27 Dresses

Detta får bli ssita inlägget för dagen , för er som inte vet är jag på andra sidan jordklotet så har lite andra tider än nidär hemma i sverige ;)

men vi kollade nyss på 27 dresses helt okej film de där faktiskt skulle helt klart kunna se den igen om de vore så :) lite utav en tjejfilm för er som inte sett den , så killar kanske inte är en film för er men att titta på den tillsammans med sin flickvän går helt klart hem !
 

sen har vi haft våran pratstund nu på kvällen om allt möjligt , vi började prata om övervikt och slutade på Jan Brink kanske inte alla som vet vem han är men Sveriges mest talangfulla dressyrryttare ja konversationer kan leda vartsomhelst ! :)





Ne om man skulle ta och sova lite nu , har inte bestämt mejj ännu om jag ska gå upp lite tidigare för att ta en morgon promenad på stranden imorgon , visst låter de härligt huh ? sen blir de stan imorgon oxå kanske lite shopping om vi har tiden för vi åker in lite senare imorgon typ runt 3 halv 4 så får se när affärerna stänger ;) Men puuss på er och Godnatt från mejj !



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0