridskolan där jag fortfarande är kvar =) När jag var mindre va jag även skötare på Holiday men blev sedan på Parant om jag inte minns fel ? Sedan slutade jag som skötare då jag hade (har) en kompis som hade sex hästar så jag hjälpte henne jätte mycket med hennes hästar och red även på en av hennes ponnysar! En c-ponny fux med pläs så sjukt söt va han Plexi =) Red hos henne några år men slutade sedan hos henne och började rida mer på ridskolan igen och blev årselev ;) Som jag nu har vart i snart 3 år =) Sen har jag en häst (Noblesse <3 )som jag skulle träna mycket med och åka ut och tävla på i vår/sommar/höst va meningen men så blev det inte uten hon blev tyvärr skadad och är fortfarande inte helt frisk efter 9månaders vila /= Men förhoppnings viss fult frisk efter sommaren <3 Men under tiden som Noblesse var skadad så red jag Nicki som det gick ganska bra på faktiskt =) och framförallt när vi hoppade =) så skulle hoppa med henne på torsdag men får se om det blir så eftersom att hon kom in från hagen med en stor lårkaka ! så det lite tråkigt att det alltid måste hända något /= men sånt är livet !


Jag och nicki terrängträning 5 Maj 2011 =)


Bellas söta ponny Plexi som jag red =) <3

Hittat rätt !

Sådär nu har jag hittat min gate där mitt plan ska avgå fast de är ju om 1 och enhalvtimme ungefär så lär får sitta här en stund , och då kan jag lika gärna passa på att blogga lite eftersom jag tycker de är så roligt och måste säga att jag älskar era kommentarer ! så fortsätt så !
Ne ska försöka hitta ngt vettigt att blogga om , tex kan jag passa på att dissa att sova i flygplan ! så oerhört obekvämt och trångt ne sov kanske 3 timmar utav 10 så är as trött , fast de får jag ta igen ikväll istället ;)
 

ooohhh längtar massa nu ! vill ju se hur hon bor , kan även ta lite kort på hur hon bor så får ni se hur jag ska bo dom kommande 3 veckorna ! men återkommer med lite mera inlägg sen :)

 

Från HongKOng

Hejjsan ! Just nu bloggar jag från hongkongs flygplats sitter och väntar på att min gate till flighten ska komma upp på tv:n men den verkar inte göra de ;o ajaa de är typ 3 timmar kvar tills jag ska åka så de är ju ganska lungt än så länge :)


har varit en rolig resa faktiskt och inte så jättesvårt som jag trodde de skulle vara utan hittills har jag hittat rätt flyg och vart jag ska vara haha bra va ? :)  Imorgon (för er ) så är jag i Australien helt sjuukt att de var ett år sedan jag bestämde att ja skulle åka dit haha !
får se om de kanske blir ngt blogginlägg där nere sen beror på om jag hittar ngt internet för just nu ''lånar'' ja flygplatsens hihi :) 
men måste dra nu hörs kanske sen !

BTW : för er som undrar så har jag åkt själv på denna resa men ja ska ju som sagt till min barndomskompis där nere :)


Matilda

Hej =) Det är jag som är Matilda som Elin har pratat lite om här på bloggen =) Som ni säkert vet så är det jag som ska blogga så mycket jag kan nu när Elin är i Australien och har det bra ;) Så ska försöka hålla er uppdaterade så mycket jag bara kan och har ni några frågor va inte rädda för att fråga det då för jag svara gärna på era frågor =D Kram

Tidinställt !

Antagligen sitter jag på planet påväg mot helsingfors nu ;) eftersom planet avgår 13,00 från göteborg !

ska försöka plugga på alla flygplatser smart som man är har man ju kartor haha kan behövas !  sen när ja väl sitter på planet i helsingfors påväg mot hongkong så har jag drygt 10 timmar på mejj att plugga men då blir de även film och sova ! :)

hoppas ni här hemma har de bra ! och jag ska ha de superbra , när de finns tid över så kommer även jag slänga upp ett litet inlägg så ni får se hur jag har de !

puuss så länge !  


snart där !

Såsär nu har jag kollat mitt bagage en sista gång och även flygtiderna , dom har inteändrats så mycket som tur är !
och snart ska vi rulla iväg mot landvetter ! är förtillfället sjuuukt nervös men ´de ska nog gå bra ! :)
helt ofattbart hade inte ens vågat tänka mejj detta för ett år sedan (då resan bestämdes) att jag skulle få göra ngt sådant här ! Och imorgon är jag i Australien OMG ! haha sjukt roligt ska de bli ;)

och såklart blir de ridning där ska få rida en så kallad Brumby de är en australiensk vildhäst i 3 veckor hur kul som helst ju ! :D men n måste jag kila vi hörs så fort jag kommer hem igen !

men glöm inte att titta in i bloggen ändå för den kommer fortfarande vara uppdaterad av matilda !


Har ni nån gång känt såhär ?? jag gör de just nu <3

                                                  

stooooor....

  till popcorn ! älskar popcorn äter de typ hela tiden och de är mycket godare än godis (förutom ahlgrens bilar) + att de inte är alls så mycket fett i lixom nyttigt godis ! as bra eller helt nyttigt är de inte men nyttigare än vanligt godis ! åsen är de supergott ! :)


sista natten hemma !

Hemma från martin nu (L) och de är sista natten hemma i min säng på 3 veckor !! är sjuukt taggas men samtidigt kommer jag sakna alla här hemma sen är ja liiite rädd att ja hamnar på fel flyg eller missar ngt :o haha men ska inte tänka mer på de nu ;)
Innan jag åkte hem så tog jag en sväng till stallet för att säga hejdå till min älskade vita häst ! och denna gången var hon väldigt vit (duscha henne igår) haha :) Ne nu måste jag snart sova ;/ kanske hinner med ngt litet inlägg innan jag åker imorgon , sen får matilda ta hand om bloggen åt mejj , men vem vet jag kanske slänger in ngt inlägg därborta ! :D


Bucas-regntäcke , rött och samaragdgrön

                                               
                     

Svar på frågestunden !


1. Vilka bloggar följer du? :)
*svar: dom jag följer flitigt är linnéas , kissies och nicholai's blogg ;)






2. gör du designer åt andra? :)
*svar: de kan jag göra , fast jag gör headers bättre ;) 




3. Vilken ridskolehäst gillar du mäst förutom LM? :)
*svar: ojjdå har ingen ja direkt gillar mer förutom henne , men om ja är tvungen att välja så skulle jag ta Parant !




4. Vad tkr du är roligast hoppning/Dressyr/terräng? :)
*svar : ojjdå de va en svår en , jag tycker alla 3 är lika roliga , hoppning har jag hållt på med längst dressyren har blivit bra nu i slutet , fast jag måste nog säga att Terrängen är roligast !! och de bästa med de är att de är alla 3 dicipliner i den !  





5. Vad ska du göra i Australien ?
*svar: jag ska ner och träffa min gamla barndomskompis som jag bodde med i Lidköping , så ska hälsa på henne i 3 veckor :)

Dagens Låt -lyssna och njut :)


Äntligen KLAR !

Nu är allt packat och klart och tror unte jag glömt ngt tills imorrn (hoppas jag)  ! Ska snart åka iväg och säga hejdå till pojkvännen och sen ikväll kanske jag åker ut till stallet bara för att säga hejå till matilda och LadyMary kommer sakna dom sjuuuukt mycket !!

men man får tänka på allt roligt jag kommer ha där borta oxå ! 

ska se om jag kan blogga lite därborta oxå men de kommer nog inte bli så mycket , men bara lugn jag låter matilda få ta över denna blogg i 3 veckor framöver så ingen bloggtorka kommer bli !
jag gör även lite tidinställda :)

ne nu måste jag fortsätta fixa mejj bloggar senare ikväll när jag är hemma och under dagen kommer även tidinställda upp !


JUST NU PÅ HÖÖKS !



HÖÖKS " HÖÖKS! HÖÖKS ! HÖÖKS ! HÖÖKS ! HÖÖKS ! HÖÖKS ! HÖÖKS ! HÖÖKS ! HÖÖKS ! HÖÖKS ! HÖÖKS !



Glöm inte !

Glöm inte frågestunden !! sista chansen nu !!!!  direktlänk till inlägget ---> http://elinriggmyr.blogg.se/2011/june/nu-tycker-ja-vi-kor-en-fragestund-ni-fragar.html 


Här kommer bilderna på mejj & Siggan !











javet att hon går bakom lod , men de var bara vid detta tillfälle och kan säga att ja inte höll i henne någonting !

Älskar denna bild !! :D

vill bara säga att hon är före detta travare och även startat trav jättetrevlig tjej att hålla på och rida hur mysig som helst , den enda svaga punkten är galoppen men vi har fått fram henne i lina än så länge men till rätt ryttare kan hon komma långt inom dressyren hon har fina steg och går utmärkt i form i både skritt och trav !
Hon är oxå till Salu är ni intresserade så kontakta mejj så kan jag lämna lite mer information ;)

Nu är snart resväskan färdigpackad ! Sen har jag med mejj mina allra närmsta vänner !



*LadyMary
*Matilda
*Martin
*Australien
*Jaaag !


ELIN HISSAR !





A H L G R E N S B I L A R !

världens bästa godis (efter choklad) hur gott som helst sen finns de ju massa olika smaker oxå men jag föredrar originalet fast lakrits/salta dom är oxå rätt goda !

V A D   Ä R    E R A T   F A V O R I T    G O D I S ?? 


Sista Natten = G R Y M !

Sista natten med gänget igår var as gryymt ! ångrar inte att jag åkte dit :)

vår buss gick från skolan vid 3 sen så åkte en trött men taggad buss mot skara sommarland , de va rätt regnigt väder men sen blev de sol resten av dagen så de va ju tur ! träffade massa olika roligt folk bland annat as snygga killar ! *blink* haha menmen se men inte röra brukar man säga ju !
Jag och Cassie (hon jag va där med) gick runt och spande lite och se om vi hitta några roliga attraktioner för de va inte väder för att bada så sådant blev de inte ;)
men vi hitta några bland annat tranan trodde seriöst att ja skulle dö usch den va rolig fast as äcklig :o
(jag&Ida)
sen så framåt kvällen så va de massa discon eller 2 stycken både inomhus & utomhus vi gick runt där lite och först var vi inne eftersom vi frös så mycket sen blev de värsta bastun där inne så vi gick ut hela tiden sen träffa vi Martin och gick runt med han och hans kompisar ! :D

sen så vid 1 var vi tvygna att åka hem , men de va sjukt roligt ändå !

detta var lungt den roligaste åkattraktionen och ruschbanan oxå !


Jag&Cassie


sista natten mé gänget ! hörs ikväll !


Klassen i 7an !



Sista chansen ...

Sista Chansen till  så passa på att fråga massa nu ! ja åker ju om 3 dagar så den avslutas lördag kväll !

S O MM A R L O V !

Hemma efter skolavslutningen ! de känns riktigt skönt att äntligen sluta men vill inte lämna skolan eller klassen så sjukt härliga allihopa verkligen ! Så kommer sakna dom !
Betygen vi fick va inte så tokiga ändå mina var rätt bra nästan alla VG iaf så är rätt nöjd ! :)

Konstigt de kommer kännas att börja på gymnasiet sen visst jag kommer stanna kvar här i mariestad och säkert träffa massa som jag känner och förhoppningsvis lära känna lite nytt folk , men de kommer ändå kännas lite trist men vad ska man göra man kan ju inte stanna kvar här huur länge som helst heller !

Ne nu måste vi blicka framåt ikväll väntar ju Sommarland och sista natten med gänget ! måste börja fixa mejj för de snart puuss så länge !

 


Allt möjligt !

hejjsan förlåt för dålig uppdatering men jag har faktiskt hållt på och grejjat med bloggen som ni kanske ser ?? designen är ändrad igen , den blev väll inte helt perfekt och headerna blev väll sådär men annars så är jag nöjd , de där andra får jag be ngn annan fixa till ;)

va ute och red idag oxå väldigt varmt må ja säga men annars rätt skönt ! Red Siggan igen otrolig härlig häst är hon ! Hon som äger henne filmade lite och tog även massa kort men jag har inte fått dom än men så fort jag får dom så ska ni få se dom här ! jag tränade lite på skänkelvikning och sådana grejjer och ställning och böjning , och vilken förbättring de har blivit nu har hon blivit mycket starkare och orkar mer ! :) vi körde även lite galopp på linan och tillslut så galoppera hon så himla glad ! Vi ska hjälpas åt lite med den både i lina och i vanlig paddocj eller skogen men de berättar jag mer om när de händer för imorrn ska jag inte dit de är ju skolavslutning då ! :D
men Godnatt allihopa och glöm inte FRÅGESTUNDEN !


Nu tycker ja vi kör en frågestund , Ni frågar jag Svarar !


Hemma från skolan !

Nu är jag hemma igen , Vi började dagen med att kolla på fotboll lärrarna vs 9orna och vi vann ! yeess :)

sen hade vi typ en timmas hål ungefär sen var de mat , och vi hade våran avslutningsmiddag och maten var faktiskt riktigt god , vi fick potatis gratäng och ngt kött ;)

Sen kom de vi alla hade väntat hela dagen på ! just de lärarspex ! de är när lärarna skojjar om oss elever och detta hade dom gjort väldigt bra faktiskt !
sen så fick vi sluta när de var slut ! 

de blir även stall idag oxå ska dit och rida siggan igen och denna gången ska hon som äger dom ta lite kort så de kanske kommer upp lite här på bloggen ikväll ;)

hinner kanske blogga lite innan jag åker men annars blir de när jag är hemma igen !


Snart sommarlov !

Nyss ätit frukost och ska snart börja fixa mejj inför skolan , sista dagen innan sommarlooov ! as gööött :)

och sen är de bara 4 dagar kvar och sedan åker jag till Australien ! kommer bli sjuuukt grymt och de blir såklart massa hästar och ridning där nere guuud vad jag längtar när jag tänker på de , de ska bli så himla skönt att lämna den här staden och komma bort lite !! :D

I skolan idag kommer vara rätt lugn , vi 9or har ju en sådan där avslutningsmiddag och efter de är de lärarspex där alla lärare spelar oss elever , vi hade ju elevspex igår och de blev faktiskt hyfsat bra ! men jaag ser mest fram emot lärarspexet de är alltid lika roligt att se :)

förresten så fick jag en snygg resväska + 500 från min farfar tänkte lägga upp bilder på den sen så ni får se ;) åsen blir de massa uppdatering idag oxå :)


About the Day

hejjsan, förlåt för dåligt bloggande idag !!! men de har varit väldigt stressigt , men innan jag somnar så kan jag berätta lite om den :

efter skolan cyklade jag direkt till stallet för att rida Siggan , och de gick faktiskt bra idag. vi red marieängrundan som omväxling från paddocken vilket hästarna uppskattade ! och även jag och matilda , otroligt skönt väder ute ! och underbart att rida i skogen ! jag skulle testa galoppera (hon kan ju inte den än) och de va på håret att de gick llr hon galoppera med bakbenen lite smått men annars blev de bara fort trav så vi får träna i lina istället ;)


Efter stallet så fick jag skynda mejj hem igen för att jag skulle vara barnvakt åt min lillasyster och jag hann precis , sen så skulle ''M'' komma och göra mejj sällskap sen har han varit här under kvällen så sen har ja inte gjort så mycket mer , och imorgon lovar jag att blogga mer för då harjag inget inplanerat!

men nu ska jag sova Godnatt alla läsare !


Bilder !


kolla vad många !






Ridpasset+Lite annat

whoho nu är jag hemma igen ! känner att man redan gått på sommarlov fast de är 2 dagar kvar inte bra egentligen men ajaa skit samma lev livet medan du kan ! :)

Vi red ju lite dressyr på ridpasset idag och jag fick ambra igen , fast denna gången gick de så mycket bättre ! Och eftersom jag ville rida ut fast inte dom andra så red jag barbacka istället var sjuuukt längesen man gjorde de ! och hon var inte så farlig att göra de på heller helt okej när hon arbetade vill säga och de gjorde hon riktigt bra , när jag hade hittat knapparna på henne ;)
Vi tränade lite på volterna först sen mot slutet körde vi lite kadrilj de var rätt kul faktiskt så nu ska vi sätta ihop ett program och sen rida de på julshowen ! haha vi planerar långsiktigt men först ska vi ha sommar , eller vad säger ni ? !

Var även med när matilda red en till häst och tog även lite kort som jag kan visa upp i ett annat inlägg ska bara lägga in dom först ! :)


Outfit




går på tvn just nu ;)




Nu är de bestämt

sådär nu är de besämt vem de är som kommer gästblogga här hos mejj under 3 veckor när jag är i australien och de blev   , har ju även skrivit om henne i bloggen förrut och de är även hon som red på den andra vita hästen som jag lagt upp bilder här i bloggen ;) men hon får presentera sig själv när jag är borta och då får ni passa på och fråga henne massa !



Angående Ridningen igår

sådär nu kommer uppdateringen om ridpasset igår ;)

red ju som sagt på Siggan ett åttaårigt travar sto, vi red lite i paddocken eftersom de var så fint väder ute och de gick faktiskt riktigt bra hon var väldigt samarbetsvillig och gick utmärkt på tygeln och var väldigt stadig i både trav och skritt :)
jag fortsatte att träna på de jag gjorde sist att hon inte skulle gå utåtställd när man går på volten (dom är ju vana att göra de ) men jag lyckades faktiskt riktigt bra och hon runda innerskänkeln så som jag ville i både höger och vänster varv !

Tänkte kolla om hon ville galoppera med ryttare på , för hon hade blivit longerad och då galoppera hon bra , fast de blev inte så mycket til galopp hon tyclkte jag var jobbig och börja då bocka istället :) haha men vi gick ut och red E20 slingan och tänkte átt de kanske var lättare att galoppera på rakt spår och med andra hästar framför , och jäklar vad den hästen kunde trava dom andra galoppera rätt snabbt och hon trava ikapp dom med världens trav ! så de blev förlängd trav istället för galopp , så nu hade vi tänkt att låta henne galoppera på lina ett tag framöver så hon fattar vad hon ska göra sen kan vi börja lite smått med ryttare på , sen ska vi även rida på den slingan igen och kolla om hon galopperar då eller i skogen kanske är lite roligare att galoppera där :)
tog lite bilder oxå som ni ska få se ingen bra kvalité eftersom dom är från mobilen :)









Nyss hemkommen från skön skoldag

Hemma från skolan nu , skööönt !

vi hade ju en sådan där klassdag idag fast vi gjorde inte så mycket , imorses så hade vi frågesport (heter de så?) tjejernamot killarna och lärarna , lärarna vann :/ fast killarna och tjejerna kom lika ! haha alltid något ;)

dagen avslutades med en film Karate kid 2 heter den förra året såg vi på ettan så va ju tvugna att se 2an ;o fasst denna sög ! as kass den var bara töntig , fast aahh mycket bättre än lektioner iaf ;)


framåt kvällen så ska jag iväg till stallet för att rida vet inte vilken häst än eftersom lady mary fortfarande är skadad ://///// ! så får väll adam llr prince skulle jag tro . Sen har ja stor lustatt rida siggan innan (travaren jag red på igår) fast vi får se har inte bestämt mejj än :)



klassdag

Är färdig fixad och klar så ska ssnart dra till skolan :/ hade sovmorgon ídag rätt skönt , åsen har vi sån där klassdag vet inte riktigt vad vi ska göra men vi får väll se ;)

måste kila nu , men ger er mer up0date hemma sen igen !

puuuss

23,51

kom precis hem från stallet och ska sova , men loovar att updaten från idag kommer imorgon ! här får ni en bild på den hästen jag rider privat resten a bilderna kommer imorgon !




Siggan :)

snart så !

nu har vi precis sattit in dom i ugnen så nu ska vi bara vänta i 12 minuter så ska vi ta en fika paus innan vi far till stallet !


Bakning

Hejjsan ! är hos Matilda och har precis bakat klart våra chokladbullar ! så ska vänta på att dom ska jäsa dom luktar jättegott :D hihihi

vi hade även tänkt att baka en kladdkaka som vi kan smaska på själva ! haha tjocka vi är javet men bloggar sen puuss ! 





svensk outfit



Hejdå , syns ikväll !

ne nu drar jag till Ullervad för att baka åsen rida en sväng , de blir lite dressyrjobb och ja ska inte glömma kameran så förhoppningsvis får ni lite bilder ikväll oxå !
ha de så bra så länge !


A U S T R A L I E N ! !




O M G !!!
nu är de bara 1 vecka kvar ! sen flyger jagtill detta efterlängtade land nämligen australien ! ska bli så himla roligt att äntligen komma dit har längtat så otroligt länge nu .

För er som inte vet så ska jag åka ner dit i 3 veckor underbart ! och träffa min gamla barndomskompis som jag bodde ihop med i lidköping !  
vet inte hur längesen de va jag såg henne minst ett årsedan vare iaf ! :)

Och bloggen , jaa ja ska försöka fixa ngn som kanske gästbloggar här dom 3 veckorna eftersom ja inte kommer kunna uppdatera dom veckorna framöver ;)  vad skulle ni tycka om de ?? 


Smet från skolan !

nyss hemkommen från stan , va ju och klippte mejj idag , blev hyfsat okej men de blir nog bättre när ja får styla de själv ! :) haha då får ja som ja vill ha de ;)

skulle egentligen gått tillbaka till skolan efter men hallå vem orkar de vi gör ju ändå inget vettigt på lektionerna :o så ja åkte hem istället ;)

vid 3 ska jag ner till maria skolan och vänta på matilda så ska vi hem till henne och baka till stallet imorgon ;)

Blir inte så mycket bloggande idag heller för ska rida idag oxå , på den dära travaren ska försöka ta lite bilder  oxå ! men kanske hinner ett inlägg innan jag åker ;)


Nummer 1 på inköpslistan !



Röda JW byxor
Blingad JW hjälm !


Glad jag blir !

Vad glad jag bllir bloggen är precis nystartad och statistiken höjs , fortsätt så ! :D


dagen i bilder !

va ju som sagt i stallet skulle ge LadyMary medicin eftersom hon har skadat sig igen !
men de behövde jag inte för att de var en annan som skulle göra de , så ja putsa lite och var med matilda när hon red murre och ja passade på att ta lite kort oxå !









Så de var alla ! kommentera gärna , har lite filmer så kommentera om ni vill se ;)


nytt rekord !!!!

whohoo ! slog nytt rekord i spåret idag !! sprang 2,5 km på 5 minuter ;o hhaa de är bra för att vara mejj förrut sprang ja de på en kvart 10 minuter :)

de va as skönt att äntligen kmma ut igen så nu ska ja fortsätta med de nästan varje dag denna vecka !

juste ja hade tänkt att lägga upp lite bilder från idag hade ju varit i stallet idag oxå men de kommer mer i ett annat inlägg !


joggingtur !

så tänkte ge mejj ut och springa lite bara spåret här men de är alltid ngt , + att de var sjuuuuukt längesen ja gjorde de så är nog dags nu !

måste ju tänka att ja ska gå i bikini om 1 vecka !!! då ja ska till AUSTRALIEN :D 

puusss !


Nu kör vi på för fulla drag !

Här på min nya blogg så kommer jag blogga för fullt och endast här ! ( om inget annat sägs )  och de kommer vara allt från hästar, tävlingar, oufit's ,skolan, vanliga livet, kompisar och mycketmycket mer !

hoppas ni gillar den och fortsätter läsa den !


Min nya Design !

gud vad skönt äntligen säger jag ! nu är den klar vad tyckte ni om den ? fin/ful ?? 

jag har gjort headern själv men jag har fått hjälp med designen och hjälp med att sätta in den och hon som hjälpte mejj var Linnéa (www.ponyhoppning.blogg.se) Tack så mycket för hjälpen jag är själv mycket nöjd över den sen så kanske ni har märkt att rosa är en färg jag gillar eller vad säger ni för ngt ?? :)



min fina header !


Elin Riggmyr och Lady-Mary

Som dom flesta vet vid de här laget heter jag Elin och är 16 år och bor i Mariestad där jag även rider ;)
Jag rider just nu på en häst som heter LadyMary och är ett vitt skimmelsto på 9år , och tillsammans har vi stora mål framöver och till hösten ska vi sikta mot lokala dressyr/hopptävlingar och även terräng :)
Jag har inte alltid hållt på med hästar utan även gymnastik men de va ett tag sen och är glad att ja valde bort de
! Rider nu 2 gånger i veckan ibland mer , blev mycket mer förrut då ja hade privathäst och de ska jag även försöka skaffa mejj fast de blir till hösten/vinter eller kanske nästa sommar då ja har mer tid och pengar !

Här på bloggen som sköts utav mejj kommer ni få läsa om våra framgångar,motgångar skolan, tävlingar ,outfit's och massamassa mer ! hoppas ni gillar den :D 




om igår !

Blev inte så mycket blogg igår , va ju tvungen och städa åså ;) men gårdagen kommer här :

kollade ju som sagt på film med ''M'' ja mötte han på stan så köpte vi lite godis och sånt sen gick vi hem till mejj som tog as lång tid ! haha , men väl hemma så tog vi med lite dricka och glas + popcorn ut till mejj så börja vi titta på T h e G r u d g e as äcklig skräckfilm höll på att flyga ur soffan haha och ''M'' bara skratta åt mejj när ja ryckte till schysst va ? *blink* 

sen kolla vi på R e d R i d i n g H oo d den va ju inte lika farlig men i slutet blev den ganska seg så höll på att somna ett antal gånger ! men de kunde ja ju inte göra ;) sen efter filmen stanna ''M'' kvar en stund till sen åkte ''M'' hem . så man kan säga att de var en lyckad lördagskväll ändå :D

  


Skolavslutningsklänningen- C H E C K !




seeegt

Godmorgon !

usch vilken seg morgon har inte stigit upp ur sängen än :o ja javet inte så bra men de är rätt skönt !

Idag händer typ ingenting förutom ikväll då ''M'' kommer hit och kollar på film , de blir 2 filmer en skräckfilm och en fantasy/skräck/romantik typ ;) ska bli kul fast lättskrämd som jag är så kmmer ja väll inte kunna sova sen haha !

men ska iaf städa idag sen får de bli en bloggdag idag ;)



haha gammal bild !


meriter :D

hemma från skoldagen och den va helt okej idg faktiskt !

*köpt biljett till sista natten med gänget

*höjt mejj i hemkunskap

*och även fått titeln med bästa löparsteget i klassen !

*och nu väntar stallet och ärselevsridning !

dagen kunde inte varit bättre , eller jo om de inte hade regnat förstås :)


you make me smile even if you never see it ♥













vad tycker ni ??

Tror faktiskt jag ska göra denna blogg hästfri för har ju en blogg ja bloggar om hästar redan , så kan ha en utan hästar som ni kan följa min vardag och massa sådant istället , som inte hör till hästar , men kanske slinker in ngn häst grejj om de är ngt viktigt ! :)

 

funderar ....

asså helt ofattbart med vissa asså , dålig stil orkar inte du försöka tänker inte ja heller göra de ! kanske ska lägga ner tid på dennna blogg istället fast har ingen som kan göra designen , ngn utav er som kan göra en ?? skulle vara jättesnällt !

oj ett inlägg :O

hejjsan ! såg att statistiken har ökat lite as bra ju ! :D

är just nu påväg till stallet vääääldigt roligt att cykla i regn och åska -.- men aja de som inte dödar härdar säger man ju ;) men vi hörs när ja kommer hem igen sen ! puusss :D

-------------

                  

6 J u n i

Du gamla, Du fria, Du fjällhöga nord
Du tysta, Du glädjerika sköna!
Jag hälsar Dig, vänaste land uppå jord,
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.
...

Du tronar på minnen från fornstora dar,
då ärat Ditt namn flög över jorden.
Jag vet att Du är och Du blir vad du var.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.

Jag städs vill dig tjäna mitt älskade land,
din trohet till döden vill jag svära.
Din rätt, skall jag värna, med håg och med hand,
din fana, högt den bragderika bära.
din fana, högt den bragderika bära.

Med Gud skall jag kämpa, för hem och för härd,
för Sverige, den kära fosterjorden.
Jag byter Dig ej, mot allt i en värld
Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden

Mu har jag vaknat !

förlåt för den dåliga uppdateringen , men har haft fult upp dom senaste dagarna så har knappt varit hemma ;)

igår så var de först skolan åsen fort iväg till stallet för var tvungen att rida innan halv 4a för då skulle jag på synundersökning . När jag väl red så började de åska lite smått , och jag red ute för en gångskull eftersom de var typ 35 grader varmt !! men som tur var så hann jag undan regnet (puh) , red lite på slingan och gräsbanan LM tyckte de va rätt skönt att komma ut eftersom hon har stått i en månad ;)

sen var de avslutningsfest på ekudden för alla nior , och den kvällen avlutades med en filmkväll :) !
 
idag ska jag åka ut till stallet för att rida bästa hästen igen sen senare ikväll får vi se vad som händer !

 

RSS 2.0